ada2
|
danes sem imela morfologijo, ampak sploh ne vem kaj mi je G govoril, ker se mi je tak dremalo poleg no, sicer nič čudnega, ker zadnje čase res slabo spim. imam 2,5 kg manj kot na prejšnjem pregledu in rahlo povišan sladkor v krvi sem na bolniški....sicer je rekel, da bi naj bolniška trajala le 1 teden, ampak jaz si ne predstavljam, kako bom zdržala ob mojem delu. evo, sem bila po pregledu pri šefici in še pri direktorci in sem dobila novo pogodbo + opis dela po novi sistematizaciji in piše: - umski napor: zelo zahrevno, delo z zelo težko telesno in duševno prizadetimi osebami, potrpežljivost, kultiviranost.
- fizični napor: močna stopnja obremenitve, pretežno stoječe delo, dvigovanje težjih bremen, prisilna drža.
- vplivi delovnega okolja - pojavne oblike: možnost infekcije in nesreče, fizične obremenitve, delo z bolnimi, inkotinentnimi, delo z duševno motenimi, delo z umrlimi, vplivi, ki povzročajo občutke gnusa.
ampak glavno, da je z mihom vse vredu, ne?