Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
- absolutno te razumem kako se počutiš, vem da bo ta teden zate kot v peklu, ampak žal je tako da same čisto nič ne moremo storiti, tudi sama preživljam dneve sproti, nimam nobene volje in vem da bo tako do 24. ko bom imela prvi pregled, že stokrat sem prebrala da je špikanje in bolečine normalno, ampak vsakič ko mene špikne letim v wc pogledat.....čeprav si konstantno ponavljam da se
sami odločijo za obstanek in narava ve kaj je dobro oziroma bolje za nas, zato stres in skrbi ven iz glave čeprav je hudičevo težko.......držim pesti za vse nas
Še dobro, da mi (še) ni slabo!!!
!
, ampak sej ni važen otrok bo že vedel, kdaj mora ven
.
, pol pa ji je G rekla, da je že čas, da pretrgajo popkovino.Je pa bila mala takrat stara 13m.
za srečo!!!
JULIJSKE NOSEČKE 2009
1. JULIJ
(3
(3
Jutri pa držimo pesti za