|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V vrtcu noče jesti
17.10.2008 7:40:01   
jer.za.
Imam en problem, pa bi vas prosila za kakšen nasvet. Včeraj sem bila v vrtcu na govorilnih urah, in sem presenečeno izvedela, da moja 4-letnica v vrtcu skoraj nič ne jeuser posted image  Sadje in solate ja, zajtrka ne, kosila ne. In je vzgojiteljica rekla, da boo vztrajala, da vsake stvari vsaj dve žlici poje(ker tudi poskusiti noče). In seveda se jaz s tem strinjam da vztraja. Sedaj pa sem šla malo še preverit jedilnike, in je res da doma nimamo takega poudarka na juhah in tako različnih prilogah. Kaj menite, naj tudi doma bistveno spremenim prehrano-jedilnik in vztrajam da bo tudi doma pojedla(poskusila) vsaj dve žlici?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V vrtcu noče jesti
17.10.2008 7:44:00   
mlinar
Spremeni domači jedilnik in vstrajaj  vsaj poiskusiš lahko in boš videla kakšen bo rezultat

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: V vrtcu noče jesti
17.10.2008 7:49:37   
naja17
Lahko poskusiš z spremenjenim jedilnikom doma in upam, da vam uspe.

Rada pa bi napisala, da imam jaz grozne spomine na prehrano iz vrtca in male šole. Ravno tako nisem nič jedla in malica ter kosilo sta bila nekaj najhujšega zame. Vzgojiteljice so vztrajale, da moram jesti in sem ponavadi od malice do kosila presedela za mizo ob krožniku, medtem, ko so se drugi otroci igrali, pojedla pa nikoli nič.

Naj vzgojiteljice vztrajajo, naj jo pa ne slijo jesti, rajši naj poskusijo s čim drugim, če je le možno.

(odgovor članu mlinar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: V vrtcu noče jesti
17.10.2008 7:52:46   
aluš
Jaz sem mojemu štiri in pol letniku septembra ko je šel letos tudi prvič v vrtec že prej doma povedala, da bo mogoče v vrtcu malo drugačna hrana, pa kaj drugega, novega in tako naprej. Da pač vsaka mama oz. kuharica mal drugače kuha (tako kot npr. tudi babica, pri kateri se je prej pazil ne kuha ravno tako kot jaz). In ni problemov s hrano v vrtcu. Pa moram reči, da je drugače doma kar izbirčen. Je kar nekaj stvari, ki jih on doma ne bo jedel. Mogoče ji razložiš tako, kot sem jaz našemu. So že kar veliki in zna razumet, ni pa rečeno, da bo jedla.

(odgovor članu mlinar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: V vrtcu noče jesti
17.10.2008 8:04:16   
Spark
Pri nas vztrajajo, da če že nočejo jesti, da morajo pojesti toliko žlic, kot  so stari. In včasih ne ostanejo na teh 3 ali 4 žlicah. 

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: V vrtcu noče jesti
17.10.2008 8:33:45   
Nika v službi
Po moje ni potrebno spreminjati svojih jedilnikov, če vam tako ustreza. Pač hrana in priprava sta različni in to se da razložiti. Absolutno pa tudi jaz podpiram to, da mora vsaj poskusit. Moja je tudi taka, da nečesa "ne mara", pa čeprav tiste hrane svoj živi dan še ni poskusila. Ji vedno znova in znova razlagam in vztrajam, da vsaj poskusi. Če ji potem res ni všeč, ji ni potrebno pojesti. Tudi v vrtcu vztrajajo, da poje vsaj dve - tri žličke. To se mi zdi edino pravilno.

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?