Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa vsake tok cajta mam pa napade lakote tko da noro
23.10. Po mojih izračunih je bla ovulacija od 3. 11. pa do 8.11. nekje. Seveda sva pridno
okrog 20.11.
Sm se s sestro pogovarjala in je rekla, da njej ni blo nč. Še slabo ji ni blo.
. Imam ful neredno menstro, ampak od zadnje, ki je bila 15.10. pa do danes me bolijo bradavice. To še ni vse: pozno popoldne se mi začne spahovati, tudi rigam k en nilski konj (pa ne jem nič drugačnega kot vedno), zbujam se lačna, da bele miši vidm, popoldne kr naenkrat ratam utrujena, zvečer lahko bedim, da lahko spet po dolgem cajtu gledam Housa do konca
in za vse nas, ki to še čakamo: may the road rise up with us!
.
??!!
. Prsi me bolijo, sicer niso čvrste in napete, sam bolijo, pa ponoči ne morem v redu spati, pa z spanjem drugače nimam problemov. Se mi pa naredi da se ponoči zbudim, ali pa že ful zgodaj zjutraj. Aja mam pa tudi prisotne znakce za M in sicer prvi naznanilci so mozolji, ki pa ji je tokrat še malo več. Drugače moram M dobiti jutri, včeraj sem delala test, pa je bil negativen. Mi je bilo v trenutku žal