rumba
|
Jutro! madejka, ja, ta teden sem začela delat. Včeraj me je že orto zasula z delom in roki. Drugi teden pa še nazaj v staro službo. Mi je že slabo, kako bom zmogla obe. Rumbčki pa so zaenkrat uredu. Trrrrrrrrkaaaaaaaaaaaaam. Imajo pa v Julijini skupini slinavko, tako da jo znamo pokasirat. Fuj! za Maja, da se čimprej pozdravi! kapica, jaz bi tudi poskusila ukiniti mleko, če e bo pomagalo, menjaj pleničke. Katere pa imaš? Pri nas sta obe punci imeli zelo rdečo ritko po Pamperskah, Fixis, Huggis, čisto ok pa so bile vse te budget variante ala muller, hofer. Izgleda, da se sestava vseeno kar fajn razlikuje. Julija še sedaj slabo prenaša vse znamke. Kak mi je fajn. Ko bi ji to ostalo v navadi. Kar se pa šivov tiče je pa ful različno. Odvisno od rane, ali je rez, strganina, kako velika je, kako zašita, koliko ti paziš.... Jaz si po porvem porodu nisem opomogla celi mesec, šivi so se mi gnojili..... Katastrofa. Bila sem močno rezana, pa še prve dni sem dosti sedela. Drugič nisem bila šivana, tretjič sem se strgala, prve dni strogo ležala, tuširala neštetokrat na dan, sušila šive in bila uredu v dobrem tednu. Sanek, za fantka!!! zvesta, pišuka ste zgodnji. Upam, da si uspela še kaj zaspati. Freycha, Julija spi v bodiju na dolge rokave, pižamici in v tanjši vreči. V sobi ne kurimo. Nimamo pa nek mraz, okoli 20 stopinj. O, super si to zorganizirala. Pridna si, ta prava organizatorka. Kdaj se javiš spet za naše srečanje, ker smo Ljubljančanke septembra zatajile? Ste me nasmejale s stavnico. Ajvy, super si to zrihtala. Jaz nikoli nisem bila gembler, še lota nisem nikoli vplačala (sej itak pravijo, da je možnost za dobitek minimalna, tako da je po moje vseeno ali vplačam ali ne, čakam dobitek kar brez listka ). Pa se bom tudi te stavnice vzdržala.
|