Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:17:12
|
|
|
|
aqua77
|
mal se preoblačim, sam morem pa bit v stilu s prazniki, a ne....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:19:05
|
|
|
|
pikicao.
|
ma huda si ni kej... ne vem a se zame tok pedenas
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:20:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma huda si ni kej... ne vem a se zame tok pedenas jap, to je blo zato, da sva zdaj barvno usklajene....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:22:01
|
|
|
|
pikicao.
|
jz sm bla ze prej s tvojim ozadjem..zdej sm pa se s tabo : po tvoje receno: iiiiiiii, ke lepooo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:24:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jz sm bla ze prej s tvojim ozadjem..zdej sm pa se s tabo : po tvoje receno: iiiiiiii, ke lepooo jaaaaaaaaaaaaa.................. iiiiiiiiii, ke lepooooooooooo................
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:25:14
|
|
|
|
pikicao.
|
a zdej pa mi2 samevava in, do kdaj si?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:27:18
|
|
|
|
aqua77
|
mal pred tretjo kidnem domov.... grem na kofe z kolegico, ki je nisem vidla celo večnost..... jutri pa tebe vidim.... pa ostale babe žebe tud!!! aja kje se pa dobimo?????
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:28:55
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 mal pred tretjo kidnem domov.... grem na kofe z kolegico, ki je nisem vidla celo večnost..... jutri pa tebe vidim.... pa ostale babe žebe tud!!! aja kje se pa dobimo????? ZVEEEEZZZDAAAA na kongrescu d ne bos misla uno v vesolju tam je baje mal tezje parkirat
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:30:00
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 mal pred tretjo kidnem domov.... grem na kofe z kolegico, ki je nisem vidla celo večnost..... jutri pa tebe vidim.... pa ostale babe žebe tud!!! aja kje se pa dobimo????? ZVEEEEZZZDAAAA na kongrescu d ne bos misla uno v vesolju tam je baje mal tezje parkirat pa mogoče jih je mal premalo, bi sigurno zadela ta pravo.....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:37:41
|
|
|
|
pikicao.
|
nama nabija a ? kje ste ostale, kaj se to pravi aqua ma noovo oblekco..gremo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:41:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. nama nabija a ? kje ste ostale, kaj se to pravi aqua ma noovo oblekco..gremo piki pa po dooooolgem času z ritko miga......
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
waaaaaaaaaaaaaaaaaaw aquica super outfit Ja pri zvezdi zna bit malo problem parkirat, ampak po moje ne prov velik problem Kongresni je res zeloo velik
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:42:51
|
|
|
|
aqua77
|
se bom še jutri tako oblekla, da me boste lažje spoznale....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:43:31
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. nama nabija a ? kje ste ostale, kaj se to pravi aqua ma noovo oblekco..gremo piki pa po dooooolgem času z ritko miga...... a to ti men na mojo zaspanost cilas,a a a sej zdle sm budna, sam spika me pa se kar tam spodi sej bom doooolg budna (sam ne bom definirala besedo doooolg-kok casa je to)
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica ti si naša nova nosečka pa ti reč kar češ
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:45:16
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 se bom še jutri tako oblekla, da me boste lažje spoznale.... a kr taksna bos. oooooooooooo ti packa..povej ce kaksnga redarja s sabo prpelem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:45:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. nama nabija a ? kje ste ostale, kaj se to pravi aqua ma noovo oblekco..gremo piki pa po dooooolgem času z ritko miga...... a to ti men na mojo zaspanost cilas,a a a sej zdle sm budna, sam spika me pa se kar tam spodi sej bom doooolg budna (sam ne bom definirala besedo doooolg-kok casa je to) 15 min bo že rekord dneva.....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:47:28
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva ne morm bit: ali se noseckam kdaj delajo pred menstro mozoljcki .. NE ali nosecke spijo k polh, predno jim sploh menstra zamuja.... NE ali nosecke spika dol spodi od ovulacije naprej(mene je ze, tam avgusta nekje..in nsm bla noseca).. NE tko d vidis to ni to. zelim ti pa d si ti
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:48:42
|
|
|
|
pikicao.
|
15 min bo že rekord dneva..... paaaaaccckkkkaaaaa bom jutr se bolj naspidirana ... sicer bom pa ze ob 5.00 pokonc..k grem jutr z vlakom v lj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:49:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ziva ne morm bit: ali se noseckam kdaj delajo pred menstro mozoljcki .. NE ali nosecke spijo k polh, predno jim sploh menstra zamuja.... NE ali nosecke spika dol spodi od ovulacije naprej(mene je ze, tam avgusta nekje..in nsm bla noseca).. NE tko d vidis to ni to. zelim ti pa d si ti piki ti kar pametuj..... pol te bo pa na hrbet vrglo v kopalnici.... grem jaz počasi home svit home.... si pišemo jutri!!!! pa, pa....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:51:56
|
|
|
|
pikicao.
|
nc me ne bo nikamor vrglo, bos vidla... lepo se mej, fajn se nacvekej.. cau bau
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:52:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ziva ne morm bit: ali se noseckam kdaj delajo pred menstro mozoljcki .. NE - DA ali nosecke spijo k polh, predno jim sploh menstra zamuja.... NE - DA ali nosecke spika dol spodi od ovulacije naprej(mene je ze, tam avgusta nekje..in nsm bla noseca).. NE - DA tko d vidis to ni to. zelim ti pa d si ti Lahko vprašaš kero koli od naših nosečk pa ti bo isto povedala..... Praši Ajsiko.... K je nazadnje napisala da bo pod mizo telebnila tok je zaspana.... Mozolji so tudi posledica hormonskega delovanja...... Da o špikanju sploh ne govorimo Jaz tebi želim da bi bla Mam pa občutek da se načrtno izogibaš ideji da bi bla lahko nosečka
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 14:56:39
|
|
|
|
pikicao.
|
preber si visje pa bos vidla d je ajsi napisala d je bla zaspana po tem ko ji je menstra zamujalaaaaa pa ne nc se ne izogibam, sam nocm pisat v to d vem oz upam d sm noseca, ce VEM DA NISEM (pa nism se misla dret, sam poudarjam) moj je reku d je to zimska utrujenost, tko d vidte se moj je to reku, tko d ajaaa pa se en znakec mam.. roke se mi neki tresejo...no vidis to ni nosecniski znak...pa taksna utesnjenost je v meni (tko d to je vse dabroston). ziva drugace pa teb kepa tud ne uide do kdaj si pa ti v sluzbi?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
nevem..... upam da mi rata uidt pred štero uro mal se afnam pred četrto upam no da mi bo uspelo
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 15:24:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. zdej ti lahko spet kepo vrzem..ne sam pustr ma lej noseckam se ne delajo mozoljski, men so se pa nrdil...pa prsi me tud nc vec ne bolijo..sam obcasno se..tko d NE nism noceca..to je sam ZIMSKA UTRUJENOST Ti pa res klices po kepi ja pa se naredijo nosečkam mozolčki,sulfi naša jih je dobila ,p jaz tudi
|
Ime za punčkotiti10Odločava se za ime najinega dojenčka, pa nikakor ne najdeva skupnega jezika ;)Katarina (
19%)

Lucija (
15%)

Amanda (
16%)

Špela (
12%)

Klara (
22%)

Maja (
16%)
Število vseh glasov: 219Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!