|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Centrum materna - bruhanje 8.12.2008 9:39:20
|
|
|
|
katra55
|
Mogoče jih ne prenašaš dobro, poskusi kake druge tablete(Elevit, Centramed mami).
|
|
|
|
|
RE: Centrum materna - bruhanje 8.12.2008 9:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jih jemljem od kar sem zvedla, da sem noseča in vse do tedna nazaj takih problemov nisem imela. Prav zato mi ni nič več jasno.
|
|
|
|
|
RE: Centrum materna - bruhanje 8.12.2008 10:55:17
|
|
|
|
manna
|
Jej samo Tifol.
|
|
|
|
|
RE: Centrum materna - bruhanje 8.12.2008 11:17:04
|
|
|
|
bamoocham
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jih jemljem od kar sem zvedla, da sem noseča in vse do tedna nazaj takih problemov nisem imela. Prav zato mi ni nič več jasno. Enako pri meni.
|
|
|
|
|
RE: Centrum materna - bruhanje 8.12.2008 14:52:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
vsak mam drugačen odziv na tablete... jz npr sem bruhala na Elevit, zdej po ostalih pa ne
|
|
|
|
|
RE: Centrum materna - bruhanje 10.12.2008 13:04:45
|
|
|
|
Anonimen
|
In kakšne so še druge tbl, ki so zanosečnice (vitamini,minerali,...) poleg Elevita? Sm se odločla, da poskušam zamenjati. Upam, da ne bom tud pol bruhala.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Izbira imenaKatero ime vam je lepše za punčko?Trina (
67%)

Tarja (
33%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!