NinKa
|
Punce, jaz sem blontna glede teh albumov...čeprav sem rjavolaska. Pa do malo prej se imela v glavi občutek da se kaj spoznam na računalnike. Ma ne gre in ne gre. Bom še možeku zatežila, da mi razloži. Sem pa jezna ko na vreme, sem glih Nicka naštimala, da grema ven, pa se je vsipal dež.....po drugi strani pa avtohiša še dans ne bo vrnila avta, ko bi ga naj že v petek dobila. Ne boste verjele od konc junija, ko je bla prva toča pa do danes sem imela svoj avto celih 15 dni. Groza. No saj imam od začetka septembra že nadomestnega, ampakraje ne vprašajte kakega... Aja, glede Patronažke pa ...k nam bi še naj prišla enkrat, ampak bi jo mogla poklicat. In ker se gospa ne zna sezut, vreme ni več kaj prida lepo, mi pa nove svetle tepihe po stanovanju imam za njo več dela ko koristi in zato ne bo prišla razlagat kako se korenček v vodi prekuhava in z vilico pretučka. Ne, ker sem že po kopanju imela več dela za njo, ko sem mogla tepih pucat, pa še celo stanovanje mi je prešnoflala. Ker najprej si je hotela roke umit, pol je mogla na WC, potem valda še Patrickovo sobo prečekirat, v Nickovi je opravila svoje delo. Na koncu pa se je mogla z menoj pogovoriti v jedilnici, da je ja pregledala še vse ostalo, česa pri vhodu še ni. Eh, dan je taki......pa še imam. In to že 4x po porodu. Ko smo že pri tem, a je normalno, da so prve parkrat menstre po porodu malo močnejše, pol se pa normalizira???
|