|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
11.11.2008 19:22:39   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

uf kaj vse se bo še jutri dogajalo....

BEBII - pregled hormonov
Bumo - UZ pred postopkom
Shadow - UZ pred postopkom
Bambi75 - Gonal/menopur
sapi - UZ
blanč - UZ
Tina1 - stopka
pika.po - ET
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in še naše nosečke
user posted image  Zvezdica, mandreja user posted image

Si sposojam....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da lahko navijaaaaaaammmm!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
11.11.2008 19:28:21   
zarja1
Netka lepa oblekca....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
11.11.2008 19:32:53   
nokes
isto bi lahko povedali v precej krajšem času, vmes pa babice še kao duhovičijo, da ne govorim o predlogih za bodoče očke ... kot da bi bli sami nesposobneži ...

joj, abra, hvala bogu, da nisem edina, ki tak mislim! me zanima, kaj nas čaka zdaj, ko bodo porodne dobe! sam ste pa res frajerice ti, pa zvezdič in sonček1! se mi je zdelo, da ste mal po morfologiji, pa se približujete 30. tednu!!!user posted image  uau!

pikovit, reči hope, da še vedno dihamo z njo!

nokes

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
11.11.2008 19:33:48   
lara light
Netkič, že navijaš! Tudi jaz, dejmo punce!user posted image user posted image user posted image

Abra, kakšne sladka tuhtanja imata vidvauser posted image , itak, da je po očku trmasta! reci, da smo punce na rr potrdile!user posted image  
Kar se pa šole tiče, hodi tukaj moja prijateljica in komaj zdrži od brezveznarijuser posted image ...ne razumem, kako ni mogoče naredit te šole zanimiveuser posted image .... jaz sem se pa tko veselila, škoda. Pa še to, menda razlagajo prehrano v prvih 3 mesecih, tam pa so vse že proti koncu...halo? Zdrži draga!user posted image
Januarja bo res pestro!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
11.11.2008 19:37:29   
Sulfinija
Hope,go,go,go navijam in diham z teboj.Pa srečno.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
11.11.2008 19:49:13   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

isto bi lahko povedali v precej krajšem času, vmes pa babice še kao duhovičijo, da ne govorim o predlogih za bodoče očke ... kot da bi bli sami nesposobneži ...

joj, abra, hvala bogu, da nisem edina, ki tak mislim! me zanima, kaj nas čaka zdaj, ko bodo porodne dobe! sam ste pa res frajerice ti, pa zvezdič in sonček1! se mi je zdelo, da ste mal po morfologiji, pa se približujete 30. tednu!!!user posted image  uau!

pikovit, reči hope, da še vedno dihamo z njo!

joj kolk bomo še predihale!!!!!!!!!!! Bravo srčice zlate!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
11.11.2008 19:50:33   
lučka 25
nokes, a potem je srečanje ob 18h. Škoda, ker potem se jaz ne morem javit na enem ta kratkem.user posted image  Kaj čmo, če moram bit pa že ob 19h v Kranju.

netka, ja res maš lepo oblekco, pa saj M+B se imata fino. Je pa zanimivo, da so to začetne črke od mojega (M) in mene (B). Je pa tako, da ti svoja vsaj že v šolo voziš, jaz pa jih tako crklam, da jih še v vrtec vozim in to k tamalim sončkom.user posted image

sonček, a že 30 teden? Joj, kko gre to hitro. Glih prijateljica mi danes reče, da ej že v 19 tednu, pa ne dolgo nazaj je rekla, da je v 7 tednu. Pravi, da ji gre čas čisto prehitro, da bi rada dalj časa uživala v nosečnosti. A je pri tebi tudi tako?

gloria, vidim da se tvojemu sinčku krči umirjajo. Vi samo lepo uživajte še naprej.

gigi, všeč mi je tvoj optimizem. Tako, da sem se že spravila vkup, pa jazzz mi je zelo pomagala prui pozitivnih mislih, upanju. So moji izcedki identični njenim. Tako, da v četrtek zagotovo javim veselo novico.

Abra, pa saj januar bo tako hitro tu. Kako gre hitro čas. Uživaj še naprej v user posted image , pa januar naj bo res lep mesec. Ma saj bo, če pa bodo same take fejst punce rojevale prelepe sončke.

zarja, jaz sem danes super. Sem imela zjutraj po tem ko sem Prometrium vzela samo malo rjavih laskov, drugače pa belina. Tako, da upanje je, želja pa še večja.user posted image

Kicsi, samo da si dobila Dobroston. oš tako vsaj mirna.

Želvica, ja tako je z mojim testkom. Kako pa se ti počutiš? Vse štima?

lara, sta tvoja pikca v redu? Te ubogata? user posted image

Vse ostale, lep večer. Jaz grem zdaj z mojim mal na teren. Greva k prijateljem mal martinovat. ja, ja saj bom pridna, da ne bom jutri vsa zaspana med otroki. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
11.11.2008 19:50:43   
lučka 25

BEBII - pregled hormonov
Bumo - UZ pred postopkom
Bambi75 - Gonal/menopur
sapi - UZ
blanč - UZ
Tina1 - stopka
pika.po - ET
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in še naše nosečke

Navijam tudi jaz. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
11.11.2008 19:52:53   
n74
Gigi-vidim, da to ni bil naš mesec. Bemti a je samo ratal odkar sem začela s postopkom? Jaz se še tolk ne sekiram ker sem bila prvič. Ampak je pa fino, če večini punc rata in je potem upanje veliko večje.

ancibanci-no ti si edina naša nosečka, ki si z mano vštric imela postopek. Čestitike tudi za pingvinčkauser posted image user posted image user posted image

Dons bila pri Rešu, sem mu mogla še prinest eurčke (razliko med ivf in icsi). Sva ugotovila, da bo naslednji postopek padel februarja. Zarad moje tečke, ker po planu pride čisto na začetku januarja, je pa nujno potrebno pridet en teden prej na uz.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
11.11.2008 19:55:41   
mateja_goljev
ojla punce.
Spet se malo javlam. Jutri je moj prvi delovni dan...... Samo ne vem kako bo potekal k se mi totaln nč ne da.....

No danes, kateri 11. al 10. dan, uglavnem me je prej popoldan bolel desn jajčnik za popi.... Sm mislna da mi bo nogo odtrgal ko sm stopla nanjo.

upam da so to dobri znaki. a je mela katera tak problem?

Netka, kako?
A Grethy pa že dolgo ni blo?

Vsem, ki ste imele neuspešen postopek user posted image , ostalim pa user posted image in držimo pesti.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
11.11.2008 19:57:14   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

BEBII - pregled hormonov
Bumo - UZ pred postopkom
Bambi75 - Gonal/menopur
sapi - UZ
blanč - UZ
Tina1 - stopka
pika.po - ET

in še naše nosečke

Navijam tudi jaz. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jst tuuud user posted image  user posted image  user posted image
In Lučka za belino še dolgo časa user posted image  user posted image  user posted image . Super, da si ti tud optimistična in verjamem, da ima Jazzzy prav user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
11.11.2008 20:01:36   
n74
Lučka-tud jaz ti želim user posted image , prosim reši naš seznamček, v objemčkometer ne spustimo nobene večuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
11.11.2008 20:02:45   
Abra
Nokes jim bo treba v tisto anketo kaj napisat user posted image samo pol ne smeš it tja rodit, te takoj zamarkirajo user posted image pa nč ne sodeluješ user posted image jaz tko planiram PO, Lj je samo za vsak slučaj ... če bo prehitro al pa meter snega. Mojega malo skrbi, da se ne bi pravočasno pripeljala do tja user posted image zdej se jaz tut še režim, bom januarja povedala al pa po "porodni dobi" v šoli.
Kako pa naj bomo malo po morfologiji, če si to že ti? user posted image zdej kar šiba cajt

Lara, bom sporočila user posted image bo reku, da mi itak potuho dajete user posted image o šempeterski šoli mi je pa sestra razlagala, začeli so s spočetjem, kako pride do tega user posted image tut če bi kdo rabu, je blo že malo prepozno user posted image user posted image v Lj je tut en tečaj za zgodnjo nosečnost, baje tam o prehrani v prvem trimesečju govorijo. Se spomnim, da je Anime že pisala, kok je dolgocajtno.

Lučka, jaz sem tut izcedke, pa krvavitve ... v četrtek kar pogumno lulat user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
11.11.2008 20:03:24   
pikovit
Hellou,še nimam nobene novice od Hope.Bom pa takoj sporočila,ko izvem.Joj sem tolk vesela.Danes pa so dobre noviceuser posted image Moja kolegica je danes dobila izvide od amniocinteze in je vse ok.Jupiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
11.11.2008 20:05:10   
Abra

BEBII - pregled hormonov
Bumo - UZ pred postopkom
Bambi75 - Gonal/menopur
sapi - UZ
blanč - UZ
Tina1 - stopka
pika.po - ET

in še naše nosečke

Tudi jaz se pridružujem user posted image Zarči vedno tko fajn naštima user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
11.11.2008 20:05:35   
pikovit
Abra sem zadnjič nekaj iskala in me je vrglo nekam,kjer smo pisale o Rešu in Mercedesu.Sem šla brat in se ful nasmejalauser posted image .Evo jutri pa imam zadnjič akupunkturo.Moram rečt,da ga bom kar pogrešala.Je res fejst moški.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
11.11.2008 20:12:20   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Abra sem zadnjič nekaj iskala in me je vrglo nekam,kjer smo pisale o Rešu in Mercedesu.Sem šla brat in se ful nasmejalauser posted image .Evo jutri pa imam zadnjič akupunkturo.Moram rečt,da ga bom kar pogrešala.Je res fejst moški.

Zdaj je recesija in si ga spet ne bo mogel prvoščit user posted image
A med postopkom pa ne boš nč na akupunkturo hodila? Sta kar zaključla? Sicer pa, še dobro, da si na frišno poročena user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
11.11.2008 20:15:02   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Puuuuuuunce naša Mišek13 oz. Hope že globoko diha in je ravno na klistirjuuser posted image Pravi,da je ful gužve in da čaka kakšno prazno posteljo.Popadkov še nima,je pa 4 cmm odprta.Tasko punce zdaj pa pomagajmo naši Hope,da je ne bo bolelo in da hitro dobi svojo štručko v noročje.

DEJMO HOPE,DEJMO HOPE,DEJMO HOPEuser posted image user posted image user posted image user posted image

SREČNO user posted image user posted image

Kje pa imajo tako gužvo?

No, da bi blo čim hitreje pa pa zdravo, pa da bi bla "fejst mlekarca"!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
11.11.2008 20:21:24   
Pija76
No punce iščem seznam pa ga ne najdem. Hotla sem začet brat od tam ko sem včeraj odmaglila, pa mi enostavno ne znese.

Hope diham tudi jaz s tabo!

Konina je dobila v naročje svoja fanta? Kolk sta bila pa velike? Je vse OK?

Gigi bravo za tvoj pozitivizem! Gremo pogumno naprej!

Daisy je komaj čakala da grem user posted image . Kako si QQŠ-ka danes? Te še vedno razganja od veselja? Prav je tako!

Lučka upam, da je pri tebi vse u redu! Ne vem res kakšno je stanje, ampak navijam! Ja jaz pa stara in s težavami, ampak bo boljš!

Zarja bilo je na radiu Hit. Katero stvar pa ti oglašuješ? Si se že odločila za petek, prideš?

Danes je pa en tak turoben dan, a ni? Jaz sem bila 12 ur v pisarni, zdele sem se glih mal najedla, ampak bo kmal termin za malico user posted image . Zbita sem kot kojn, tale hrbet mi pa še dodatno pomaga pr tem. A gume že imate vse?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
11.11.2008 20:22:52   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Zdaj je recesija in si ga spet ne bo mogel prvoščit user posted image
A med postopkom pa ne boš nč na akupunkturo hodila? Sta kar zaključla? Sicer pa, še dobro, da si na frišno poročena user posted image

ja hvala bogu da sem poročenauser posted image user posted image user posted image user posted image Ni bojazniuser posted image Na akupunkturo grem pa tudi v času postopka.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
11.11.2008 20:25:32   
Tina1
želvica dobila zs in sem ti tudi že odhovorila.

Tudi jaz navijam za hopeuser posted image user posted image user posted image

Ostalim pa še 1x hvala za vzpodbudne besedeuser posted image user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
11.11.2008 20:33:21   
Pija76

ja hvala bogu da sem poročenauser posted image user posted image user posted image user posted image

A dons pa tkole navdušena user posted image ? Kaj a dons te nič ne šeta? NO sej jaz pa slamnata vdova danes, ju3, poju3šnjem user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
11.11.2008 20:34:34   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Daisy je komaj čakala da grem user posted image .

Od kuda to tebi lubenica moja rdeča? user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
11.11.2008 20:40:38   
mismis

ja hvala bogu da sem poročenauser posted image user posted image user posted image user posted image

A dons pa tkole navdušena user posted image ? Kaj a dons te nič ne šeta? NO sej jaz pa slamnata vdova danes, ju3, poju3šnjem user posted image

No sva že dve, sicer jaz samo danes, jutri zvečer pride pa naš domov user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
11.11.2008 20:43:12   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Daisy je komaj čakala da grem user posted image .

Od kuda to tebi lubenica moja rdeča? user posted image

user posted image sej veš da imam pravo barvo las user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Mobitel.
Admin

Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?