Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
A to, da me srbi zdajle pod pazduho tudi?
Ne, se hecam, seveda pomisliš, da je znakec, vse kar ti je bilo do tistega trenutka neznano in se pojavi. Pa vendar, je teh stvari neverjetno veliko, odkar delamo na projektu bejbek. Na primer do avgusta 2008 nisem vedela, kaj pomeni, da te bolijo joškice, ker to skoz punce omenjajo, meni je bilo to tuje. No, zdaj so boleči joški redni obiskovalec vsak mesec
, pa
tudi 
. No, ampak me zdaj pač novi družinski člani živalske vrste zabavajo in mi je težko pri srčku, če pomislim, da se bom morala tudi od njih nekoč poslovit.
pa me je malo zaskrbelo, ker sklepam, da brezmadežno pač ni rodila
kdor čaka dočaka.
Drugače pa saj veš, da tvoj čas še ni prišel. Ne čakaš je na isti dan kot jaz in meni še na pamet ne pride, da bi delala testek. Ker bo minus v vsakem primeru, če sem ali nisem
Tako da ti želim poln koš potrpljenja in ne pozabi, lulamo nič prej kot v četrtek
sem vidla, da se bo treba na eno drugo boginjo obrnit ...
...