|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki...
3.4.2005 15:03:14   
biba77
Mislim, da je ze bila pri tebi...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Znaki...
3.4.2005 15:18:54   
mujcek
Mene ponavadi boli kakšne tri dni pred O, mislim, da popusti na dan O!!!!!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Znaki...
3.4.2005 21:45:11   
Nyah*
Mujcek, glede tvojega nerazumevanja mojih znakov oziroma O,...

Jaz ima PCO:((:((:(( in pri meni O ali je ali pa je ni, ceprav moj G. zaenkrat se ni nic posebnega povedal, ker se matrama "sele" 7 mesecev, vem pa, kaj povzrocajo PCO pri ostalih, zato najbrz pri meni tudi:(.

zato imam tudi tako dolg ciklus in prej sem si O racunala kar preko tega koladarja na RR, sedaj pa vem, kdaj nastopi glede na znake, nic ne racunam, ker pri meni to verjetno ne drzi,...

Upam, da bomo vse skupaj kmalu srecke :nosecka:, ceprav imam obcutek, da pri meni ta mesec :hudicek: ze prihaja, nekoliko prezgodaj, a vendar!
Upam, da je ne bo!

LP Nyah

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Znaki...
4.4.2005 9:07:51   
mujcek
Mislim, da je prav, da se ravnaš po znakih in ne po izračunih, saj navsezadnje same najbolj poznamo svoje telo, ne glede na številke :)

:miska::rozica::miska::rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Znaki...
4.4.2005 10:49:04   
Gea1
Ko sem jaz zanosila, sem nekje v času ovulacije imela rahlo napihnjen trebušček. Kot da bi bil notri zrak. To ni bilo v trebuhu, ampak nekje nad mehurjem pod popkom. To je trajalo par dni. Nato je izginilo.
Znaki pa so se začeli nekje 10 dni pred M. Full občutljiv trebuh na otip, zaspana in utrujena kot klada. Občutek kot da bi v trebuhu imela kepo. Nato se mi je nekje teden dni pred M pojavilo par kapljic vgnezditvene krvavitve. Samo en dan. Prsa so bila ravno tako boleča kot pred M, vendar pa so v času M postale mehke (2 dni), nato pa napihnjene in povečane, kot dva balončka.
Vendar je pri meni potem v času M prišlo do temnih izcedkov, ki so se razvili v svežo krvavitev in nato v ss. :((

Tudi jaz sem se prej spraševala, kakšni so znaki, vendar sedaj točno vem. Sem malo pomirjena, ker vem, da ko si :nosecka: to slej kot prej očitno začutiš. Vendar pa se baje znaki lahko pri isti ženski razlikujejo. In so v eni nosečnosti taki, v drugi pa lahko zopet drugačni. Tako da :zmeden:

Pozdravček! :kuza:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?