Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty, joj e vem če kaj pomaga za pikice. Sem se takoj spomnila na sosedovo punčko, ki si je vedno spraskala noge do krvi Ojoj, a pol bo tole kr trajalo ... veš kolk je bogi. No pa sej, če si tisto punčko vidla si predstavljaš. A to je bla pa una s trojčki, ko si mi razlagala o njej? Ej svaka ji čast . Za Postojnski Mercator pa ! Sam še Müllerja dobite, pa mene Ljubljana ne vidi več . Upam, da je Varja že boljše. Ej špelin@ Kahl E. je pa zakkoooooon!!!! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O ja, sem spregledala... IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ponoči se pa revček zbuja zarad srbenja, tiste pikice ga tolk srbijo, da si je nogico spraskal do krvi . Komaj čakam, da bomo mel alergologa, da dajo kako mažo al kaj... Bogi revček Ja groza res , tud za ušeski ma že kr tako suho kožico, ko so se mu pikice posušile. Res upam, da se bo dalo kej nardit. Estrella al Matej preglasno vstaja, al je pa Alja prava atijeva pupika . Reč mu, naj leži do desetih ! ss očitno sta Žan pa Manca danes glih zamenjala ure!!!! Sej ne bi bla rada žleht, ampak.... a lahk jutr menjamo nazaj???? Naši novoletni okraski bojo pa modro srebrni, ker mi paše barva v dnevno . Riž z bučko, brokolijem, cvetačo, korenčkom.... sej paše karkoli zraven. IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* tally bo edina tvojmu dala čepke za ušesa ! Kr spomni jo naj jih vzame s sabo ko se bomo naslednjč dobile Bom mela v mislih . Evo Primož je že dobu darilo za božička (edina še zmer nisi povedala, če je vredu????), tvoj dobi pa čepke za ušesa . tilči a ti si pa tvojga kr za stalno deložirala??? edina a vi spet v šoping? Pol pa ni blo včeri tolk hudo po denarnici !