tinaaja
|
Spelka, a ti si sla na AC? Ma se moram kar strinjat s krtekxx.. Tudi ce si sla na AC, je bilo med AC in SS prevec casa vmes. Kolikor sem brala je vecja verjetnot, da je to nesrecen splet vecplodne nosecnosti. Se mi zdi, da je bilo v zadnjem letu kar ene par takih zalostnih primerov, ko se je kmalu po 20t tako koncalo kot pri tebi. In da ne bi ti mogla NIC narest, da bi spremenila zgodbo. Si padla v tist mali procent, ki se mu rece smola, tko kot vecina od nas tu. In s tem, da razmisljas, da si ti kaj kriva, si ne bos niti malo pomagala. KER NISI TI KRIVA (kriva bi bila, ce bi se drogirala, alkoholizirala,... ne pa v spletu tvojih okoliscin). S takim razmisljanjem ti je lahko samo bolj bed in si sama otezujes zivljenje. Nekako moras sprejeti, kar se je zgodilo in da je bila to velika smola, katere posledice bodo zmeraj zal s tabo. Ampak moras pocasi pustiti to za sabo in se pomiriti sama s seboj. Ti si naredila vse kar je v tvoji moci. Definitivno pa .. prosim tukaj pisi o svojih obcutkih, pa cetudi so to obcutki krivde. Tukaj smo s tabo in tukaj smo zato, da ti pomagamo videti tvojo zgodbo z druge plati. Ter ti osvetliti pot za naprej. Tko da draga spelka, glavo gor, dva anglecka te cuvata in ze izbirata eno dusico, da se naseli najprej v tebi in za zmeraj v tvojem srcu, dusico, ki vama bo delala druzbo po 9m v tvoji busi