lučka 25
|
nokes, a potem je srečanje ob 18h. Škoda, ker potem se jaz ne morem javit na enem ta kratkem. Kaj čmo, če moram bit pa že ob 19h v Kranju. netka, ja res maš lepo oblekco, pa saj M+B se imata fino. Je pa zanimivo, da so to začetne črke od mojega (M) in mene (B). Je pa tako, da ti svoja vsaj že v šolo voziš, jaz pa jih tako crklam, da jih še v vrtec vozim in to k tamalim sončkom. sonček, a že 30 teden? Joj, kko gre to hitro. Glih prijateljica mi danes reče, da ej že v 19 tednu, pa ne dolgo nazaj je rekla, da je v 7 tednu. Pravi, da ji gre čas čisto prehitro, da bi rada dalj časa uživala v nosečnosti. A je pri tebi tudi tako? gloria, vidim da se tvojemu sinčku krči umirjajo. Vi samo lepo uživajte še naprej. gigi, všeč mi je tvoj optimizem. Tako, da sem se že spravila vkup, pa jazzz mi je zelo pomagala prui pozitivnih mislih, upanju. So moji izcedki identični njenim. Tako, da v četrtek zagotovo javim veselo novico. Abra, pa saj januar bo tako hitro tu. Kako gre hitro čas. Uživaj še naprej v , pa januar naj bo res lep mesec. Ma saj bo, če pa bodo same take fejst punce rojevale prelepe sončke. zarja, jaz sem danes super. Sem imela zjutraj po tem ko sem Prometrium vzela samo malo rjavih laskov, drugače pa belina. Tako, da upanje je, želja pa še večja. Kicsi, samo da si dobila Dobroston. oš tako vsaj mirna. Želvica, ja tako je z mojim testkom. Kako pa se ti počutiš? Vse štima? lara, sta tvoja pikca v redu? Te ubogata? Vse ostale, lep večer. Jaz grem zdaj z mojim mal na teren. Greva k prijateljem mal martinovat. ja, ja saj bom pridna, da ne bom jutri vsa zaspana med otroki.
|