|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pohvala P LJ
10.12.2008 21:26:13   
Alči
Sem mamica 5 m sinčka. Rodila sem začetek julija, tisti dan so imeli noro gužvo....po tekočem traku, ampak moram rečt, da so bile babice v obeh izmenah super, ravno tako ginekologinja. Ker sem brala razno razne stvari tu na forumu, me je bilo kar strah, kaj me bo čakalo, ker se mi je zdelo malo "mim" da bi plačevala babco po ne vem kakih tarifah..... No imeli smo se super, tudi na oddelku C je bilo zakon, razen nočna izmena, ki pa jo na srečo nisem rabila nič. Skratka, v LJ je bilo zakon in ni mi žal da sem rodila tu.

_____________________________

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pohvala P LJ
30.1.2009 9:17:29   
nežal
Živjo!

Jaz mam čez kakih 14 dni rok pa me zanima...
V članku sem prebrala "plačevati babico"?????? Kako to misliš? A je kakšna možnost, da si zagotoviš, da je babica ves čas pri tebi?

Že v naprej hvala za odgovor, če katera kaj ve o tem !!

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pohvala P LJ
31.1.2009 22:26:33   
UT_2008
Morda jo moraš plačati, vkolikor želiš že predhodno, da je specifična babice pri tvojem porodu. Jaz bom tudi rodila v Ljubljanski porodnišnici. Pa katerakoli babica pač bo. :)

(odgovor članu nežal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pohvala P LJ
2.2.2009 14:38:49   
nanaa
Tudi jaz sem rodila v ljubljanski porodnišnici im mi je bilo vse ok. Že prej sem bila v 4 nadstropju (patološke nosečnosti) in tam so pa res prijazni še bolj kot potem na porodnem oddelku. Pa tudi prim. Blejc vsa čast ji res je super zdravnice, čeprav imajo eni pripombe, da ni preveč prijazna. Meni je pomembno, da je dobra strokovnjakinja in to ona vsekakor je.

(odgovor članu UT_2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pohvala P LJ
2.2.2009 14:40:55   
nanaa
Aja še to, kar se tiče plačevanje babic se mi zdi čisto mimo. Govorimo, kako je v zdravstvu vse plačaljivo, ja saj sami tako naredimo, da je. Jaz sem imela super babico oz. kar dve, ker so se ravno menjale, pa nisem nobene plačala.user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 15:08:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nežal)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pohvala P LJ
2.2.2009 15:45:46   
Anonimen
Tudi jaz bi pohvalila LJ porodnišnico ... no pohvalila bi res E oddelek, kjer sem bila 4 dni in so bili res vsi ful prijazni in tudi dr. Blejčeva je zelo zelo vredu. Potem čez osebje v porodnem bloku nimam nobenih pripomb ... v bistvo o njih mislim vse najboljše, še posebej babica Irena Ovter je bila prva liga. Tak da če bom še kdaj rodila, bi rada pri njej.
Oddelek B je pa zgodba zase ... Par sester ful prijaznih, sploh Koprivčeva, pa študentke tudi ... samo pri večini sester sem pa dobila občutek drugorazredne mame, ker nama dojenje ni in ni zalaufalo. Šment, ne more biti vse najlepše, a neda? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pohvala P LJ
3.2.2009 12:12:00   
UT_2008
Ne, ni vse popolno. :) Ampak me veseli, da imete toliko lepih izkušenj.

_____________________________

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pohvala P LJ
3.2.2009 12:15:39   
Hope2
Pohvala še iz moje strani. Gužva je bila za znoret, je bilo treba čakat na porodno sobo, ampak vse je teklo kot sem si želela, vsi prijazni, vsi strokovni, nobenega primanjkljaja nisem čutila zaradi gužve. Še posebej je bil fajn en med. bratec, ki se je tako lepo ukvarjal z otročki, jim delal frizurceuser posted image , se pogovrajal in pel. Medtem ko so nočne sestre na oddelku bile nočna mora, k sreči je tudi jaz nisem rabila, sem pa videla pri cimrahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pohvala P LJ
3.2.2009 13:42:02   
vim
Pa jaz res ne razumem, ene ful pohvalijo, druge imajo slabe izkušnje spet tretje totalno spluvajo. Kako lahko pride do takih razlik.
Jaz močno upam, da bom med tistimi, ki bom lahko P Lj pohvalila.

_____________________________

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pohvala P LJ
3.2.2009 20:07:28   
nara123
OJ!user posted image
No da dam še jaz pohvalo porodnišnici lj.sicer je od poroda že dobrih 8 mesecev ampak res vse pohvale vsem od sprejema do porodnega bloka vse pohvale pa sestram na B oddelku,res so bile prijazne in mi pomagale ker nama z mojo damico dojenje ni šlo je bila zahiranček in še zlatenčna in niti slučajno ni kazala želje po hranjenju tako da res ornk pohvala sestram na b oddelku so mi zelo pomagale in mojo damico tudi po pol ure one hranile po steklenički...moram pa še posebaj izpostavit sestro Asimo in Majdo carice da jih ni večjih...!!

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pohvala P LJ
4.2.2009 7:47:25   
ssprdamj
No, jaz sem rodila novembra z napovedanim CR. Vse osebje, ki sem ga srecala od babice v sprejemni, babice MIlke na CTG, s katero sem se ze prej srecala in je res super clovek, do anestezistk, operaterke ... vsi zares enkratni, strokovni, prijazni, ...
Sestre v intenzivni oz. na oddelku A pa tudi vse super od tistih, ki skrbijo za mamice, do tistih za dojencke. To je bil moj drugi porrod in moram priznati, da prva izkusnja, ki pa ni bila v lj, ni bila tako lepa, kar se odnosa zdravstvenega osebja tice.

(odgovor članu nara123)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pohvala P LJ
9.2.2009 14:30:20   
sarar
tudi jaz sem že dvakrat rodila v lj in obakrat imela babico Meto(mislim da Petek). fuuuuuuuuul dobra babica, strokovna in prijazna, stalno me je spobujala. čez nikogar nimam pripomb edino čez sestre ki so delale v nočni izmeniuser posted image

(odgovor članu ssprdamj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Pohvala P LJ
27.2.2009 12:36:39   
Taj
Se pridružujemuser posted image . V prvo pred nekaj leti sem imela sicer malo manj pohvalnih besed za B oddelek (predvsem zato, ker jim je vsega zmanjkovalo in ker so se našle sestre, ki niso ravno briljirale), konec 2008 pa je bilo vse kot se šika in sem se počutila prav domače, osebje pa je bilo nadvse vzpodbudno (Asima in Majda sta res zakonuser posted image ). Naj tako tudi ostane!

user posted image



_____________________________

Če hočeš biti srečen, bodi!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Pohvala P LJ
28.2.2009 13:21:18   
akin
Tudi pred tednom rodila v lj porodnišnici. Še najbolj neprijazna je bila babica al sestra na CTG-ju. Do mene sicer ne, do "cimre" pa precej.
Potem je sledil pregled pri ginekologinji, ki je bila res super. Žal ji ne vem imena, ampak izredno prijazna in razumevajoča, pomirjujoča... Je pa mlajša in blond-korenčkastih las. V porodnišnico sem prišla na redni pregled (1 teden po roku) prepričana, da nočem začet brez svojih popadkov, pa me je kar nekako prepričala, me sama še malo odprla, da mi bo lažje, cel pregled je bil zelo nežen... Skratka super.
V porodni so se ravno pripravljali na menjavo, tako da sem počakala na babico Matejo, s katero sva potem bile do konca izmene skupaj. Žal tudi tu ne vem priimka - naslednjič grem rodit z blokcem :) Je pa blond in zelo mlada. V glavnem - se je zelo potrudila, redno hodila kontrolirat kljub veliki gužvi, vsakič povedala kdaj pride nazaj in zakaj gre stran, kaj se dogaja, kako bo naprej, odgovarjala na vsa moja vprašanja, skupaj smo se tudi malo hecali... Na koncu pa se očitno tudi zelo potrudila, da je moj presredek ostal cel. Sama takrat niti nisem vedela, ampak so se mi potem vsi čudili, da menda pri prvi nosečnosti presredek zelo redko ostane cel. Skaratka Mateja - hvala in čestitke še 1x user posted image  
Zdravnice sicer nisem kaj dosti videla, prišla mi je le predret mehur in ob tem kar sama malo trpela, ker je baje težko šlo, čeprav mene ni nič bolelo. SPet ena mlada, črnolasa lepotička, ki ji ne vem imena. KO sem videla, da so vsi mladi, me je kar malo pomirilo in sem vedela, da bo izkušnja ok. Malo bolj ti prisluhnejo tudi če imaš kakšne drugačne želje, ne delajo s tabo še kot s serijsko številko. Morda sicer res nimajo toliko izkušenj, se pa zato zelo potrudijo in vzpostavijo odličen kontakt, kar je meni ključno.

Potem sem šla na oddelek B. ENa je vprašala, zakaj so izkušnje tako različne. Jaz bi rekla, da zato, ker še pri eni sami babici ne veš ali bo prišla v sobo tečna in naduta, že čez 5 minut pa popolnoma zamenjala zgodbo in bo nadvse prijazna (odvisno tudi, če jo znaš sam malo "obrnit"). Na B oddelku sta vsaj 2 taki. Kaj šele potem izkušnje z različnimi babicami in na različnih oddelkih. Moja izkušnja z njimi je bolj mlačne sorte. Ene zelo prijazne, pa ne ravno polne znanja, druge malo nadute... Itak pa jih je več in tudi izmene se hitro menjajo, tako da prej ali slej naletiš na kako, ki ti je ok, in potem izkoristiš pa njo malo več povprašaš, pa se magar potem sklicuješ pri drugih nanjo - da si se z njo tako zmenil, da je ona tako rekla... Najbolj moteče je namreč to, da ima vsaka povsem svojo filozofijo. Jaz sem imela težave z dojenjem, pa mi je vsaka neko svojo teorijo vsiljevala - sami se ne morejo zmenit, če se pa ti ne strinjaš z njimi, te pa ene gledajo kot da si največji idiot...
Torej glavno je, da se ne date motit.Ljudje so pač takšni in drugačni. Odvisno tako od njihove volje, vaše tečnobe, vaših potreb,... Ne se bat jasno in glasno zahtevat tistega, kar se vam zdi prav! Seveda pa to ne pomeni, da predlagam, da tečnarite kot razvajene najstnice :)

(odgovor članu Taj)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Pohvala P LJ
28.2.2009 18:12:40   
anny1
Zdarvo,
tud jaz bi pohvalila P v Lj sem dvakrat rodila že tam in tudi sedaj bom tam rodila. Po nevem kako nemogočem naključju sem imela 2*isto babco Katarino in dr.Pušenjaka tako da sem bila zelo zadovolna čeprav nisem nič plačala, sedaj pa upam da bo isti tim saj se dogovarjamo za CR? Bomo videli kaj bo tretji porod prineseluser posted image . Je pa osebje v P res enkratno, jaz sem bila zelo zadovolna, še tečke so ratale prijazneuser posted image
lp 

_____________________________

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu akin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?