Shuka
|
jutrčka sicer je že krepko v dopoldne prešlo ampak jest sem mal potegnila se že kr malo čudim, kako to, da sem 4 dni dobro spala, danes celo nisem šla ponoči nič na wc , bo treba več pit Vidla sem da je mandreja presenetila s prečudovito novičko bravo za hormonček, ki je res lep zarja srce - me veseli, da je lekadolček pomagal in se strinjam z uno k je rekla, da gre za vgnezditveno bolečino, zdej so se že prijeli, sam tolk da veš gigi - sej vem, morjo se naši fantje zdej mal zlaufat k pol jih res naumo pustile nikamor . Tud jest mojmu puščam mal daljšo ketno jazzzika - ne sekiraj se, do nedelje popij še kake 2 dcl pivičke pa bojo ziher zrasli foliklčki Lana navijamo in VSE NAJBOLJŠE (se pridružujem, čeprov ne vem za kaj gre) WP - ti pa maš proceduro glede pikanja, no naj ti lepo to steče in na uspešen postopek netka - če te boli glava samo veliko pij, da preženeš te stranske učinke, čeprav bi bilo bolje, da se za njih ne bi menile a če je pisker poln to itak ne morš spregledat. Da hitro minejo stranski učinki Četrtek, 09.10. Lana08 - UZ Jazzz27 - UZ Lana in Jazzz, naj vama današnji UZ pokaže samo črnino zaradi foliklov.
< Sporočilo je popravil Shuka -- 9.10.2008 9:56:16 >