Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vstavljenega!
...naj bo vse prav, vse do rojstva!
Ja sem imela ogromne bolecine, pa kr mocno HS, ampak je hitro popustila, 3 dni nisem mogla govort kaksne bolecine sem imela. Bog ne dej, da bi se zasmejala ali zakasljala. Zdaj sem ok, oz ze v ponedeljek na ETju sem bila superca, sam mi pa ni mogu vstavit zarodkov, pa mi je moral tkivo prescipnt, pa je spet bolel k sam hudic, ampak vazno da je vstavil pikice. No zdaj sem ok, mal me scipa dol, pa zateguje. Vsake tolko, se mi kr malo zavrti. Se malo pa me bodo zacele joskice boleti
. Me veseli, da greste ob prvi pravi tečki spet naprej, naj te tokrat ne zajebava kot prej in včeš mi je tvoj optimizem
Jaz sem še kar, ah pustmo....sej bo
) pa nastopim tretje trimesečje. Zdaj se mi zdi, da je šlo tko hitro, če pa pomislim, na dolge dneve čakanja na test, pa na uz, pa vse ostalo, kar se je še dogajalo ... kako se je to takrat vleklo
zdaj pa res šiba.
!!!!!! Poljubček Niku....
. Mal pokaž zobe, čeprov si bol nežna duša.