|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
2.12.2008 13:08:51   
Anonimen
brez komentarjev

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
2.12.2008 13:10:27   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

to je pa nabolj bedno ? kar sem jih kdaj prebrala-haloooooooooooooooooooooo

Pred kratkim sem bla s fantom v pojstli in sma drug na drugem ležala naga. Bojim se, da je fant dal v mene spolni ud. Doben ni čuto, da bi. Ni prišlo do izliva. Sem lahko noseča? Mogla bi že bit menstruacijo, pa je še nisem. Res pa je, da jo že imam 3 leta neredno. 1 leto, od začetka sem jo mela na vsakih 28 dni. Potem pa nikoli več tak. Ali 29 al 30 pa vse tja do 35. In zdaj me je strah, da sem noseča... Sem lahko? Obadva sma bla nezaščitena..Je možnost?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa to sem tud jaz brala...da te srat....pa saj čutiš al neuser posted image  
Mislim, saj vem da so to čist najstniške...sam to mi ni jasno, če vedo za cikle pa za O, kaj ne vedo, da je treba KONDOM GOR DATuser posted image ?

Mislim se nasmeješ in ob enem zamisliš kake teorije obstajajo!!!user posted image
ja mislim halo ,ja ga pa ja čutiš korenjaka če ti ga vtakne al pa ne.Jst ga že in to zellloooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
2.12.2008 13:11:18   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

brez komentarjev

user posted image user posted image user posted image user posted image  ni potrebe živa....kako si????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
2.12.2008 13:12:39   
sonček85

to je pa nabolj bedno ? kar sem jih kdaj prebrala-haloooooooooooooooooooooo

Pred kratkim sem bla s fantom v pojstli in sma drug na drugem ležala naga. Bojim se, da je fant dal v mene spolni ud. Doben ni čuto, da bi. Ni prišlo do izliva. Sem lahko noseča? Mogla bi že bit menstruacijo, pa je še nisem. Res pa je, da jo že imam 3 leta neredno. 1 leto, od začetka sem jo mela na vsakih 28 dni. Potem pa nikoli več tak. Ali 29 al 30 pa vse tja do 35. In zdaj me je strah, da sem noseča... Sem lahko? Obadva sma bla nezaščitena..Je možnost?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa to sem tud jaz brala...da te srat....pa saj čutiš al neuser posted image  
Mislim, saj vem da so to čist najstniške...sam to mi ni jasno, če vedo za cikle pa za O, kaj ne vedo, da je treba KONDOM GOR DATuser posted image ?

Mislim se nasmeješ in ob enem zamisliš kake teorije obstajajo!!!user posted image
ja mislim halo ,ja ga pa ja čutiš korenjaka če ti ga vtakne al pa ne.Jst ga že in to zellloooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo se pa morem ,sedaj k je bolj poredko user posted image user posted image user posted image user posted image bogi bebi takrat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
2.12.2008 13:13:17   
Anonimen
hehehe

bo....  Nič se mi danes ne da.... Najraje bi šla kar domov u posteljo spančkat user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bla toooooook požrešna da po moje sem mogla met ovulacijo...In tukaj še odgovor moji pikici... ne ne čakam je še user posted image user posted image user posted image user posted image   Nekaj časa bom še čakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si ti nosečkica? Nekaj sem brala o nekih nitkah... pa ležanju pa to.... NIč nevem kaj se dogaja... Malo povej user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
2.12.2008 13:20:17   
sonček85
ja kdaj jo pa ne čakaš živci?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
2.12.2008 13:21:41   
Anonimen
13.12.2008 user posted image user posted image user posted image   Če je ne bo bova s prekmurko skupaj delali testeke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
2.12.2008 13:27:47   
Anonimen
sončica.... sem pogledala slikice tvoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   luškan buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
2.12.2008 13:33:45   
pikicao.
a nisi mela tm okol 8.?
aja zanc ti je zamujala? pa na kok dni jo naj bi mela pa zdej?

MIGAM Z RITKO DA J NE BOOOOOOOOOO...sem se zato drla d me je slisala in je 100% ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
2.12.2008 13:37:13   
Anonimen
hehehehehe
ti pa si pojava pikica ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja mela sem jo tko kot si napisala ja, ampak ker je nazadnje tok zamujala je zdej ne pričakujem 13.12..... butast datum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No ampak sej .....

UPAM DA JE SLIŠALA DA JE NEEEEE PRIČAKUJEM - in ja derem se jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ti? Se ne pustiš motit? Morda pa le vse tri ta mesec zagledamo +... Prve na vrsti smo zdej: ti, jaz in Se*.. A mam prov? Kera je pa pol naslednja?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
2.12.2008 13:45:42   
pikicao.
Jz ta mesec 100% ne k mam vse M. znakcee.. tko d bom raje navijala za vse vassssssuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
2.12.2008 13:46:40   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Erin glede slikic, pa ne dam mislim, sem se naobe izrazila...sigurno jih bo 1000user posted image user posted image

MIiiiiiiiiisliš???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja no....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bom jaz Tilnu naročila naj te mal pojeziuser posted image user posted image ...

Eh to me tolk al tolk že dost...samo se ne dam... sem trmasta...

Boš videla..fotka bo minimalno 1000... boš tko ponosna na svoj zakladek da ga boš škljocala z vseh zornih kotov pri vseh mogočih stvarehuser posted image user posted image user posted image Ma ne moreš da se ne vedeš kot MAMI user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
2.12.2008 13:49:19   
ledenka
čveke user posted image  mam ravno 5 min cajta, pijem čajčka in se režim, ko vas berem user posted image  drugače je pa gneča, ja. še jutri, potem bomo pa zadihali, ali kaj?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
2.12.2008 13:52:35   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

13.12.2008 user posted image user posted image user posted image   Če je ne bo bova s prekmurko skupaj delali testeke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bom držala pestke zate ,da je nebo in da bo veliki+++++++++++
*hVala za pohvaljene slikice ,ja buši je pa res že velik ,sedaj je že malo večji ,morem nove slikice gor datuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
2.12.2008 13:54:30   
aqua77
STE SE PA RAZPISALE.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
2.12.2008 13:56:34   
Anonimen
ja nore so ja.... mene ni zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
2.12.2008 14:01:18   
pikicao.
aquaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
2.12.2008 14:13:51   
sonček85
grem delat kosilo in vas malo pokukam vmes.lep dan vsem še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
2.12.2008 14:21:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

pikicaooooooooooooooooooooooooo

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
2.12.2008 14:23:39   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

pikicaooooooooooooooooooooooooo

kaj delassssssssssssssssssssss?
a bi eno kepoooooooooooooo?
al eno keremsnitoooooooooo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
2.12.2008 14:37:05   
aqua77
rajš kepoooooooooooo, morem na dietoooooooooo za četrtek, da bom lepaaaaaaaaaaaaaaaa............. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
2.12.2008 14:43:31   
Anonimen
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
2.12.2008 14:53:37   
jazzz27
Buuuuuuuu!!!

Ja dejmo no....zakaj pa ti aqua potebuješ dijeto..pa že tako si kjutuser posted image .....punce...nujno jo morte v četrtek s kremšnitam nafilat, da ji bodo čez ušesa porinleuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

živa...ja mela sem eno pizd*....., sem začela fulll krvavet in sem mogla it do G., ta budalo mi je dal napotnico za splav in ker sem jaz...jaz, sem šla do druzga mojega sedanjega G. drug dan, ko sem že nehala krvavet in je čist lepo vidu plod in srček....ko ga tist taprvi niuser posted image .....no sedaj v četrtek pa mi je reško itak vse pokazal, rekel, da je hematom izginil in plodek je že full zrastu....velikanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
2.12.2008 14:54:32   
jazzz27
Ajsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...blagor tebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
2.12.2008 15:00:23   
Anonimen
ooooooooooo

jazzzika tole je pa skeri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A takšni ljudje še obstajajo??? Hvala bogu da si ti ti user posted image user posted image

Prijavi ga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?