|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:17:12
|
|
|
|
aqua77
|
mal se preoblačim, sam morem pa bit v stilu s prazniki, a ne....
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:19:05
|
|
|
|
pikicao.
|
ma huda si ni kej... ne vem a se zame tok pedenas
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:20:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma huda si ni kej... ne vem a se zame tok pedenas jap, to je blo zato, da sva zdaj barvno usklajene....
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:22:01
|
|
|
|
pikicao.
|
jz sm bla ze prej s tvojim ozadjem..zdej sm pa se s tabo : po tvoje receno: iiiiiiii, ke lepooo
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:24:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jz sm bla ze prej s tvojim ozadjem..zdej sm pa se s tabo : po tvoje receno: iiiiiiii, ke lepooo jaaaaaaaaaaaaa.................. iiiiiiiiii, ke lepooooooooooo................
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:25:14
|
|
|
|
pikicao.
|
a zdej pa mi2 samevava in, do kdaj si?
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:27:18
|
|
|
|
aqua77
|
mal pred tretjo kidnem domov.... grem na kofe z kolegico, ki je nisem vidla celo večnost..... jutri pa tebe vidim.... pa ostale babe žebe tud!!! aja kje se pa dobimo?????
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:28:55
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 mal pred tretjo kidnem domov.... grem na kofe z kolegico, ki je nisem vidla celo večnost..... jutri pa tebe vidim.... pa ostale babe žebe tud!!! aja kje se pa dobimo????? ZVEEEEZZZDAAAA na kongrescu d ne bos misla uno v vesolju tam je baje mal tezje parkirat
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:30:00
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 mal pred tretjo kidnem domov.... grem na kofe z kolegico, ki je nisem vidla celo večnost..... jutri pa tebe vidim.... pa ostale babe žebe tud!!! aja kje se pa dobimo????? ZVEEEEZZZDAAAA na kongrescu d ne bos misla uno v vesolju tam je baje mal tezje parkirat pa mogoče jih je mal premalo, bi sigurno zadela ta pravo.....
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:37:41
|
|
|
|
pikicao.
|
nama nabija a ? kje ste ostale, kaj se to pravi aqua ma noovo oblekco..gremo
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:41:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. nama nabija a ? kje ste ostale, kaj se to pravi aqua ma noovo oblekco..gremo piki pa po dooooolgem času z ritko miga......
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
waaaaaaaaaaaaaaaaaaw aquica super outfit Ja pri zvezdi zna bit malo problem parkirat, ampak po moje ne prov velik problem Kongresni je res zeloo velik
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:42:51
|
|
|
|
aqua77
|
se bom še jutri tako oblekla, da me boste lažje spoznale....
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:43:31
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. nama nabija a ? kje ste ostale, kaj se to pravi aqua ma noovo oblekco..gremo piki pa po dooooolgem času z ritko miga...... a to ti men na mojo zaspanost cilas,a a a sej zdle sm budna, sam spika me pa se kar tam spodi sej bom doooolg budna (sam ne bom definirala besedo doooolg-kok casa je to)
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica ti si naša nova nosečka pa ti reč kar češ
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:45:16
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 se bom še jutri tako oblekla, da me boste lažje spoznale.... a kr taksna bos. oooooooooooo ti packa..povej ce kaksnga redarja s sabo prpelem
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:45:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. nama nabija a ? kje ste ostale, kaj se to pravi aqua ma noovo oblekco..gremo piki pa po dooooolgem času z ritko miga...... a to ti men na mojo zaspanost cilas,a a a sej zdle sm budna, sam spika me pa se kar tam spodi sej bom doooolg budna (sam ne bom definirala besedo doooolg-kok casa je to) 15 min bo že rekord dneva.....
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:47:28
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva ne morm bit: ali se noseckam kdaj delajo pred menstro mozoljcki .. NE ali nosecke spijo k polh, predno jim sploh menstra zamuja.... NE ali nosecke spika dol spodi od ovulacije naprej(mene je ze, tam avgusta nekje..in nsm bla noseca).. NE tko d vidis to ni to. zelim ti pa d si ti
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:48:42
|
|
|
|
pikicao.
|
15 min bo že rekord dneva..... paaaaaccckkkkaaaaa bom jutr se bolj naspidirana ... sicer bom pa ze ob 5.00 pokonc..k grem jutr z vlakom v lj
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:49:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ziva ne morm bit: ali se noseckam kdaj delajo pred menstro mozoljcki .. NE ali nosecke spijo k polh, predno jim sploh menstra zamuja.... NE ali nosecke spika dol spodi od ovulacije naprej(mene je ze, tam avgusta nekje..in nsm bla noseca).. NE tko d vidis to ni to. zelim ti pa d si ti piki ti kar pametuj..... pol te bo pa na hrbet vrglo v kopalnici.... grem jaz počasi home svit home.... si pišemo jutri!!!! pa, pa....
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:51:56
|
|
|
|
pikicao.
|
nc me ne bo nikamor vrglo, bos vidla... lepo se mej, fajn se nacvekej.. cau bau
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:52:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ziva ne morm bit: ali se noseckam kdaj delajo pred menstro mozoljcki .. NE - DA ali nosecke spijo k polh, predno jim sploh menstra zamuja.... NE - DA ali nosecke spika dol spodi od ovulacije naprej(mene je ze, tam avgusta nekje..in nsm bla noseca).. NE - DA tko d vidis to ni to. zelim ti pa d si ti Lahko vprašaš kero koli od naših nosečk pa ti bo isto povedala..... Praši Ajsiko.... K je nazadnje napisala da bo pod mizo telebnila tok je zaspana.... Mozolji so tudi posledica hormonskega delovanja...... Da o špikanju sploh ne govorimo Jaz tebi želim da bi bla Mam pa občutek da se načrtno izogibaš ideji da bi bla lahko nosečka
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:56:39
|
|
|
|
pikicao.
|
preber si visje pa bos vidla d je ajsi napisala d je bla zaspana po tem ko ji je menstra zamujalaaaaa pa ne nc se ne izogibam, sam nocm pisat v to d vem oz upam d sm noseca, ce VEM DA NISEM (pa nism se misla dret, sam poudarjam) moj je reku d je to zimska utrujenost, tko d vidte se moj je to reku, tko d ajaaa pa se en znakec mam.. roke se mi neki tresejo...no vidis to ni nosecniski znak...pa taksna utesnjenost je v meni (tko d to je vse dabroston). ziva drugace pa teb kepa tud ne uide do kdaj si pa ti v sluzbi?
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
nevem..... upam da mi rata uidt pred štero uro mal se afnam pred četrto upam no da mi bo uspelo
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:24:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. zdej ti lahko spet kepo vrzem..ne sam pustr ma lej noseckam se ne delajo mozoljski, men so se pa nrdil...pa prsi me tud nc vec ne bolijo..sam obcasno se..tko d NE nism noceca..to je sam ZIMSKA UTRUJENOST Ti pa res klices po kepi ja pa se naredijo nosečkam mozolčki,sulfi naša jih je dobila ,p jaz tudi
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 neobičajnih metod za hitrejšo zanositevSta preverila, ali je vajina postelja postavljena na energetsko "dobrem" prostoru? In, ali sta ob padajoči luni že vrg...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Seks.
Admin
Po seksu z možem, vi?