pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Pupi...pa dobr ..kej si ti punca?? Kako smo kej??Kaj delaste?? Helo! Se nič kaj ne javim, ker me tak in tak ne pogrešate , pa delno ni blo časa delno, pa se mi ni dalo nič pisat. Preletela sem za komentirat mi ni in mi ne zamerit prosim (saj zato pa me ne pogrešate )!! Pri nas je to novo, da sem po vsej verjetnosti dobila službo, res da ne za svoj poklic, sem pa vseeno fuuuuuuuuul vesela. Slaba stran tega je, da je treba odmislit še enega člana in da mi ne bo šel skozi študij . Kaj čmo je pač treba kaj žrtvovat, za bebiko še je vedno čas, prav tako za študij, ker povprečje mam OK, bo pač treba vse skupaj malo prestavit. Mi nekak sploh ni pretirano hudo, ker je ta služba ful fajna in se je že veselim. No, upam, da se bom obnesla !!! Malo mi je kriza zaradi Naje, pri nas je ta kriza komaj zdaj, kar ste ostale že dale zdavnaj čez,....Naja je ful pridna in napreduje, je prava klepetulja že zna nazaj govorit v kitajščini , kahle še vedno noče videt, previjanje je največja kazen v njenem življenju, še vedno rada je in spi . Misim, da sem vse zajela. Naše nosečke sem vidla, da so OK . za vse bolančke in prehlajenčke!!! Lepo bodite, čao
|