Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:29:47
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ziva ne morm bit: ali se noseckam kdaj delajo pred menstro mozoljcki .. DA ali nosecke spijo k polh, predno jim sploh menstra zamuja.... DA ali nosecke spika dol spodi od ovulacije naprej(mene je ze, tam avgusta nekje..in nsm bla noseca).. DA tko d vidis to ni to. zelim ti pa d si ti Na vsa vprašanja sem dodala mali popravek na koncu Da!!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:37:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ziva ne morm bit: ali se noseckam kdaj delajo pred menstro mozoljcki .. DA ali nosecke spijo k polh, predno jim sploh menstra zamuja.... DA ali nosecke spika dol spodi od ovulacije naprej(mene je ze, tam avgusta nekje..in nsm bla noseca).. DA tko d vidis to ni to. zelim ti pa d si ti Na vsa vprašanja sem dodala mali popravek na koncu Da!!! sej a vidiš vse pravimo da si nosečka
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pikica ne smeš bit jezna.... me si samo taaaaakoooooo zelo želimo da bi bla
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:38:50
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:38:59
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:39:16
|
|
|
|
Anonimen
|
PIKICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ne smeš bit žalostna
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:40:47
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce mene je mal prej zmanjkalo za dve uri in sedaj ko se zbudim je tak lep sonček zunaj
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehe nič ne de jazzzika.... NI PENE samo da si zdej z nami.... ampak jst bom pa počasi odšla Še 15 minutk
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:43:20
|
|
|
|
sonček85
|
pikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 16:20:41
|
|
|
|
sonček85
|
kje pa ste vse
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 16:58:39
|
|
|
|
pikicao.
|
jz tuki sm sla mal na zrak pa sm cel cas sam zehala...d se me ne loteva ena viroza..kdo ve... vas vse pa preslisim k je se en tedn do moje M pa je absolutno prekmalu za kakrsnekoli nosecniske znakceeeeeee evo in pika. pa zakaj bi bla jezna, kaksne maste, se mi je vsec k vas moram non stop prepricevati v nekaj kontra kar ve sanjate.... tko d ZBUDTE SEEEEE
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 17:16:06
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jz tuki sm sla mal na zrak pa sm cel cas sam zehala...d se me ne loteva ena viroza..kdo ve... vas vse pa preslisim k je se en tedn do moje M pa je absolutno prekmalu za kakrsnekoli nosecniske znakceeeeeee evo in pika. pa zakaj bi bla jezna, kaksne maste, se mi je vsec k vas moram non stop prepricevati v nekaj kontra kar ve sanjate.... tko d ZBUDTE SEEEEE tudi jaz sem bila malo na svežem zraku,noro dobro je dnes ko ni deževalo in je sijal sončekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 17:17:31
|
|
|
|
pikicao.
|
pr nas pa ni nc soncek sijal.. je bl megleno zdle pa klicem na siol ze pol ure k mi TV ne dela a tvoj popoldne dons dela?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 18:26:29
|
|
|
|
ledenka
|
sem pomahala malemu v imenu tetk z borbe naslednjič imam že morfologijo, 5.1. kako gre čas
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 18:37:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pr nas pa ni nc soncek sijal.. je bl megleno zdle pa klicem na siol ze pol ure k mi TV ne dela a tvoj popoldne dons dela? ja moj dela ,imma tudi siol od petka naprej in mi ves čas dela,danes sem pa dobila še tv ,ki sva ga vzela poleg,joj kako je velikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Morem vam sporočit da je včeraj rodila moje sestrična ,ki je imela rok 11.12 .Povila je sinčka Gal-a tako sem vesela ,da sem morala takoj sporočit
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 3.12.2008 18:38:03 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 18:59:45
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem pomahala malemu v imenu tetk z borbe naslednjič imam že morfologijo, 5.1. kako gre čas jeeej, in je pomahu nazaj ? :)
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 19:01:13
|
|
|
|
pikicao.
|
mi2 sva pa se tista k sva se en laptop dobila, tko d mava zdej dva...sam bi raj tv soncek a menas hecam se ja jeeeeej za tvojo sestricnoooo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 19:06:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. mi2 sva pa se tista k sva se en laptop dobila, tko d mava zdej dva...sam bi raj tv soncek a menas hecam se ja jeeeeej za tvojo sestricnoooo hvala za mojo sestrično ne nebi menjala ,samo se morem pa navadit na to veliko čudo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 19:12:59
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj ne sej mi jo lahko po posti posljes, pa se dovolim ti da ti placas postnino hihihihi
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 19:49:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kaj ne sej mi jo lahko po posti posljes, pa se dovolim ti da ti placas postnino hihihihi ti pa si za hece
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 19:51:49
|
|
|
|
Dali*
|
Ejla punce... vsaketoliko časa vas berem in sem vesela za vsako posebaj, ko se znajde na seznačku nosečnic. Ma full pogrešam Oktavijo, kaj se dogaja z njo? Je OK?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 20:28:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ziva ne morm bit: ali se noseckam kdaj delajo pred menstro mozoljcki .. NE - DA ali nosecke spijo k polh, predno jim sploh menstra zamuja.... NE - DA ali nosecke spika dol spodi od ovulacije naprej(mene je ze, tam avgusta nekje..in nsm bla noseca).. NE - DA tko d vidis to ni to. zelim ti pa d si ti Lahko vprašaš kero koli od naših nosečk pa ti bo isto povedala..... Praši Ajsiko.... K je nazadnje napisala da bo pod mizo telebnila tok je zaspana.... Mozolji so tudi posledica hormonskega delovanja...... Da o špikanju sploh ne govorimo Jaz tebi želim da bi bla Mam pa občutek da se načrtno izogibaš ideji da bi bla lahko nosečka pri men je vse napisano držalo špikalo me je pa tak,da sem bila 1000000....%,da jo bom naslednji dan zagledala...pa je ni bilo.sem imela redko krče pred M,ampak,tk ko me je tist dan j....,ko bi po planu mogla prit,nisem mogla ne stat,ne sedet... jaz še vedno pravim,upanje umre zadnje
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 20:36:26
|
|
|
|
pikicao.
|
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalal...nc ne vidm... aja pa jz mam krce skoz predn M dobim tko da spps se mi2 v tem razlikujeva
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 20:59:29
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ejla punce... vsaketoliko časa vas berem in sem vesela za vsako posebaj, ko se znajde na seznačku nosečnic. Ma full pogrešam Oktavijo, kaj se dogaja z njo? Je OK? lepo lepo javi se nam še kaj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 21:07:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. lalalalalalalalalalalalalalalalalalalal...nc ne vidm... aja pa jz mam krce skoz predn M dobim tko da spps se mi2 v tem razlikujeva piki,povej,al ti že gremo kaj na živce?
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?