Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

upam, da bom prišla normalno domov
......
za srečo!!!!
me je pa danes prav nasmejala ... do minutke točno se prikaže ... Skratka, danes zjutraj se je vlila, tako da me lahko obarvate na modro
. Ampak gremo optimistično naprej!
Upam, da se nam pridružiš že v decembru!
, ma ko pa se ta čudež zgodi tistim, ki imajo za sabo grde izkušnje, pa sem še tolko bolj vesela, ker tako tudi jaz ne obupam in si rečem: za dežjem vedno posije sonce!
, KJE SIiii??? I misssssss you!!!!
, mi gremo pa kar v december in upamo, da bo pa striček Božiček dobro razpoložen...
...Še najmanj en teden sem z vami.....In upam, da bo novi dan prinesel same dobre novice....
.
...Ali me boste dale gor, pa se same odločite.....Meni je vseeno zdaj in v tem trenutku...
..
...Imam 10 kalupov in počasi se zabavam. Sušim jih zraven radiatorja. Danes zvečer bom stresla prve izdelke in upam, da so lepi, brez mehurčkov zraka...
....Nekako razmišljam, da nočem, da me peče vest.....Čeprav vem, da lahko zelo malo vplivam na vse skupaj....