|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
3.12.2008 22:18:28   
dorotea
Čestitam Fargesia...pol pa srečni dogodki kar sledijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
4.12.2008 9:34:35   
tecnobica
Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
4.12.2008 11:11:53   
Anonimen
Ojla!

Sem šele sedaj uspela priti do računalnika, tako, da kava vam verjetno ne bi več pasala?? No, potem pa kosilo za nenosečke user posted image in še malo bolj zdravo za naše nosečke user posted image . user posted image

fargi, a ti je končno uspelo?? user posted image  Men se pa ne da probavat. Sem prelena. user posted image  Kaj pomeni tista pesem? Se bosta user posted image ali je to kakšna vajina pesem? Aaaaaaaaa, že vidim!! Ja, čestitke!!!!!!!! kako je pa to na hitro ratalo?? user posted image   user posted image   user posted image

miška, bravo za napotnico in pozitvno energijo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kdaj greš sedaj v postopek? Aha, sem že dobila odgovor. user posted image  Nekje 2 meseca pavze je bilo vmes, ne? Ali je že 3?user posted image

neela in lučka, a vidve pa tole že vse vesta naprej al kako?

nf, še vedno čakam poročilo NS. Slikca je ful luštna, filmčkov mi pa na žalost ne odpre. user posted image

Lep dan!!

(odgovor članu Mona Liza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
4.12.2008 11:14:51   
Anonimen
sulfinija, a je res, da si zagledala +???? user posted image   Nič nam ne poveš.

Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image Euser posted image !!!!

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1729
4.12.2008 12:10:21   
lučka 25
Fargi, saj veš. Še enkrat čestitke. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Miška, midve sva že govorili o postopku. Salsa, pa vesele urice še naprej da bo dovolj + energije za postopek.user posted image

neela, kako si. Danes sem te sanjala. Sem šla v sanjah s kolesom v Novo mesto in se mimogrede ustavila še pri tebi. Ampak si pa imela postrižene lase in to do ramen.user posted image

suzi, hvala za hrano. Pašeee! user posted image  Ja nama Fargi ne more skrit, čisto nič. Sva z neelo detektivki. user posted image

Ostal dečve, mejte se. Sem bolj na hitro zdajle, se potem malo več javim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
4.12.2008 21:43:24   
neela
Pišuka....skoraj na dnu strani sem nas našla....kaj se to pravi punce????? user posted image

lučka
- lepo, da še ponoči misliš name...user posted image ...kaj sem bila mogoče že user posted image ?...user posted image user posted image user posted image

Fargi - kaj moram res na čisto drugem forumu najdet vajin datum....porkaš...user posted image

suzi - medve z lučko čutiva take stvari na mehurju...veš, imava tako velikega, da na take stvari takoj zavibrira...user posted image user posted image user posted image ..res pa je tudi, da Fargi takih stvari ne more dolgo skrivati....user posted image

miška - skromna si zadnje čase s posti...dej no malo predahni med službo no....user posted image ...no, ti ta prava govori, kajne???

in kod pa taščica mojega sineta hodi danes?....nf-kaaaaa?????

ma kaj je sulfinija res srečka user posted image ?

< Sporočilo je popravil neela -- 4.12.2008 21:44:09 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
4.12.2008 21:55:40   
lučka 25
neela, da se na hitro javim. Ker potem spet letim naprej. Zdaj grem pa k dragemu v objem. user posted image
Sanjala sem te s krajšo frizuro in z bolj vitko postavo. Bla pa si nasmejana do ušes in še več. Po moje, se ti j kaj lepega dogajal.user posted image  
Sulfinija, paje res naredila test, ker je čakala user posted image , zaradi začetka postopka in je CB pokazal plus. Ne vem kako je z njo kaj danes, ker včeraj je nekaj pravila o izcedkih. Upam, da je vse v redu in bo šlo sedaj pa vse po planu in bo v naročje končno dobila svojega user posted image .

Ja suzi, če imaš tako velik mehur kot medve z neelo, pač vse prej zaznaš. To p naredi baročna postava.

Fargi, datum, kdaj, kje,.... Joj, jaz in moja radovednost. user posted image

nf-ka pa gotovo kje hodi naokoli. user posted image

miška pa ima sedaj noro veliko dela v službi, da se komaj ven vidi. Upam, da se bo to kmalu umirilo in končalo, da bo lahko potem spet naša prava čvekica.user posted image

Evo, pa spet šibam. Jutri bom bolj pridna. Danes pa sem ves čas nekaj leteča.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
4.12.2008 21:58:53   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sanjala sem te s krajšo frizuro in z bolj vitko postavo.

...se pravi, da sem bila 'sigurno' jaz....user posted image user posted image user posted image

sulfinija - iskrene čestitke!!!!! Iz srca ti želim, da tega sončka prineseš vseh user posted image ...in da vama obogati življenje. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
4.12.2008 22:40:45   
miska73
Sam da pozdravim.

Fargi pa dej no kej več povej. Pa kaj se to o nekih datumih govori...
Jst hočem podrobnosti. user posted image

Neelika komaj sfolgam prebrat kaj se dogaja na RR, pa še to po diagonali. Pa potem zmanjka časa, energije, volje da bi kej več napisala.

Babike moje, mejte se. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
5.12.2008 9:52:55   
Anonimen
Ojla.

Šele sedaj sem uspela prit na forum - spet neki nagaja. user posted image   user posted image Pa tole mi tud ni všeč, da je vse stisnjeno na levo stran.user posted image

o, neela, a tako pol? Da vidve to na vodi čutita? Ja, super, nimam kaj.. user posted image

lučka, samo potepaš se!!! user posted image user posted image

nf in fargi: še vedno čakamo poročilo o NS in o zaroki.user posted image   user posted image

(odgovor članu Mona Liza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
5.12.2008 14:04:16   
Fargesia
jao jao...babe firbčne.... datum naj bi bil 27.6.2009...da mam pol mir in da ne rabim več v službo (user posted image )... zaprosil me je v neelinem koncu (mmmm, je blo luštno)...no, predvčerajšnim sva pa doma povedala...je moj najprej moja dva starša vprašal če me lahko poroči, pol sem pa še jaz brata vprašala če bi bil moja poročna priča...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
5.12.2008 15:22:44   
tinč407
jeeeeeeee Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za zaroko. No, pa sva jih nekako uspele napeljati k temu. Midva se pa mesec dni kasneje.

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
5.12.2008 18:28:45   
Fargesia
o hudo tinč!!!!! ČESTITAM!!! kdaj pa?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
5.12.2008 19:06:12   
Fargesia
danes nisem čist taprava...neela in lučka hvala za vse besede!!! vajino

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
5.12.2008 20:07:21   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vedno in povsod.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
5.12.2008 20:08:07   
lučka 25

o hudo tinč!!!!! ČESTITAM!!! kdaj pa?

Čestitam tudi jaz. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kot zgleda je samo še moj trd oreh v vsem tem. Se ne da. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
5.12.2008 20:52:32   
neela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vedno in povsod.

...še jaz, še jaz....največji hug za kar obe hkrati....jupiduuu...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
5.12.2008 20:55:21   
neela

ja, lučka, tvoj je bolj taktik, zato moraš k temu pristopiti taktično....fajn pa bi bilo, da kar tri klomifenke poročimo drugo leto, kajne? To bi bil špas...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
5.12.2008 21:08:45   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

ja, lučka, tvoj je bolj taktik, zato moraš k temu pristopiti taktično....fajn pa bi bilo, da kar tri klomifenke poročimo drugo leto, kajne? To bi bil špas...

To bi bilo dobro, ampak ne verjamem, da bom to jaz. Moram en taktični napad spisat in v obliki (košarkarske) tekme izvesti napad in obrambo, da bom lahko zmagala. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
5.12.2008 21:16:41   
neela
ej punce....ampak take cvetke ti pa res lahko polepšajo dan... http://med.over.net/forum5/read.php?19,5129953...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
5.12.2008 21:17:13   
neela

To bi bilo dobro, ampak ne verjamem, da bom to jaz. Moram en taktični napad spisat in v obliki (košarkarske) tekme izvesti napad in obrambo, da bom lahko zmagala. user posted image

ti samo napadaj....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
5.12.2008 21:19:54   
lučka 25

ej punce....ampak take cvetke ti pa res lahko polepšajo dan... http://med.over.net/forum5/read.php?19,5129953...user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bogi revež, a tudi takim cvetkam mora odgovarjat. Jaz sem pa mislila, da naredijo malo selekcij in te kar izpustijo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
5.12.2008 21:20:58   
lučka 25

bom plunila v roke in začela že kar zdajle. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
5.12.2008 21:21:53   
neela

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bogi revež, a tudi takim cvetkam mora odgovarjat. Jaz sem pa mislila, da naredijo malo selekcij in te kar izpustijo.

sem glih kar svojmu user posted image prebrala ta post, pa je rekel isto kot ti....pa že ko misliš, da si videl in prebral vse....kajne?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
5.12.2008 21:22:40   
neela

bom plunila v roke in začela že kar zdajle. user posted image

če rabiš organizatorsko asistenco se ponižno javim.....brez tarife....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?