|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
2.12.2008 12:13:30   
pikicao.
Dve pikici bo mela, dve!!

Te pridem še kaj ovohat no, ampak od spredi... pa chanel bi prosila...

Kdo te nabija??? a? a?

nabija me SE zaenkrt noben user posted image user posted image cakam pondelk d pride glavni krivec user posted image user posted image user posted image user posted image

a kr chanel bi ti mela,aja a kr tko.. misl vi pa niste lih skromni user posted image user posted image user posted image
se bom sla valjat po blatuuuu user posted image user posted image user posted image  pol se bom pa k teb stisnla... bos mela se blatno masazo user posted image user posted image user posted image

se* dve pikici..se opravicuuuuujeeeeem

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
2.12.2008 12:13:52   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Erin glede slikic, pa ne dam mislim, sem se naobe izrazila...sigurno jih bo 1000user posted image user posted image

MIiiiiiiiiisliš???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja no....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bom jaz Tilnu naročila naj te mal pojeziuser posted image user posted image ...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
2.12.2008 12:14:16   
sonček85
življenje gre naprej in mi z njimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
2.12.2008 12:14:39   
pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.
jazzii ja povej kje je ta tema, se gremo kregat user posted image user posted image user posted image user posted image
mi2 sva ze znane po temuser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej...na konc sva pa opluvaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....tko da jst mam sline dostuser posted image user posted image user posted image

naj pluvajo, sej naju itak ne zadanejo user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
2.12.2008 12:16:17   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jazzyka kot je Erin rekla ti samo lepo počivaj user posted image

Živa mislim, da bo ratalo...čeprav meni malo kasneje bolj paše (okoli 5ih?)

Se* A lahko popraviš in Argojuhico daš v nove boje?

prakticiram in se ne pustim motituser posted image user posted image user posted image ...

...žiž a ti geš tudi v četrtek na miting?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
2.12.2008 12:17:23   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

življenje gre naprej in mi z njimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tlae je pa modrauser posted image user posted image ....prav imaš, treba it naprej in se borit!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
2.12.2008 12:21:51   
aqua77
Jaz tud pridem na mitimg v četrtek, sam upam da ne bo snega, ker mam letne gume... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
2.12.2008 12:26:08   
sonček85

Tlae je pa modrauser posted image user posted image ....prav imaš, treba it naprej in se borit!!

user posted image user posted image user posted image če je pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image za vse naše borke ,da nikoli nebi obupaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
2.12.2008 12:28:52   
jazzz27
Sem našla eno od tem..mogoče bom še kako....

http://www.sb-ms.si/forumi/index.php?action=vthread&forum=4&topic=736

ampak tale je kar starauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
2.12.2008 12:35:33   
jazzz27
http://www.sb-ms.si/forumi/index.php?action=vthread&forum=5&topic=1115

boste vidle kako se je lepo pohvalt, da si šla na splav in kako olajšanje...mislim...prej je treba mislit!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
2.12.2008 12:38:05   
jazzz27
http://www.sb-ms.si/forumi/index.php?action=vtopic&forum=5

no tem so tule

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
2.12.2008 12:39:15   
jazzz27
Čaki, čaki k vse berete al kaj? Al mam jaz razvedrilo zase?user posted image  Spet monologi...

...piki a boš prišla na miting povalana v blatu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
2.12.2008 12:42:12   
sonček85

http://www.sb-ms.si/forumi/index.php?action=vthread&forum=5&topic=1115

boste vidle kako se je lepo pohvalt, da si šla na splav in kako olajšanje...mislim...prej je treba mislit!!
pa mene je ksoraj kap k berem kaj pišejo te punce,to še svet ni videluser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
2.12.2008 12:44:40   
sonček85

Sem našla eno od tem..mogoče bom še kako....

http://www.sb-ms.si/forumi/index.php?action=vthread&forum=4&topic=736

ampak tale je kar starauser posted image
tudi ta ni vredna omembe,ko bojo pa želele zanostiti pa ne bo mogoče.Jaz nebi šla delat pod nobenim pogojem splava pa če bi bila stara 15 let,vedno so tukaj bližnji ki so pripravljeni pomagat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
2.12.2008 12:45:55   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Jaz tud pridem na mitimg v četrtek, sam upam da ne bo snega, ker mam letne gume... user posted image

aqua ne boooo, ne smeee
drgac pa ketne goruser posted image user posted image  sams ej ne bo..dej nehi me strasit..

jazzii ja cist poblatena bom :) tko d me se prepoznale ne bodo..ja pa sej me itak ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
2.12.2008 12:47:49   
jazzz27
http://www.sb-ms.si/forumi/index.php?action=vthread&forum=3&topic=801

no sonček še so biserčki...saj sem bla tud jaz čist paf....pa se tako nedolžne naredijo...pa da niso podučene, pa ne vem kaj še...pa točno vejo koliko imajo dolg ciklus in kdaj je O....potem so pa starši krivi, ker se ne morejo pogovarjat z njimi....ker jih niso podučili .... bul šit!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
2.12.2008 12:48:57   
sonček85
pa to je bolano vse skupaj,sem brala uno k piše -sem noseča(lahko samo rečem -bruh)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
2.12.2008 12:49:44   
jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

aqua ne boooo, ne smeee
drgac pa ketne goruser posted image user posted image  sams ej ne bo..dej nehi me strasit..

jazzii ja cist poblatena bom :) tko d me se prepoznale ne bodo..ja pa sej me itak ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Piki al pa če v Ljubljanico skočiš..isti efektuser posted image user posted image user posted image ...joj kok sem vam fouš...jaz bi celo vrsto tortic pojedla zaziher....user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
2.12.2008 12:51:18   
sonček85
to je pa nabolj bedno ? kar sem jih kdaj prebrala-haloooooooooooooooooooooo

Pred kratkim sem bla s fantom v pojstli in sma drug na drugem ležala naga. Bojim se, da je fant dal v mene spolni ud. Doben ni čuto, da bi. Ni prišlo do izliva. Sem lahko noseča? Mogla bi že bit menstruacijo, pa je še nisem. Res pa je, da jo že imam 3 leta neredno. 1 leto, od začetka sem jo mela na vsakih 28 dni. Potem pa nikoli več tak. Ali 29 al 30 pa vse tja do 35. In zdaj me je strah, da sem noseča... Sem lahko? Obadva sma bla nezaščitena..Je možnost?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
2.12.2008 12:52:46   
pikicao.
ja priiiid.. bos lahko vse pojedlauser posted image user posted image user posted image

jz tko ne vem ce bom lahko sploh kej jedla, od teh tablet mi je sam slabo..pa vsake tok casa kej cez vrzem, sploh po Klomifenu

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
2.12.2008 12:59:41   
sonček85

http://www.sb-ms.si/forumi/index.php?action=vthread&forum=3&topic=801

no sonček še so biserčki...saj sem bla tud jaz čist paf....pa se tako nedolžne naredijo...pa da niso podučene, pa ne vem kaj še...pa točno vejo koliko imajo dolg ciklus in kdaj je O....potem so pa starši krivi, ker se ne morejo pogovarjat z njimi....ker jih niso podučili .... bul šit!!!
kr slabo mi gratuje poleg k berem to.grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
2.12.2008 13:00:06   
sonček85

ja priiiid.. bos lahko vse pojedlauser posted image user posted image user posted image

jz tko ne vem ce bom lahko sploh kej jedla, od teh tablet mi je sam slabo..pa vsake tok casa kej cez vrzem, sploh po Klomifenu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
2.12.2008 13:00:12   
jazzz27

Pred kratkim sem bla s fantom v pojstli in sma drug na drugem ležala naga. Bojim se, da je fant dal v mene spolni ud. Doben ni čuto, da bi. Ni prišlo do izliva. Sem lahko noseča? Mogla bi že bit menstruacijo, pa je še nisem. Res pa je, da jo že imam 3 leta neredno. 1 leto, od začetka sem jo mela na vsakih 28 dni. Potem pa nikoli več tak. Ali 29 al 30 pa vse tja do 35. In zdaj me je strah, da sem noseča... Sem lahko? Obadva sma bla nezaščitena..Je možnost?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa to sem tud jaz brala...da te srat....pa saj čutiš al neuser posted image  
Mislim, saj vem da so to čist najstniške...sam to mi ni jasno, če vedo za cikle pa za O, kaj ne vedo, da je treba KONDOM GOR DATuser posted image ?

Mislim se nasmeješ in ob enem zamisliš kake teorije obstajajo!!!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
2.12.2008 13:02:40   
jazzz27

jok brate, odpadeuser posted image user posted image . Sem že naročila svojo dozo...eno kmremšnito in eno sadno torticouser posted image user posted image . Moj k se zvečer uleže v pojstlo, še sigurno kaj najde za pomalcatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
2.12.2008 13:07:35   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa to sem tud jaz brala...da te srat....pa saj čutiš al neuser posted image  
Mislim, saj vem da so to čist najstniške...sam to mi ni jasno, če vedo za cikle pa za O, kaj ne vedo, da je treba KONDOM GOR DATuser posted image ?

Mislim se nasmeješ in ob enem zamisliš kake teorije obstajajo!!!user posted image
ja mislim halo ,ja ga pa ja čutiš korenjaka če ti ga vtakne al pa ne.Jst ga že in to zellloooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?