ledenka
|
no, kratek povzetek, kaj se mi dogaja AS je fajn, samo nisem se ga še navadla uporabljat. moram menda najt kake druge slušalke, ker tele so bojda bolj slabe. imam jih nekaj nekje doma, ampak kje sicer pa je utrujenost minila, slabosti se tu in tam še prikradejo, ampak ni sile, tako da lahko grem tudi kaj ven popoldan. v tem trenutku je to pač kino festival. buši rase, moram kak fotošuting naredit, da pokažem tole mini žogico. sicer zaenkrat zgleda bolj, kot da sem napeta čakam brcike, v naslednjih tednih bi naj bile. pa naslednji pregled čez 2 tedna, do takrat bo služba sicer izjemno napeta. ta vikend naju možek (in ati) pelje v Rim na izlet, tega se veselim, bila sem samo enkrat pred ene 8 leti. upam, da bo vreme kolikor toliko ok! pa v nabavo cotk se spravljam, še kake hlače rabim, pa kako krilo... zgornji deli so mi zaenkrat normalni še prav. aja, pa idealno sredstvo proti zaprtju sem našla vsak dan 2 kinder buenota (bela), pa ni problema Donat NE pomaga. sicer upam, da se to na kilcah ne bo poznalo