Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

za vse nas, jest jo fejst rabim zdele. Eva nekaj ni spala ponoči oziroma se je kr nekej zbujala in me skoz klicala.
; Kolk znaša vaša položnica za elektriko? Midva plačava v povprečju 68 eur/mesečno! Imamo pa dnevno, kuhinjo, 2x spalnico, kopalnico, garažo, hodnik, stopnišče - kar se tiče luči! Gospodinjski aparati: pečica nam laufa cca 2x - 3x na teden, pralni stroj cca 4-5x na teden, sušilec ravno tako, steklokeramična plošča pa itak vsak dan, pa pomivalni stroj tud skor vsak dan, pa mikrovalovka tud vsak dan - pa vse aparate imava razreda A, razen pralnega stroja in sušilca (se mi zdi da sušilc ful pokur)! Aja, pa v garaži imamo postavljeno še zamrzovalno omaro! V zgornjem štuku hiše pa živita še tast in tašča in mata tud svojo položnico za elektriko, tko da naša položnica njunega dela ne zajema! Men se zdi velik znesek
, no povejte, kolk ve kej plačujete? Dons sem začela z varčevalnim ukrepom, prat sem dala perilo ob 22ih in sem potem zjutraj obesila ven na luf, ker bo baje ful lepo vreme in računam, da se mi bo posušila. Me zanima, kolk časa mi bo zdej ta varčevalni ukrep znesel
Heeeelp!
Men je tolk fajn se udeležit takih zadev, ker pol vidim, kako se Alen obnaša v svoji družbici. Pa taki corteki so vsi. Učeri sem prišla po Alena, pa je bil še čist zgužvan po ličkih - je spal 3 ure in so ga zbudili, da ne bi prespal malico, pa da so lahko šli ven, ker so samo njega čakali
On pa kr zeha, zeha...
, je skoz pihalo. Pri poračunu pa mamo večinoma kak mesec al pa dva v dobrem.
.