|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Najstnica-piercing
24.9.2008 19:20:04   
LoCa
Pa3sHa.^^ user posted image
mama, zdej pa tiho pa pridna bit user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Najstnica-piercing
24.9.2008 19:37:59   
Freycha
mami, da meni kaj takega hčerka napiše, sploh tist, da te ima rada in da te prosi, da ji zaupaj, ne bi imela nobenega pomisleka več (če bi seveda vedela, da je to res).

Imaš lahko srečo, da imaš tako hčer, kot jo imaš in če bo moja taka pri teh letih, se greva skupaj popirsat v nos user posted image user posted image  pa potetovirali se bova tudi user posted image  če bo le mala hotela user posted image

sam ok, jaz sem itak mal čudna mama, k posluša Marylin Manson-a, pa Metallico, pa Rammsteine, pa ghotic oblačila se ji dopadejo itd..... user posted image user posted image

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Najstnica-piercing
24.9.2008 20:28:09   
FLASK_A
Jaz upam samo to, da bom imela kdaj tak odnos s svojim otrokom.

Zelo sta luštni in ohranita kar imatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luknja gor al pa dol, važno je, da si veliko povesta in zaupata. Verjamem, da ti ni vseeno, ampak če je napisano res napisala tvoja hči, bodi vesela. Po prebranem sodeč ima glavo na svojem mestu. Bravo mami, veliko si k temu pripomoglauser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Najstnica-piercing
24.9.2008 20:58:34   
n€na
Noben pogovor ne pomaga, ne zlepa ne zgrda, ne morem ji dopovedati, da to ni več lepo, da ni zdravo, da se ji lahko vname oz. še kaj hujšega. Ne zanima jo, kako bo to zgledalo, ko bo starejša, skratka nič od nič. Ne vem več, kaj naj storim.


andre- tudi jaz sem imela v najstniških letih kar precej preluknjana ušesa. Tudi meni je mama govorila ne to ni lepo, da si nebi slučajno dala še kakšnega uhana na uho itd. v glavnem preprečiti mi je hotela zlepa in zgrda pa ni pomagalo. Jaz sem si luknjala ušesa zanalašč, ker mi ni pustila. In ko mi je rekla, da jo ne briga več kok uhanov imam po ušesih in naj si ga dam na "rit" će mi paše, pa me je kar naenkrat minilo. To je moja zgodba, me pa veseli, da imaš tako lep odnos s svojo hčerko

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 21:09:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Najstnica-piercing
25.9.2008 7:37:17   
puncica
Mama Andre čil out user posted image , maš luštno hčero, sicer jo najbolje poznaš le ti in mož, po napisanem pa pravim da ji  zaupaj in nauči se jo poslušat, povej ji strahove, tako kot si nam, kot naj tudi ona teb pove, kaj pričakuje od dodatnega pirsinga, kako si to predstavlja pozneje v zrelih letih, sprejmite en kompromis in to je to, drugega po moje ne moreš naredit.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Najstnica-piercing
25.9.2008 7:47:56   
Andre
No, zdaj pa imam. Res sem včeraj hčerki pokazala forum in komentarje na temo ter jo pustila pri računalniku. Danes zjutraj pa vidim objavo user posted image . Res jo je napisala moja hči in kaj na rečem. Presenetila me je, sem čist hin. Že včeraj sva se pogovorili in ja, res je včasih stvari potrebno pogledati bolj od daleč (pa čeprav na forumu user posted image ), da vidimo bistvo. Torej, draga moja Pa3sha - TUDI JAZ TE IMAM ZELOOOO RADA. Mislim, da bova skupaj prebrodili tudi to.

Punce, hvala vsem za komentarje in mnenja. Kot rečeno, včasih je dobro, da ti nekdo drug odpre oči in pokaže to, kar imaš dejansko pred nosom. Super ste.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Najstnica-piercing
25.9.2008 8:43:57   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: AKP
.. Tedaj pa sem ponorela. ..... kaj si bodo oni tam mislili če se bom jaz tam drla. .....

Mislim, da je to kar prava reakcija. Najstniki se najbolj bojijo, da bodo pred drugimi "osramočeni" od staršev.

Pa tudi tistim ki luknjajo bi zagrozil s tožbo za namerno poškodovanje mladoletne osebe. A to pomeni, da če bo 5 letna prišla, da ji bo tudi luknje vrtal? Kaj pa 10 letna? Kaj pa 13 letna? Kje je meja da lahko brez pristanka staršev posegajo in poškodujejo telo mladoletnika? Saj 13 letna se tudi lahko strinja za sex s starejšim, pa to še ne pomeni, da njeno strinjanje kaj velja.

IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Meni se zdi, da računalniške igrice delajo ljudi nasilne, ker pasivizirajo. TV enako, če traja dlje časa. Tudi forumi in msn-ji ....

Ker intenzivirajo občutke. Računalniške igre, TV in ostala navlaka otopijo občutke zato, ker povzročajo zelo intenzivne občutke. Tako človek reagira samo na občutke visoke intenzitete - ker pa teh v normalnem življenju ni veliko, v bistvu človek otopi. Tudi izgubi orientacijo v življenju, saj človek je socialno bitje. Zato išče te občutke (napetost, strah, ljubezen, poželenje, ...) v normalnem življenju, a jih ne najde, ker so zanj prešibki. Tako kmalu izgubi voljo do življenja - posledice so pa jasne, odkloni na vse smeri. Tudi tiste s slabim koncem.


IZVIRNO SPOROČILO: Gina
.....Pa ne smeta pustit, da je nevljudna do tebe. Uvedita posledice.

Ja menda.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Najstnica-piercing
25.9.2008 8:44:24   
Anonimen
Mami,imaš prijetno in skoraj zrelo hčer,samo vajeti pa le imej v rokah.
Mojim sem na besede:Moje telo,moj laif odgovorila,dokler bo tvoje telo in tvoj laijf pod streho staršev,sva z očetom odgovorna za vas,za vse,kar se vas tiče.Ko pa boste na svojem in služili svoj kruh,pa boste gopsodarji samih sebe.In,kot starš sem še vedno zaskrbljena za njih,pa čeprav so polnoletni,kajti straš ne nehaš biti,ko ti otroci prestopijo mejo polnoletnosti.
Midva nisva nasprotovala pirsingom in taoojem le mejo sva postavila.polnoletnost je meja za kaj več.Uhane lahko tudi prej,ampak k takemu,ki se na to spozna in ima licenco.
In tako sva s starejšo odšle skupaj delat tatoo in prising v nos,jaz in ona.
In vem,ko bo tvoja hči to prebrala,bo samo pihnila,besede se ji bodo zdele,kot prah v vetru,šele kasneje jih bo uporabila tudi ona,ko bo sama postala starš.Tako je bilo večno,iz generacije v generacijo.

(odgovor članu Andre)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Najstnica-piercing
25.9.2008 13:26:19   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: neva6
Moje telo,moj laif

IZVIRNO SPOROČILO: Pa3sHa.^^
...ena je prej napisala d zunanjost izraža karakter...

Ne toliko karakter kot duševno stanje/zrelost.

Po moje je potrebno odnose negovati in vrednote vzpostavljati od rojstva.

Kako to, da je enim mladostnikom všeč ravno tisto kar je bljak? Da v tem vidijo izražanje sebe - kako biti bljak. To mora bit nekaj fino narobe z njimi - mislim z njihovo samopodobo, samozavestjo. Kako to da so tako nesamozavestni da morajo na ven kazati svojo edinstvenost? Se zavedati, da si edinstven in ne imeti potrebe to razkazovati na raznovrstne čim bolj šok načine, je lahko le če je tvoja samozavest močna - potem ne potrebuješ potrditve okolice.

Biti na vsak način drugačna. Pa saj si drugačna. Ravno s tem ko z istopanjem posnemaš ostale izstopajoče, nisi drugačna ampak postajaš povprečje večine izstopajočih.

Kako hudo mora biti, da nekdo čuti potrebo po barvanju las z vijolično, nošenje za "okras" ne vem kakšne krame. Pirsing in tatoo. V bistvu na svoje telo tlačit  grdobijo. Noben tatoo, noben pirsing ne more biti lepši od človeškega dela telesa. Imeti potrebo preluknjati si ušesa, da so tvoja drugača od ostalih. Vse samo zato ker se ne zaveda, da je njegova barva las edinstvena, da je njegov/njen tvoj ušes edinstven. Mama se tega zaveda. Vsak delček otroka je edinstven. Otrok pa revček, na vsak način želi pokazati da je drugačen. Ne skrbi. Tvoji starši natančno vedo da si edinstvena in neponovljiva. Ko boš to resnično spoznala tudi ti, te noben čredni nagon vrstnikov več ne zmami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Najstnica-piercing
25.9.2008 15:36:22   
Kontrakarambolšrauf
Tam kjer sem si jaz dala delati pearsinge so prihajali tudi mladoletni in vsi obvezno v spremstvu staršev, da so tam podpisali obrazec da dovolijo. Nič se ni dalo od doma prinesti ponarejen podpisuser posted image .

Meni doma tudi niso dovolili, pa sem si jih potem na vsa mogoča mesta dala narediti kasneje in jih nosila približno 5 let, nato pa sem si vse ven pobrala.
Na jeziku se zaceli v 15 min luknjica, pod ustnico in na popku se mi še vedno pozna in se mi tudi bo za vedno, na ušesih pa se skoraj ne vidi. Res pa je, da nikoli nisem nosila težkih uhanov, da bi mi raztegnilo mečice.

Če bo moj otrok priden v šoli, ne bo kakih večjih težav z njim pa bo zaradi mene lahko imel na vsakem ušesu luknjo, pa še z verigo povezano če bo hotel, saj se bodo njemu smejali in ne meniuser posted image . Pearsingi so še najmanj.


_____________________________

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Najstnica-piercing
25.9.2008 18:18:41   
ronja
Kako to, da je enim mladostnikom všeč ravno tisto kar je bljak? Da v tem vidijo izražanje sebe - kako biti bljak.


Ker to njim ni bljak. Njim je to lepo, okusi so različni! Zakaj bi bili vijolični lasje kaj bolj groznega od rjavih pobarvanih? Saj se obe barvata! Zakaj bi pa punca morala bit taka kot ostale, če so ji vijoličasti lasje všeč? Naj bo, kar je, dokler ni nevarno za zdravje.

Pa si sama še nikoli v življenju nisem pobarvala las, nikoli se še nisem naličila (razen za pusta) in nimam nobene luknje, ki ni na meni že od rojstva in nobenega tatuja. Ampak sprejemam različnost, da je nekomu to pač všeč, zakaj pa ne?

Meni se zdi, da sta v tem primeru obe - mama in hči - super. Punci so pač luknjice všeč. Sama bi bila absolutno proti tisti v jeziku, ker je živec preveč nevarno blizu in so lahko resne komplikacije, pa za bradavice in intimne dele tudi ne, za ostalo ne bi bila najbolj srečna, ampak bi verjetno konec koncev popustila. Verjetno bi malo zavlačevala, da bi imela najstnica še malo časa za razmislek...user posted image Za tatu bi se pa zmenili, da si najprej naredi tistega, ki gre dol, da vidi, če si to res želi.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Najstnica-piercing
26.9.2008 7:01:32   
Edinka
Nisem mama, vem pa, kakšna sem bila kot najstnica. Meni sicer niso nikoli težili, itak so vedeli, da nima smisla (imela sem dobre ocene in dobro družbo). Tudi moja ušesa niso brez lukenj. Ni mi žal niti za eno. Imam pierce v jeziku, pa sploh ni nek bav bav, kot se vse bojite. Res je, da nekaj dni težko ješ in govoriš, ko se ga pa enkrat navadiš, je, kot ga ne bi imel. Zame nekateri po nekaj letih še vedno ne vedo, da ga imam. Če ti pierce vstavi profesionalec, se nimaš česa bat. To je pač del kulutre, najstniškega trenda ... Bolje pierci kot extacy in rave. Nekatere pierci in tatuji minejo, jaz sem si prvi tatu dala za poroko.

Draga hči (pozabila sem ime) ... Nisi prva s toliko uhani in ne zadnja, pa smo vsi preživeli! Če ti je to všeč, zakaj pa ne! Vidi se, da mamo spoštuješ, kar je danes čedalje bolj redko. Si prava mala upornica, kar loči rože od plevela. Bodi drugačna, povprečnih je itak že dovolj! Sama sem vedno bila drugačna (glasba, oblačenje, razmišljanje) pa imam danes dobro službo in zelo lepo življenje.

Lep pozdrav obema in imejta se radi kot do sedaj! Malo svobode pa kvečjemu izboljša odnos!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Najstnica-piercing
26.9.2008 16:19:05   
Teya*D.
Dan!
Moje mnenje pa je takšno. Nekako se mora izživljat in pokazat njen jaz. Sama-verjetno nisem edina-sem se v šoli vedno hotela razlikovati od drugih. Preluknjala sem popek, tudi ušesa, 2x eno 1x drugo. Želja mi je bila tudi pearcing v nosu. Ocene v šoli so bile dobre in dokler te niso padale mama ni imela nič proti sploh pa sem si vse sama plačala z denarjem, ki sem ga zaslužila z delom med počitnicami. Nato sem spremenila oblačila. Nase sem zmetala celo mavrico, samo da se ni nič ujemalouser posted image . Ampak takšna sem pač bila, marsikomu sem bila všeč, staršem najbolj ne ampak se niso kaj extra pritoževali. Res pa je, da si sem si lase prvič pobarvala komaj v zadnjem letniku SŠ. Saj bo...enkrat bo tudi ona skoz to....Me je kar starh kaj me še čakauser posted image .

lp

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Najstnica-piercing
26.9.2008 23:11:45   
nejcko
Pirsinge še razumem ...

ampak tole mi je bilo pa težje prebrati kot Dalmatinovo Biblijo v bohoričiciuser posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Najstnica-piercing
27.9.2008 10:27:17   
uršika***
Ne vem, zakaj bi bilo kaj narobe s tem, da si punca želi biti drugačna od drugih???Ne vem, Tehnofil kako je bilo s teboj, ampak najbrž si bil tudi ti kdaj najstnikuser posted image  ali si to težavno obdobje kar preskočil?
Preluknana ušesa- jih imam še sedaj, pa sem poročena in pričakujeva otročička. Tam, kjer sem jih imela včasih 8, jih imam sedaj še samo 4- ker mi tako odgovarja. Če bi pa želela, bi jih pa še vedno imela v ušesu, kolikor bi želela. tatoo sva si privoščila kot poročno darilo drug drugemu. Ne vem, vsak najstnik reče, ko bom pa jaz starš, pa že ne bom tako zatežen, kot moji tastari- pa vedno pride do tega. Dokler je v šoli pridna in ne dela drugih problemov, kot so tile pirsingi- ki sta ji jih očitno vidva z možem dovolila imetuser posted image
oz. jih je predlagal njen očkauser posted image . Ne vem, v čem je problem sploh? Luknja gor ali dol na ušesu- se zaraste, ko se jih naveličaš.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Najstnica-piercing
28.9.2008 21:43:51   
birdy
Ma tlele pa moram neki napisat.
Lej, kaj naj rečem, sem vidla da je sicer tvoja hčera že tud sama neki napisala, ampak tok da boš vidla da so tud huj varjanteuser posted image
Jst sem mela dve luknje v ušesih od treh let dalje. Pol sem dala uhane vn in se mi je vse skup zacelil. No, čez par let sem se spomnila da bi pa jst spet mela uhane in sem sama dala delat tisti dve luknji od prej plus še dve. Malo kasnej sem dala delat še v drug ušes še dve luknji. V srednji šoli sem si dala prebost tist hrustanc v ušesu. Nč rekla,sam pršla dam. Mami glede tega niti ni težila k je blo v ušesu. Pol sem rekla, mah, k..., dnar skup nakrampala in prišla z luknjo v nosu. U mater sem jih poslušalauser posted image  Pa sem se čez kaka dva mesca lotila še popka, spet sam pirsala pa pršla dam. Ma je bla spet pridigauser posted image   Pa nočem rečt da sem hujš kot da sem mela nenormalno veliko lukenj, sploh ne. Hočem ti sam povedat da bodi vesela da ti vsaj pove kaj bo naredila. Jst še omenila nisem nikoli pred tem. Mi je blo tok fino z novo luknjo pridt dam, se mi je pa tud smejal k sem poslušala starše in njune, joj, kok je to grdo,...
No, ampak danes sem kljub temu mlada mamica ki se ji sploh ne vidi da je kdaj mela luknjo v nosu, uhanov v ušesu tud ne nosim, edin popek... Ma ja, po eni nosečnosti tista luknja prov grdo zgleda. V popek si ne bom več nikol dala delat pirsinga, me pa mika moj nosekuser posted image  Skratka umiri se in ji pusti naj se na napakah uči. Mene je izučila sam luknja v popku ker popek prov grdo zgleda.

< Sporočilo je popravil birdy -- 28.9.2008 21:48:08 >


_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Najstnica-piercing
28.9.2008 22:08:50   
piščanc
hehe, tole je bilo pa prov poučno.

če je dovolj odgovorna za šolo, potem je dovolj odgovorna tudi za pirsing. veliko večje zaupanje boš dosegla z delnim dovoljenjem, kot pa s popolno prepovedjo. naj si da pirsing, samo mesto določite skupaj.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Najstnica-piercing
1.10.2008 14:57:49   
Piruri
Draga moja...

...iz svoje lastne zgodbe bi ti svetovala edino, da se z otrokom pogovoriš, poslušaš razloge zakaj si želi uhan v popku ali nosu...in potem, če je možno se dogovorite, da naj počaka do 18 leta, da jo bosta sama peljala h kakšnemu profesionalcu (nikar v kozmetični salon, ker tam dajejo pretanke uhančke, ki jih telo zavrne, zato prihaja do vnetij...igla in uhan morata biti 1.6 mm debela) ali pa ji predlagajta, da ji bo pircing nagrada za kakšno nalogo (naprimer...uspešen zaključek letnika ali srednje šole)...

Moji so mi vse nasprotovali, zato sem tudi sama to delala na skrivaj (2 uhana v popek, 2 tattooja in uhan v jezik) za seldjega sta izvedela in njuna reakcija: " Na stara leta greš delat take neumnosti!" Ni mi žal...žal mi je edino, da nisem mogla biti iskrena z njima...

Vso srečo...če pa rabiš kakšen napotek za pogovor o pircingih, mi sporoči....user posted image

_____________________________

www.by-ab.si

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Najstnica-piercing
2.10.2008 23:39:34   
Little Butterfly
No pa še moja izkušnja glede uhančkov. Pred osmimi leti (takrat sem bila stara 15 let) sem si dala preluknjat popek. Mami in ati sta bila proti, ampak na koncu je šla mami celo z mano ko sem si ga preluknjala user posted image  Pač sama sem se odločila, čeprav sta mi oba govorila, da to ni lepo, pa da ni zdravo... Zdaj po osmih letih (23), pa počasi razmišljam, da pa bi ga mogoče vzela uhanček ven iz popka, sem mogoče že malo prestara za to user posted image  ali pa se samo meni tak zdi user posted image  Nikoli nisem imela problemov z uhančkom, nisem imela vnetja, vedno vse ok. Jaz predlagam, da če si bo že dala preluknjat popek, jo naj vsaj nehče odpelje k kirurgu ki se s tem ukvarja ali pa k strokovnjaku za to, da boš vsaj vedela, da je bilo narjeno strokovno in ji ni delal tega nehče ki nima pojma o tem.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Najstnica-piercing
3.10.2008 21:35:26   
mišk
Jst piercinge zagovarjam, v kolikor jih je toliko, da je še okusno.
Sama sem si pri petnajstih dala prebosti popek, pri šestnajstih pa še nos in jezik. V ušesu imam samo po eno luknjo v vsakem, ker mi je bilo zadosti.
Uhan v popku se mi je ful slabo obnesel, zato sem ga po dveh letih dala ven, oziroma mi je sam padel, ker se mi je koža pretrgala!user posted image  
Uhan iz nosa sem si pred tremi leti, v obdobju prehlada dala ven za ene tri tedne, pa ga potem nisem več dobila noter.
Uhan v jeziku pa imam še vedno in ga niti približno še ne nameravam dat ven, ker me popolnoma nič ne moti. Stara pa sem 26 let.

Jst ti tako povem: Uhan se lahko kadarkoli odstrani, tatto recimo, pa ne. Bod vesela, da je samo to!user posted image

(odgovor članu Little Butterfly)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Najstnica-piercing
9.10.2008 15:21:51   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: mišk
v kolikor jih je toliko, da je še okusno.

In kdo določa kaj je okusno?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Najstnica-piercing
12.10.2008 16:09:49   
sandrca
Pri 16-ih sem jest imela v enem ušesu 9!!!!!!!! (groza ko pomislim zdaj user posted image ) uhanov, v drugem pa 3.
Drugje po telesu nisem imela nikoli pirsingov.
Ampak sčasoma me je minilo in sem si jih dajala ven.
Zdaj imam na enem ušesu 3, na drugem pa 2 (pri 28).


Tudi moji so mi doma prigovarjali da to ni lepo, sam pri 16ih sem bila v svojem svetu.

Res so uhani v ušesih še najmanj.

Bolj se boj droge.

Žal pa je tako, da marsikdo ko vidi ušesa preluknjana do amena, malo drugače stil oblačenja, po možnosti cigaret v roki, takoj povezuje s pijačo in drogo. Tudi mene so, pa v 28ih letih še nisem bila pijana, 1x sem celo probala travo, pa mi ni bilo všeč. Drugega se nisem dotaknila, pa sem imela možnost.

Mogoče, če ji boste nehal prigovarjat, da bo prej nehala luknjat ušesa, kot če bo vsak dan poslušala oprosti izrazu - "pridige" na ta račun.

< Sporočilo je popravil sandrca -- 12.10.2008 16:10:54 >


_____________________________

http://sandrcap.moj-album.com/

http://mojeigrarije.blogspot.com/

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Najstnica-piercing
13.10.2008 22:49:20   
janca
Moja deklca gre v sedemnajsto leto in ji tut pod razno ne dovolim piercingov v popku,nosu ali kje drugje. V ušesih jih mal lah deset če hoče, drugje ne. Sem ji pa rekla, da ko se bo postavila na svoje noge in zase skrbela, jih ma pa lahko deset al pa še več, če hoče. Pač sem mal starokopitna. Pri drugih me pa to sploh ne moti. Vsak ima svoje poglede na to. In se je moja pupika tut sprijaznila s tem. 

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Najstnica-piercing
14.10.2008 13:14:13   
Andre
Hvala vsem za mnenja. Moram priznati, da sva se s hčerko kar nekajkrat pogovorili in dejansko, ko sem ji dovolila piercinge v ušesih, jo je minilo. REs, od takrat ni nobenega novega user posted image . Za nos in popek sva se zmenili, da počaka eno leto. Bomo videli, kaj bo. Tudi pri sebi sem razčistila, da se ne splača sekirat zaradi pubertetniških muhic, ker itak minejo, če le ne škodijo zdravju, seveda. Torej, hvala še enkrat vsem za komentarje in mnenja, še posebno pa za osebne izkušnje. Super ste.

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?