|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
2.12.2008 15:02:08   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

živa...ja mela sem eno pizd*....., sem začela fulll krvavet in sem mogla it do G., ta budalo mi je dal napotnico za splav in ker sem jaz...jaz, sem šla do druzga mojega sedanjega G. drug dan, ko sem že nehala krvavet in je čist lepo vidu plod in srček....ko ga tist taprvi niuser posted image .....no sedaj v četrtek pa mi je reško itak vse pokazal, rekel, da je hematom izginil in plodek je že full zrastu....velikanuser posted image

Ma daaaaaaj!?!?!!!!!! $$#/(&$$"% da ne bom napisala mojih besed. F* smotan! user posted image  A se ne bi raje 100% prepričal? jazzi - vsaka ti čast!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
2.12.2008 15:03:25   
miska73

živa...ja mela sem eno pizd*....., sem začela fulll krvavet in sem mogla it do G., ta budalo mi je dal napotnico za splav in ker sem jaz...jaz, sem šla do druzga mojega sedanjega G. drug dan, ko sem že nehala krvavet in je čist lepo vidu plod in srček....ko ga tist taprvi niuser posted image .....no sedaj v četrtek pa mi je reško itak vse pokazal, rekel, da je hematom izginil in plodek je že full zrastu....velikanuser posted image

Sem prišla sam pozdravt pa rečt buuuuuuuuuuu.

Jazzzi Pol pa vidim, kaj si ti napisala.
Ne morem verjet kam te je hotel prvi G poslat.
Men bi tole plafon do konca odbil.

Drgač pa se še kr ne vidim ven iz tele moje službe.
Tko, da vas bom še naprej žal malo zanemarjala.

Uživite v četrtek.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
2.12.2008 15:04:46   
Anonimen
aquica dej še ti kako slikico pošlji da bomo vedele še pred četrtkom koga čakamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim jazzzika sploh ne morem vrjet..... Jaz bi mu šla kr kej rečt user posted image user posted image user posted image pa halooooooooooooooooooooooo

a si moreš misliti da verjetno nisi edina.... Bog ve, koliko nosečnosti se je res že tako končalo user posted image user posted image
To človek kar težko verjame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Take stvari pa mene razp,......   user posted image bi mu najrajš nardila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
2.12.2008 15:06:56   
jazzz27
ne bom, ko ga j*.... No tole je bilo samo še eno potrdilo, da je glup in da grem od njega proč.... ker se kao njemu ni dalo plod iskat in da sploh ne vem zakaj bi gauser posted image ...to so ble njegove besede...dobesedno....itak je konec....on je pa še zmer kreten, jaz pa imam še vedno otroka...to je blo 17.11.

Jutri pa mamo z Ajsipipiko spet pregleduser posted image user posted image ...Ajsi držim pesti in navijam!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
2.12.2008 15:08:12   
Erin

..., sem začela fulll krvavet in sem mogla it do G., ta budalo mi je dal napotnico za splav in ker sem jaz...jaz, sem šla do druzga mojega sedanjega G. drug dan, ko sem že nehala krvavet in je čist lepo vidu plod in srček..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GROZA... dobro da si šla po drugo mnenje... bog ve, koliko pikic je na tak način končalo svojo pot..... Grrrr...user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
2.12.2008 15:12:52   
Serendipity
Saj ne morem iz svoje kože ... user posted image

Reeeees neeee. Pa se trudim!

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
2.12.2008 15:14:10   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image no, no punce nisem hotela tazga vala sprožit...me pa skrbi ja, koliko je takih, ki ne grejo na drugo roko in grejo direkt na splav, ki ni po možnosti potreben....zato pa nisem nič pisala o tem, ker sem bila preveč čustveno raztrešena...takrat bi mu tud jajca odvila...verjemte...deset min. je gledal z Uz jem pa ga ni najdu...češ da vidi samo GV...ki je prazna...pa ne more bit...če sem jaz že pred njim videla svojo malo pikico kako utripa. MIslim, da je bil drunk, kar nebi bilo prvič....je za mano in on tud....če bo pa kdaj le priložnost da ga srečam, mu jih pa tud napnem. Mislim, da se premalo zaveda kaj spočeti otroka po umetni in koliko gorja je za nami. Edina stvar, ki sem mu jo hvaležna je ta, da me je dal naprej Rešu.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
2.12.2008 15:18:07   
jazzz27
Se*..uaaauuuuu....dobr pogled....en ma celo okol bradavičke tetovažouser posted image user posted image user posted image user posted image ....aja, a si se pozanimala o problemih najstnic...sem najdla linkeuser posted image user posted image

Erin..ja in mene skrbi koliko je takih, ki grejo na splav....đizus....da bi mu leva noga zgnila....user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
2.12.2008 15:19:02   
Anonimen
hehehe
ti si pojava jazzzika...

jaz sem pa mislila da sem edina, ki tega ne ve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
2.12.2008 15:20:25   
Serendipity

Se*..uaaauuuuu....dobr pogled....en ma celo okol bradavičke tetovažouser posted image user posted image user posted image user posted image ....aja, a si se pozanimala o problemih najstnic...sem najdla linkeuser posted image user posted image

Pravkar prebiram! OMG!!!!!!!!! Jao!!!!!!!!!!! WTF? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
2.12.2008 15:21:50   
Serendipity
Tale je pa za vse moje borke, ki rabite angela - čuvaja, ljubezni, sreče, zdravja, itd

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
2.12.2008 15:27:55   
Serendipity
Kaj, če si slikce s tipčki shranile, sprintale, povečale zdaj jih pa ven izrezujete? user posted image  user posted image

Kjeee stee? Jaz sem tečna. user posted image  user posted image  user posted image

Če vas ne bo, ko preštejem do pet grem (speeeet) jest user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2287
2.12.2008 15:38:35   
sonček85
jazzzika in ajsi navijamo za jutrišnji pregled in javita kako bo potekalo na pregledu,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no mi smo se sedaj najedli in smo polni k topuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
2.12.2008 15:42:24   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Tale je pa za vse moje borke, ki rabite angela - čuvaja, ljubezni, sreče, zdravja, itd

user posted image

Kaj pa plodnosti?user posted image user posted image

Jaz sem tu, mal prej sem za pico mesila...rokce imela v testuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2289
2.12.2008 15:45:32   
jazzz27
no Se-ki....zdaj ti je jasno na kaj sem se jezila...da šmrkad prej ne pomisli na posledice....pol pa še ena smrklca napiše, da kaj smo vsi tako pametni...grrrrrrrrrrrrrr....ni čudno da se s starši ne mora pogovarjat, k ona že itak vse ve, ker je že en splav nardila

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
2.12.2008 15:47:25   
jazzz27
no.....kje ste zdaj....seki a prazniš?user posted image user posted image user posted image user posted image

Boste kaj miklavžu nastavle letos? (tako kot vsako leto)user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
2.12.2008 15:48:50   
jazzz27
no saj se mi je danes že večkrat zgodilo, da monologe tolčm....RAPORT!!!!!! Kričim.....user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
2.12.2008 15:49:21   
ledenka
hvala za navijanje za jutri user posted image  jaz navijam pa za jazzziko user posted image user posted image user posted image  zdaj ti bo user posted image  morda že pomahal user posted image  

mi je prejle prav neprijetno otrdel trebuh... dobro, da mam jutri pregled. si moram kar seznam tegob naredit. pa neki me mehur muči, mam občutek, kot da je rahlo vnet, v lekarni so mi dali kapsule brusnic. upam, da bodo pomagale...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
2.12.2008 15:50:14   
ledenka

no.....kje ste zdaj....seki a prazniš?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdaj pa je Miklavž? da vidim, če lahko kaj nastavim, al bo moj doma user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
2.12.2008 15:52:39   
jazzz27
Eat this!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=R8jZIPbRADY&feature=related

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
2.12.2008 15:59:19   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image  Ajsi seznam tegob...tale je močnauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mene itak skoz ščat, tak da po vsej verjetnosti nimam nekih problrmov ker to pripisujem nosečnostiuser posted image user posted image user posted image ...jaz nimam nobene tegobe..razen slabosti in takega smotanega okusa v ustih da me je kar joj!!!!

Miklavž je 6. decembra...se pravi v soboto...Ajsi v petek moraš nastavtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
2.12.2008 16:00:18   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kdaj pa je Miklavž? da vidim, če lahko kaj nastavim, al bo moj doma user posted image user posted image user posted image

Ajsi lahko tud kateremu drugemu...naj bo vsaj mal podoben Miklavžuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
2.12.2008 16:02:54   
jazzz27
Ajsi...user posted image user posted image user posted image user posted image šele sedaj sem zaresno prebrala...ja v mislih imava istouser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz pa sem te napeljevala k domačem...kaka zmedauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
2.12.2008 16:06:15   
jazzz27
Kaj ste vse ušle.....jaz bi pa čvekala....sem mislila še en tak video gor prlimat...pa se pr tadrugi slikci dva istega spola na usta...pa me je minilo....taprvega si pa le oglejte.....

Seki!!!! Za tvoj venček uspešnicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
2.12.2008 16:11:30   
Serendipity

Eat this!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=R8jZIPbRADY&feature=related

I'm eating it ... I'm eating it... It's delicious! Mnjami! user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?