nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Nana o koncu porodniške te nič ne obvestijo. Imaš napisano na odločbi. Letos je to dva dni pred začetnim datumom, ker je bilo letos prestopno leto. Jaz sem začela npr. 10.12, zaključi se mi pa 8.12., se pravi začnem delat 9.12. No,sem danes klicala na CSD in mi je rekla,da mi porodniška poteče 14.12.,sem pa že pred tem gledala na dopis o porodniški,ki sem ga dobila iz CSD,ko sem začela s porodniško,ampak pri vseh teh papirjih se mi ni dalo iskat,pa sem vseeno za ziher poklicala.Se pravi še en teden.Edino kar ti pošljejo je papir za delovno dobo,da si jo greš vpisat,nič druga. Tako da punce iz Maribora-CSD se je preselil na drugo stran ceste in ima tudi drugo telefonsko številko,če bo katera kaj hodila tja ali klicala,pa še ne ve. klepetka,pridna Lana za spanje,mogoče pa bo!!A ti si Ljubljančanka?? karatina,ja ti boš delala samo malo,pa spet na porodniško...ne vem če ti naj zavidam ali ne.Eno bi,drugo pa ne bi...tako pa ne gre,kajne?Malo si zamenjaj avatar ali pa prilepi kako slikico tvoje Karin,ker je nisem videla že dolgo,saj veš,da sem zadnjič odletela,ker nisem imela več časa,pa še tvoje pupe nisem uspela pogledat,samo na brzino od daleč. klaja,če nimaš otrok kam dat pa si ne išči službe do septembra ampak po septembru.Vsaj jaz bi tako naredila. Lp.