|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
3.12.2008 21:45:18   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ejla punce...

vsaketoliko časa vas berem in sem vesela za vsako posebaj, ko se znajde na seznačku nosečnic.

Ma full pogrešam Oktavijo, kaj se dogaja z njo? Je OK?

lepo lepo javi se nam še kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa ti ne prideš nič več k nam CE???

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
3.12.2008 22:19:26   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ejla punce...

vsaketoliko časa vas berem in sem vesela za vsako posebaj, ko se znajde na seznačku nosečnic.

Ma full pogrešam Oktavijo, kaj se dogaja z njo? Je OK?

lepo lepo javi se nam še kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa ti ne prideš nič več k nam CE???
pridem pridem ,vas malo preberem ,samo napišem pol pa nčuser posted image user posted image user posted image obljubim da vas pridem še kaj pogledat in napisatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
4.12.2008 6:58:28   
pikicao.
juuuuuttttrrrrooooooooo

ne spps zakaj bi mi sle pa na zivce,sej se vam smejim user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa grlo neki ce bolet, sm celo noc bolj svoh spala...
aja pa se en znak vec za menstro mam... od ovulacije naprej mam beli tok..to mam pa VEDNO :) tko d pupe moje zdej ste pa res zgubile(sm se ga zjutraj spomnilauser posted image user posted image  tko d zdej je pa 1:0 zame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
4.12.2008 7:52:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr neki....

Le glej da nam res ne zboliš.... Danes gremo na tortice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje ste naše današnje važičke? Pa tiste, ki boste danes na tortici??  Kdaj se dobimo? Jaz sem do 15:30 v službi pol pa počasi pičim nekam... Kam?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
4.12.2008 7:55:56   
pikicao.
tortico bos lahko ti namest mene pojedla, jz bom mela bl infuzijo s cajem.. si ga ze zdajle direkt v zilo sopam user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko se pred zvezdo dobimo, a velja? d se ne bomo notr v lokalcku iskaleuser posted image user posted image
al pa na kongrescu pri sidriuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
4.12.2008 8:00:55   
Anonimen
kako hočeste user posted image user posted image user posted image user posted image

Povejte ve, jaz se 100% prilagodim, ok?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
4.12.2008 8:05:59   
pikicao.
meni je tud vseeno, sam po lokalu neb rada notr iskala user posted image user posted image  sm ze tko blond, kaj si bi kej mislili user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
4.12.2008 8:14:21   
Anonimen
ja sej je res....

Moramo si umislit en dress code, da se bomo spoznale user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolje da imamo vse rdeče vrtnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   (hecam se)

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
4.12.2008 8:21:12   
Serendipity
Jutro prinčipese,

piki - *hugs*

Dali* - res lepo, da si se tudi malo pri nas oglasila!
živa - kako si?
Pupe - uživajte danes!
sunshinefifty-eight - saj tudi pri nas si nekam molčeča rala ... user posted image  
jazzi & ajsi - super za fajn pregled in vaše nagajivčke!
gigi, polaris, luna, špelina, hmm, argica, curly sue, pikica36, biba, aqua, vita, mišika, sulfinija, Erin, beyba, oktavija,spps, sonček33, trinity & comp. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
4.12.2008 9:03:00   
sonček85
Jutro vsem in naj vam povem ,da danes sem pa tako vesela ko sije sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No prav lep dan ste izbrale za srečanje user posted image user posted image user posted image in naj bo v soju borkuser posted image user posted image user posted image uživajte danes in še zame kako tortico pojejte.

en velik big hug za pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in za vsako da se boste prepoznale ena zastonj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
4.12.2008 9:06:48   
Anonimen
sončica v lj ni nikjer nobenega sončka user posted image user posted image user posted image

Se* kako si ti mi raje povej... Jaz sem super ker bom danes spoznala en par naših borkic user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsika.... Prideš?

Žiži... pa ti?

Aquica?

Pikica?

Še kera?

Kje ste čvekalke??? Še 99 strani imamo do nove borbe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
4.12.2008 9:11:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

sončica v lj ni nikjer nobenega sončka user posted image user posted image user posted image

se bo še prikazal ,boš videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
4.12.2008 9:14:06   
Anonimen
upam user posted image user posted image

Ampak v mojem srčku je danes itak sonček tko da me ne moti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
4.12.2008 9:22:07   
pikicao.
jaaaaa prideeem

ceprav z bolecim grlooooom... sam govorila bom lahko pa se kar, brez skrbi, tud ce pol k zvecer dam pridem padem dol, sam tok d se dons vidmoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja vreme tuki v lj je res za zjokat, cist bedn.. sam upam d ne bo dezval, k sm deznik pozabla doma, tko d ga bom mogla it v namo kupit user posted image  ce bo fesjt dezval.

sonceeek hvala za objem, ti a si ze poslala tv? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
4.12.2008 9:40:33   
aqua77
dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako smo čveke???user posted image user posted image user posted image

jaz tui pridem danes!!!!! sam upam da ne bo snega....user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
4.12.2008 9:43:51   
jazzz27
Punce jutro!!!!

Nahitro vas mal pozravilm....in šibam delat, danes bom mal manj pri vas, ker imam kar dosti za nardit....saj bom skoz pri comp....sam k vam ne bom mogla pogosto..no, da pustim to.

Želim vam danes obilo smeha, dobre pozitivne energije, veliko tortic, kremšnit, čaja, kuhanega vinčka, topline  in dober čvek!!! Prosim vse to naredite še zame..žal ne morem k vam in še sreča, da se nisem ustila, da bi prišla, ker bi definitivno odpadlo....nujno zaokrožite po štentkih, mal si lučke poglejte (a so že?),....LEPO SE IMEJTE!!!! Vse vas imam rada in bom mislila na vas...sam ne me obirat, da se mi ne bo kolcalo...ker noseča sem že..a ne SE*?user posted image user posted image

Lep dan vam želim...vsem in en velik user posted image

Vaša Jazzzika

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
4.12.2008 9:46:17   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce jutro!!!!

Nahitro vas mal pozravilm....in šibam delat, danes bom mal manj pri vas, ker imam kar dosti za nardit....saj bom skoz pri comp....sam k vam ne bom mogla pogosto..no, da pustim to.

Želim vam danes obilo smeha, dobre pozitivne energije, veliko tortic, kremšnit, čaja, kuhanega vinčka, topline  in dober čvek!!! Prosim vse to naredite še zame..žal ne morem k vam in še sreča, da se nisem ustila, da bi prišla, ker bi definitivno odpadlo....nujno zaokrožite po štentkih, mal si lučke poglejte (a so že?),....LEPO SE IMEJTE!!!! Vse vas imam rada in bom mislila na vas...sam ne me obirat, da se mi ne bo kolcalo...ker noseča sem že..a ne SE*?user posted image user posted image

Lep dan vam želim...vsem in en velik user posted image

Vaša Jazzzika

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ke lepoooooooooo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzzi bomo v mislih s taboo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
4.12.2008 9:50:11   
pikicao.
ja hello jazziiiii kaj bomo opravljale..pomoje bomo tok druga o drugi govorile/poslusale, tko d nou velik casa za kej druzga user posted image user posted image user posted image

aqua moja ne bo snega!!user posted image user posted image user posted image  ce ne pa sanke pod pajsko pa na juriiissssuser posted image user posted image user posted image user posted image
kdaj pa prides?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
4.12.2008 9:51:44   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem pomahala malemu v imenu tetk z borbe user posted image  naslednjič imam že morfologijo, 5.1. kako gre čas user posted image

Ajsi super!!!! Mu maham nazaj....lepo se imejta danes...

.a ni nobena slikca padla?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
4.12.2008 9:54:28   
ledenka
jutro!

definitivno pridem user posted image  vam bom poslala moj mobi, če slučajno zamudim, pa predlagam, da si vse izmenjamo številke. pri meni je pač tako, da lahko vedno v zadnjem momentu kaj uleti, kar mi podaljša službo za kake pol ure... sicer danes ne pričakujem, ampak za vsak slučaj.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
4.12.2008 9:55:51   
Anonimen
se strinjam ajsika....

Kdaj pa pridete?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
4.12.2008 9:58:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

aqua moja ne bo snega!!user posted image user posted image user posted image  ce ne pa sanke pod pajsko pa na juriiissssuser posted image user posted image user posted image user posted image
kdaj pa prides?

Se podpišem.... Nema snega danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
4.12.2008 10:09:22   
Anonimen
Ajsika kako pošlješ sporočilo večim naenkrat? Meni napiše če da reply all da lahko samo trem pošljem, sebe pa ven ne morem zbrisat... Tale message editor je GROZA!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
4.12.2008 10:40:12   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

kdaj pa prides?

Se podpišem.... Nema snega danes user posted image user posted image user posted image

jaz delam danes samo do 14. potem pa pot pod noge v Lj.... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
4.12.2008 10:45:07   
pikicao.
jeeeeej sam aqua moja previdn vozi.. sej ves k so norci na cestah..
raje mal zamudi kot pa da sibas, sej ves kako sva zmenjeneuser posted image user posted image

ja kje ste pa ostale dons?
kako pa gigi? a zdej pride?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?