Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
! Srečno vseh 9 mesecev!!! 
in ravno, ko sem opoldne šla po časopis v trgovino sem mislila iti tja na njihovo famozno kavo, pa se pogret na sončka in v miru prebrat novičke, sem se spomnila, da se zna zgodit, da spet kak dripec stari uleti pa sem šla raj kar domov in si doma naredila kakav, pojedla zraven krof in prebirala novičke, čez okno pa me je sonček grel.
si kar mislim, kako te mora skrbet. Za take stvari je včasih bolje, da jih sploh ne veš. Dragi pa mora tudi komu potožit in komu bo, če ne tebi... samo, da je vse ok, saj bo kmalu nazaj
če boš še klicala in hotela govoriti slovensko, bo to v vsaki kraški lekarni, jih je cel kup. Najboljš, da kar na zemljevid gledaš
Mene npr. niso čisto nič, pa je bil pozitiven. Če je bil et 3. dan in je danes 13. dan po ET je 17 dni od ovulacije. Test bi danes (razen, če je pokvarjen) pokazal prav. Ginekolog je navajen spontanih ciklusov in puncam včasih po zaostanku test še ne pokaže prav, ker so tisti cikel mogoče imele kasneje ovulacijo. Pri nas je pa žal to tko natančno ...
. Skratka držim pesti za vse, sem nekoliko živčen in tečen (kot veste se bliža S), vendar sej veste, da z vami mi je lažje, tako kot moji
.
) in mislim, da če že želiš obiskovati nekega takega doktorja, si ga izberi naključno, časopisi so včasil dobra reklama preko poznanstva, sej veš "roka roko umije" al pa "tvoj dolžnik sem", itd. Pravijo, vsaka reklama je dobra reklama.
?
, tega so ti dali po pozitivnem krvnem testu!
Sicer sem prebrala tisti link o prehrani in dopolnilih i.td.. Za pred punkcijo in po ET mi je vse jasno ampak ni mi pa jasno kaj priporočate zdaj te tri mesece do začetka naslednjega postopka
Kakšno prehrano, kaj naj opustim in kaj naj jem v večjem obsegu? Trenutno od dopolnil prehrani jem pivski kvas in kapsule navadne konopljike.Katera dopolnila mi še svetujete? Jaz imam malo celic in pa tudi starost že malo vpliva na maternično sluznico ki se tanjša, moj pa ima malo spermijev. Hvala že vnaprej za nasvete in priporočila. Aja pa od koga je tisti čaj ingver z cimetom?