|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
22.10.2008 21:17:56   
Ajvy
baJA..kak ti je fajn ratal odtis...superuser posted image user posted image user posted image
sam je res razlika, madona....user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
22.10.2008 21:25:10   
baja*
ja, ko ga pogledam v nogice (al pa ko jih malo požgečkamuser posted image ) se mi zdijo ful drobcene, odtis se mi zdi pa ogromen, pravi big foot jauser posted image

šibam pod tuš, čeprav se mi ne da... ampak pol se mi bo še manj dalo...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
22.10.2008 21:27:48   
madejka
Bratci in sestrice naših julijčkov:  

Anej (rumba)
Hana(rumba)

Nias (Kapica)
Špela (Taši*)

Aljaž (Corfu)

Lanej (ksenjak)
Nastja (*maja)

Aljaž (*maja)
Neža (*maja)

< Sporočilo je popravil madejka -- 22.10.2008 21:28:14 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
22.10.2008 21:52:27   
siskamiska
Freycha sem šla prekalkulirat in me vseeno par centov ceneje pride če dam vsako leto nardit novo osebno. Pa niti ni denar v vezi, pol sem študirala da pasuša nimam vedno  s sabo, osebno pa mam. In ker sem jsz bolj vihravo dete se znam na primorskem spomnit da pa lahko skočmo še mal čez mejouser posted image

Ajvy vseljiva bo ko jo bomo sfiniširal. Enkrat drugo leto upamo. Odvisno od proračuna.

Ful lepe fotke babnice user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
22.10.2008 21:53:19   
siskamiska
aja madejka a našedva sta pa zmaja al kaj? Jat sm skoz mislna da sta bratcauser posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
22.10.2008 21:53:56   
rumba
Ćer!
Pri nas je še vedno bolnica. Anej ni uspel v celem dnevu pojesti nič, par grižljajev banane in eno bobipalčko, pa še to je zbruhal. Popil je pa kozarec Coca Cole in malček vode.user posted image user posted image  Še vedno ima tudi vročino. Če mu jutri ne bo vsaj malo bolje, bova pa res morala v ZD.
corfu, kaka uživača sta tvoja dva. Kar na konja.user posted image  Anej je prejšnji mesec jahal pri moževem sodelavcu in bil taaakooooooooooo navdušen, da bi morali skor konja kupit.user posted image  Banja je pa tudi pri nas zakon. Svetoven pogled.user posted image
madejka, user posted image user posted image user posted image  za mami.user posted image  Oooo, pa nov avatar imaš.user posted image  Ampak meni je bil tudi prejšnji všeč.user posted image
Freycha, taki so vsi trije moji, no Anej je še bolj suha izvedba. So mi pa res hecni s temi afriškimi trebuščki. Ko se Julija orng naje, bi se je človek še ustrašil.user posted image
baja*, lepo darilce!user posted image user posted image  Kaki fajn odtisi. Huda razlika! Mali bigfoot.user posted image  Ful lepo ti je ratalo. Meni ni nikoli. Sem bolj štorasta.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
22.10.2008 21:54:45   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

aja madejka a našedva sta pa zmaja al kaj? Jat sm skoz mislna da sta bratcauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Od katerega julijčka že? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2732
22.10.2008 21:54:55   
madejka
Siskamiska ti mene malo zezas al?user posted image Samo sta julijčka... vsaj po srcu... maminemuser posted image In julijčkov ne pišem tuuser posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 2733
22.10.2008 21:57:31   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Siskamiska ti mene malo zezas al?user posted image Samo sta julijčka... vsaj po srcu... maminemuser posted image In julijčkov ne pišem tuuser posted image

sej sta junijčka user posted image user posted image user posted image user posted image

mal te hecam ja user posted image   user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil siskamiska -- 22.10.2008 21:58:15 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
22.10.2008 23:10:09   
pupi
Čer!

Jaz kot vedno poznauser posted image .

Mjuzikli: Jaz jih ne maram, ker preveč pojejo in film nikamor ne prideuser posted image .
Slikice: Ulla, Corfu (frajera malauser posted image ), Freycha(suhecuser posted image ), Baja(kak je to lepo, ko ti iz vrtca izdelek prinesejouser posted image ,... ful lepe slikice. mate pa res drobne otroke. Naša je tudi 83 cm velika samo tehta, pa okrog 12kguser posted image , no pa saj se ne obremenjujem tak kot opisujete kak vaši boščki bruhajo in nočejo, jest ji kaka kilca več ne bo škodila.
Bruhanje: pa kaj je zdaj to, kaj je res bruhalni virus na pohodu, to pa mi je očitno res prišaparano, ko ni v vrtcu. user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bruhece.
Mene ste tudi presenetile s koprivino špinačouser posted image  To pa še neuser posted image , se pozna da sem tudi mestna!!
Vreme je bilo danes fenomnalno, jaz sem mela Najo samo v majčki in ji ni blo premalo, jaz pa sem švicala kot še poleti neuser posted image user posted image .

lepo bodite in lahko noč

< Sporočilo je popravil pupi -- 22.10.2008 23:11:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 2735
22.10.2008 23:11:02   
pupi
Madejka na katerem oddelku pa leži mama? user posted image user posted image še za njo

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
22.10.2008 23:25:17   
Freycha
tko, do sedaj sem se učila, sedaj grem pa spat..... lahko noč babike user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
23.10.2008 9:04:12   
Freycha
Dobro jutro!

Saj vem, da sem že včeraj objavila fotke, ampak tole sem zdele videla vmes, pa mi je bila tolk lepa, da sem jo hotela deliti z vami...

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
23.10.2008 9:27:29   
bačko
Jutro!
Corfu zelo lepe slike!user posted image user posted image user posted image user posted image
Madejka za tvojo mamo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Freycha prva faca je mala. A vi jih vsi kopate že tako da sami sedijo?A jim nič ne drsi v banji?
No jaz sem si privoščila spanec do 9 ure.Je prav pasalo.Zdajle zajtrkujem potem pa bom počakala mojo babico, da mi prinese domače piščance.
Če pa bo danes moja sestra še prišla pa ji bom rekla da mi kupi clear blu in bom naredila še en test.Zaradi svojega miru!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
23.10.2008 10:04:49   
angel_rebelde
Jutro.

Zelo lepe slike, Dita pa ima tako lepee oči user posted image

Blagor vam, ko imate kad, mi imamo le tuš kabino, torej malega še kopam v njegovi banjici... Se pa dogovarjava z očetom, da bova kupila kad.

Bačko, kasneje ti odpišem na gmail, nič ni narobe user posted image če pa maš slabosti, nevem zakaj ne bi bila noseča. meni je test pokazal rahlo črtico, pa sem bla noseča.

Čestitke Kapici za novega baby-a user posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkim pa velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še jaz mal pokažem mojega pikeca user posted image

user posted image

Nor na metlo...

user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
23.10.2008 10:15:11   
Freycha
Bačko, Diti je ene 3x konkretno spodrsnilo in je padla, pa se je malo ustrašila in predno bi se ji banja zamerila do konca, sva šla, pa kupila nedrsečo podlogo za v banjo. Sicer je na tleh banje samo takrat, ko je ona notri (ker gre nama na živce), ampak od takrat ji še ni spodrsnilo. Je pa ona čist nora, ko nori po banji gor in dol user posted image

A_R vidim, da imajo vsi otroci manijo z metlo naokoli letati user posted image  samo ne vem, zakaj ta manija pri večini v času pubertete čisto zbledi user posted image user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
23.10.2008 10:33:36   
siskamiska
A_R mi tud nimamo banj, imamo pa veliko tuš kabino, tako da brez problema tuširam tud oba naenkrat. V njuni banjici jih nisem kopala že ziher 3 mesece, ker jih dam sedet v tuš kabino in se onadva sama polivata z vodo. Cel žur user posted image .

Freycha če bi ti vidla Davida pol bi šele vidla kaj je droben otrok user posted image . Oblečen in z polno plenico tehta 9.100 g user posted image . Z Domnom imata razlike samo  3 kg user posted image .

Bačko valda da si noseča, jaz mislim da boš po nepotrebnem kupovala še en test. Jaz sem jih nardila uf, nevem koliko in ko sem bla noseča so mi vsi pokazali +.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
23.10.2008 10:53:29   
rumba
Dan!user posted image
bačko, jaz kopam Julijo v veliki banji že kake pol leta. Pri Aneju in Hani sem imela v banji nedrsečo podlogo, zdaj je pa nisem kupovala. Ja, jo je kar nekajkrat fajn ubrisalo, pa je to ni zmotilo pri nadaljnem norenjuuser posted image . Zdaj se je že navadila, tako da že hodi gor in dol po banji.user posted image  Sicer pa je kopanje itak največji žur.user posted image
Freycha, sej vem, da sem že milavženkrat napisala, pa bom še enkrat: fatalne oči!user posted image
A_R, kak korenjak je že Patrik!user posted image  Mi izgleda veliko starejši od Julije.user posted image
siskamiska, dan.user posted image  Imaš že spet vse skuhano?user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 23.10.2008 10:54:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 2743
23.10.2008 11:17:34   
siskamiska
Rumba  user posted image  se že kuha. Še malo in bo fertik. Dons bo bl kviki varianta.
Pa študiram da bi še piškote spekla ker jih je zmanjkal. Samo morm v trgovino user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
23.10.2008 11:20:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Večer.....

Ulla...a si dobila rekamo za pikopolonico..v njej je fejst znižana pojstla 140krat70..k se da pol predelat v pojstlo navadno.....

nisemuser posted image mogoč še bo...sem se pa itak odločla, da bo kaj TAKEGA naročla...k je vse komplet, jogi pa posteljnina, pa brezvezna cenauser posted image poštnina je pa okol 20€user posted image

baja Ula je že tudi prinesla eno slikico domov, pa odtis roke, pa eno košarco z žetoni za tetko jesenuser posted image to so res tak luštne stvari, ma se res kr stopišuser posted image sej samo res valjda ne delajo, samo packajo pa z barvami in "pomagajo", ma super jeuser posted image

kar se pa suhosti tiče, pa očitno Ula vodiuser posted image 8.800g, pa nekje 76cm...no, si bo že opomogla, glede na to da bi cele dneve samo njam njam, se zna še kotalituser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
23.10.2008 11:25:12   
Anonimen
slika mi je pa tale ful huda, k ma odtis neke mreže na čeluuser posted image user posted image pojma nimam na kaj se tko nabila, sem vse kar je mrežastega preverila, pa ne paše skupajuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
23.10.2008 11:35:18   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kar se pa suhosti tiče, pa očitno Ula vodiuser posted image 8.800g, pa nekje 76cm...no, si bo že opomogla, glede na to da bi cele dneve samo njam njam, se zna še kotalituser posted image

Mislim, da od Ronči Klara vodi?!user posted image  

Ula je 76 cm visoka? Sem mislila, da je več.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
23.10.2008 11:40:52   
Anonimen
aja točn, klara ji zna bit konkurencauser posted image ma ja....bodiji in majce so ji še zdej 68 provuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
23.10.2008 11:55:21   
rumba
user posted image  naši suhci.user posted image
Evo, naš Anej pri 18 mesecih: 9010g in 79 cm.user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pri skoraj šestih letih je prilezel že do 16 kg.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
23.10.2008 12:00:59   
angel_rebelde
Jaz sem pa razmišljala, da bi zdaj bil čas, da se ločim od malega, in da se nastanim v drugi sobi.. on bi imel v tej, kjer sva sedaj svojo sobico, jaz pa v drugi. Le to me malo mantra, kako bi bilo, če bi zaspala, on bi pa po kuhinji veselo šaril... Sem mu nameravala kupit navadno posteljico, brez ograje, ker drugače lepo spi... Bom še videla.. drugače pa že načrte delam, kakšno pohištvo bo imel, kakšno barvo na steni, kaj bo imel narisano, ...user posted image

Moj nevem koliko je velik, težek je tu nekje 10.kil.. še zmeri na isti teži, kot pri 1.letu user posted image Nosi pa oblačilca 92 user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?