Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
brez komentarjev
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:10:27
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 to je pa nabolj bedno ? kar sem jih kdaj prebrala-haloooooooooooooooooooooo Pred kratkim sem bla s fantom v pojstli in sma drug na drugem ležala naga. Bojim se, da je fant dal v mene spolni ud. Doben ni čuto, da bi. Ni prišlo do izliva. Sem lahko noseča? Mogla bi že bit menstruacijo, pa je še nisem. Res pa je, da jo že imam 3 leta neredno. 1 leto, od začetka sem jo mela na vsakih 28 dni. Potem pa nikoli več tak. Ali 29 al 30 pa vse tja do 35. In zdaj me je strah, da sem noseča... Sem lahko? Obadva sma bla nezaščitena..Je možnost? pa to sem tud jaz brala...da te srat....pa saj čutiš al ne Mislim, saj vem da so to čist najstniške...sam to mi ni jasno, če vedo za cikle pa za O, kaj ne vedo, da je treba KONDOM GOR DAT ? Mislim se nasmeješ in ob enem zamisliš kake teorije obstajajo!!! ja mislim halo ,ja ga pa ja čutiš korenjaka če ti ga vtakne al pa ne.Jst ga že in to zellloooooooooooooooooooooooo Važička
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:11:18
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 brez komentarjev ni potrebe živa....kako si????
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:12:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 to je pa nabolj bedno ? kar sem jih kdaj prebrala-haloooooooooooooooooooooo Pred kratkim sem bla s fantom v pojstli in sma drug na drugem ležala naga. Bojim se, da je fant dal v mene spolni ud. Doben ni čuto, da bi. Ni prišlo do izliva. Sem lahko noseča? Mogla bi že bit menstruacijo, pa je še nisem. Res pa je, da jo že imam 3 leta neredno. 1 leto, od začetka sem jo mela na vsakih 28 dni. Potem pa nikoli več tak. Ali 29 al 30 pa vse tja do 35. In zdaj me je strah, da sem noseča... Sem lahko? Obadva sma bla nezaščitena..Je možnost? pa to sem tud jaz brala...da te srat....pa saj čutiš al ne Mislim, saj vem da so to čist najstniške...sam to mi ni jasno, če vedo za cikle pa za O, kaj ne vedo, da je treba KONDOM GOR DAT ? Mislim se nasmeješ in ob enem zamisliš kake teorije obstajajo!!! ja mislim halo ,ja ga pa ja čutiš korenjaka če ti ga vtakne al pa ne.Jst ga že in to zellloooooooooooooooooooooooo Važička malo se pa morem ,sedaj k je bolj poredko bogi bebi takrat
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehe bo.... Nič se mi danes ne da.... Najraje bi šla kar domov u posteljo spančkat Včeraj sem bla toooooook požrešna da po moje sem mogla met ovulacijo...In tukaj še odgovor moji pikici... ne ne čakam je še Nekaj časa bom še čakala Kako si ti nosečkica? Nekaj sem brala o nekih nitkah... pa ležanju pa to.... NIč nevem kaj se dogaja... Malo povej
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:20:17
|
|
|
|
sonček85
|
ja kdaj jo pa ne čakaš živci?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:21:41
|
|
|
|
Anonimen
|
13.12.2008 Če je ne bo bova s prekmurko skupaj delali testeke
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
sončica.... sem pogledala slikice tvoje luškan buši
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:33:45
|
|
|
|
pikicao.
|
a nisi mela tm okol 8.? aja zanc ti je zamujala? pa na kok dni jo naj bi mela pa zdej? MIGAM Z RITKO DA J NE BOOOOOOOOOO...sem se zato drla d me je slisala in je 100% ne bo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehe ti pa si pojava pikica ja Ja mela sem jo tko kot si napisala ja, ampak ker je nazadnje tok zamujala je zdej ne pričakujem 13.12..... butast datum No ampak sej ..... UPAM DA JE SLIŠALA DA JE NEEEEE PRIČAKUJEM - in ja derem se jaz tudi Kaj pa ti? Se ne pustiš motit? Morda pa le vse tri ta mesec zagledamo +... Prve na vrsti smo zdej: ti, jaz in Se*.. A mam prov? Kera je pa pol naslednja?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:45:42
|
|
|
|
pikicao.
|
Jz ta mesec 100% ne k mam vse M. znakcee.. tko d bom raje navijala za vse vassssss
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:46:40
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Erin glede slikic, pa ne dam mislim, sem se naobe izrazila...sigurno jih bo 1000 MIiiiiiiiiisliš???? ma ja no.... ....bom jaz Tilnu naročila naj te mal pojezi ... Eh to me tolk al tolk že dost...samo se ne dam... sem trmasta... Boš videla..fotka bo minimalno 1000... boš tko ponosna na svoj zakladek da ga boš škljocala z vseh zornih kotov pri vseh mogočih stvareh Ma ne moreš da se ne vedeš kot MAMI
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:49:19
|
|
|
|
ledenka
|
čveke mam ravno 5 min cajta, pijem čajčka in se režim, ko vas berem drugače je pa gneča, ja. še jutri, potem bomo pa zadihali, ali kaj?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:52:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 13.12.2008 Če je ne bo bova s prekmurko skupaj delali testeke bom držala pestke zate ,da je nebo in da bo veliki+++++++++++ *hVala za pohvaljene slikice ,ja buši je pa res že velik ,sedaj je že malo večji ,morem nove slikice gor dat
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:54:30
|
|
|
|
aqua77
|
STE SE PA RAZPISALE....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 13:56:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ja nore so ja.... mene ni zraven
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 14:01:18
|
|
|
|
pikicao.
|
aquaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 14:13:51
|
|
|
|
sonček85
|
grem delat kosilo in vas malo pokukam vmes.lep dan vsem še naprej
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 14:21:31
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aquaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pikicaooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 14:23:39
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aquaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pikicaooooooooooooooooooooooooo kaj delassssssssssssssssssssss? a bi eno kepoooooooooooooo? al eno keremsnitoooooooooo?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 14:37:05
|
|
|
|
aqua77
|
rajš kepoooooooooooo, morem na dietoooooooooo za četrtek, da bom lepaaaaaaaaaaaaaaaa.............
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 14:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 14:53:37
|
|
|
|
jazzz27
|
Buuuuuuuu!!! Ja dejmo no....zakaj pa ti aqua potebuješ dijeto..pa že tako si kjut .....punce...nujno jo morte v četrtek s kremšnitam nafilat, da ji bodo čez ušesa porinle .... živa...ja mela sem eno pizd*....., sem začela fulll krvavet in sem mogla it do G., ta budalo mi je dal napotnico za splav in ker sem jaz...jaz, sem šla do druzga mojega sedanjega G. drug dan, ko sem že nehala krvavet in je čist lepo vidu plod in srček....ko ga tist taprvi ni .....no sedaj v četrtek pa mi je reško itak vse pokazal, rekel, da je hematom izginil in plodek je že full zrastu....velikan
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 14:54:32
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi ...blagor tebi
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 2.12.2008 15:00:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooooooooo jazzzika tole je pa skeri A takšni ljudje še obstajajo??? Hvala bogu da si ti ti Prijavi ga
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBeremo: Refleksologija za začetnikeTežave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?