|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
3.12.2008 14:17:12   
aqua77
mal se preoblačim, sam morem pa bit v stilu s prazniki, a ne.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
3.12.2008 14:19:05   
pikicao.
ma huda si ni kej...
ne vem a se zame tok pedenas user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
3.12.2008 14:20:38   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ma huda si ni kej...
ne vem a se zame tok pedenas user posted image user posted image user posted image

jap, to je blo zato, da sva zdaj barvno usklajene.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
3.12.2008 14:22:01   
pikicao.
jz sm bla ze prej s tvojim ozadjem..zdej sm pa se s tabo user posted image user posted image user posted image : po tvoje receno:
iiiiiiii, ke lepooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
3.12.2008 14:24:01   
aqua77

jz sm bla ze prej s tvojim ozadjem..zdej sm pa se s tabo user posted image user posted image user posted image : po tvoje receno:
iiiiiiii, ke lepooo user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaa..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiii, ke lepooooooooooo................  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
3.12.2008 14:25:14   
pikicao.
a zdej pa mi2 samevava user posted image user posted image user posted image

in, do kdaj si?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
3.12.2008 14:27:18   
aqua77
mal pred tretjo kidnem domov.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem na kofe z kolegico, ki je nisem vidla celo večnost.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri pa tebe vidim.... pa ostale babe žebe tud!!! aja kje se pa dobimo?????

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
3.12.2008 14:28:55   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

mal pred tretjo kidnem domov.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem na kofe z kolegico, ki je nisem vidla celo večnost.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZVEEEEZZZDAAAA na kongrescuuser posted image user posted image user posted image  d ne bos misla uno v vesolju user posted image user posted image user posted image  tam je baje mal tezje parkiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
3.12.2008 14:30:00   
aqua77

ZVEEEEZZZDAAAA na kongrescuuser posted image user posted image user posted image  d ne bos misla uno v vesolju user posted image user posted image user posted image  tam je baje mal tezje parkiratuser posted image user posted image user posted image

pa mogoče jih je mal premalo, bi sigurno zadela ta pravo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
3.12.2008 14:37:41   
pikicao.
nama nabija a ? user posted image user posted image user posted image  kje ste ostale, kaj se to pravi aqua ma noovo oblekco..gremo user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
3.12.2008 14:41:38   
aqua77

nama nabija a ? user posted image user posted image user posted image  kje ste ostale, kaj se to pravi aqua ma noovo oblekco..gremo user posted image user posted image

piki pa po dooooolgem času z ritko miga...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
3.12.2008 14:41:42   
Anonimen
waaaaaaaaaaaaaaaaaaw

aquica super outfit  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pri zvezdi zna bit malo problem parkirat, ampak po moje ne prov velik problem user posted image   Kongresni je res zeloo velik user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2462
3.12.2008 14:42:51   
aqua77
se bom še jutri tako oblekla, da me boste lažje spoznale.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
3.12.2008 14:43:31   
pikicao.

piki pa po dooooolgem času z ritko miga...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a to ti men na mojo zaspanost cilas,a a auser posted image user posted image user posted image
sej zdle sm budna, sam spika me pa se kar tam spodi

sej bom doooolg budna user posted image user posted image  (sam ne bom definirala besedo doooolg-kok casa je to)user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
3.12.2008 14:45:12   
Anonimen
pikica ti si naša nova nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ti reč kar češ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
3.12.2008 14:45:16   
pikicao.

se bom še jutri tako oblekla, da me boste lažje spoznale.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a kr taksna bos. oooooooooooo ti packa..povej ce kaksnga redarja s sabo prpelem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
3.12.2008 14:45:24   
aqua77

a to ti men na mojo zaspanost cilas,a a auser posted image user posted image user posted image
sej zdle sm budna, sam spika me pa se kar tam spodi

sej bom doooolg budna user posted image user posted image  (sam ne bom definirala besedo doooolg-kok casa je to)user posted image user posted image

15 min bo že rekord dneva..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
3.12.2008 14:47:28   
pikicao.
ziva ne morm bit:
ali se noseckam kdaj delajo pred menstro mozoljcki .. NE
ali nosecke spijo k polh, predno jim sploh menstra zamuja.... NE
ali nosecke spika dol spodi od ovulacije naprej(mene je ze, tam avgusta nekje..in nsm bla noseca).. NE

tko d vidis to ni to. zelim ti pa d si tiuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
3.12.2008 14:48:42   
pikicao.
15 min bo že rekord dneva.....

paaaaaccckkkkaaaaauser posted image user posted image user posted image
bom jutr se bolj naspidirana user posted image user posted image user posted image ... sicer bom pa ze ob 5.00 pokonc..k grem jutr z vlakom v ljuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
3.12.2008 14:49:49   
aqua77

ziva ne morm bit:
ali se noseckam kdaj delajo pred menstro mozoljcki .. NE
ali nosecke spijo k polh, predno jim sploh menstra zamuja.... NE
ali nosecke spika dol spodi od ovulacije naprej(mene je ze, tam avgusta nekje..in nsm bla noseca).. NE

piki ti kar pametuj..... pol te bo pa na hrbet vrglo v kopalnici.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem jaz počasi home svit home.... si pišemo jutri!!!!

pa, pa.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
3.12.2008 14:51:56   
pikicao.
nc me ne bo nikamor vrglo, bos vidla...

lepo se mej, fajn se nacvekej..

cau bau

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
3.12.2008 14:52:57   
Anonimen

ziva ne morm bit:
ali se noseckam kdaj delajo pred menstro mozoljcki .. NE - DA
ali nosecke spijo k polh, predno jim sploh menstra zamuja.... NE - DA
ali nosecke spika dol spodi od ovulacije naprej(mene je ze, tam avgusta nekje..in nsm bla noseca).. NE - DA

Lahko vprašaš kero koli od naših nosečk pa ti bo isto povedala..... Praši Ajsiko.... K je nazadnje napisala da bo pod mizo telebnila tok je zaspana....

Mozolji so tudi posledica hormonskega delovanja......

Da o špikanju sploh ne govorimo user posted image

Jaz tebi želim da bi bla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam pa občutek da se načrtno izogibaš ideji da bi bla lahko nosečka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
3.12.2008 14:56:39   
pikicao.
preber si visje pa bos vidla d je ajsi napisala d je bla zaspana po tem ko ji je menstra zamujalaaaaa

pa ne nc se ne izogibam, sam nocm pisat v to d vem oz upam d sm noseca, ce VEM DA NISEM (pa nism se misla dret, sam poudarjam)

moj je reku d je to zimska utrujenost, tko d vidte se moj je to reku, tko d ajaaa pa se en znakec mam.. roke se mi neki tresejo...no vidis to ni nosecniski znak...pa taksna utesnjenost je v meni (tko d to je vse dabroston).

ziva drugace pa teb kepa tud ne uide user posted image user posted image user posted image
do kdaj si pa ti v sluzbi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.12.2008 15:08:24   
Anonimen
nevem..... upam da mi rata uidt pred štero uro user posted image user posted image user posted image user posted image

mal se afnam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pred četrto upam no da mi bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.12.2008 15:24:19   
sonček85

zdej ti lahko spet kepo vrzem..ne sam pustr user posted image user posted image user posted image user posted image
ma lej noseckam se ne delajo mozoljski, men so se pa nrdil...pa prsi me tud nc vec ne bolijo..sam obcasno se..tko d NE nism noceca..to je sam ZIMSKA UTRUJENOSTuser posted image

Ti pa res klices po kepi user posted image user posted image user posted image
ja pa se naredijo nosečkam mozolčki,sulfi naša jih je dobila ,p jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ime za punčko
titi10

Odločava se za ime najinega dojenčka, pa nikakor ne najdeva skupnega jezika ;)

Katarina (19%)

Lucija (15%)

Amanda (16%)

Špela (12%)

Klara (22%)

Maja (16%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!