Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa full majo popustov na igrače, tko, da se res splača. Cunce pa...hmmm, rajši ne bi o ceni...Navaden pliš kompletek majčka-hlačke je 30 evrov...
Nisi vedla ne, kdo te kliče...
.
. Hvala za vse nasvete, bom pa pakticirala vsakega malo. Nevem pa zakaj nebi smela bit nosečka od zgoraj(kot so mi svetovali), očitno zaradi globokega prodiranja, booo? Sedaj grem papcat kosilo, in potem bom pekla piškotke"linške", take fincate krhke z marmelado, za dragega......za zvečer.......da bo slajše..........
... niti ne vem kdaj bomo šli ... al čmo zdj v decembru k so akcije ali pole v januarju k bojo popusti ?!?
. Cunjice tudi jast že perem, posteljica pride ta teden, voziček me že čaka, vrtiljak dobila za darilo....... čaka me še nakup kozmetike, za dojenčka, in te drobnarije. Zanima pa me, kdaj ti nakažejo denar od csd, če ne izbereš paketa. Jast bom vlogo dala komaj drugi teden ko mi pošljejo iz uprave, pa me zanima, koliko časa potem dobiš?
tiče midva tako kot nama v tistem trenutku pač paše.Seveda pa sedaj dosti bolj nežno.Le 1×naju je res zaneslo pa sva mogoče malce preveč grobo oz.strastno
! kako ste kaj? jaz sem si danes privoščila spanec do 12-ih. Med tem je poštar zvonil (jaz pa sem mislila da sanjam) zdaj bom pa mogla na pošto.