sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko slovenka - a veš, da se moj Luka tud po hrbtu plazi, ful rit v luft vzdiguje in je pol sam presenečen, se pa zmeraj iz centra na tleh uspe zritat na parket in pol kar cvili od veselja, ko pol pa hitreje gre, ker je bolj gladko je pa danes tudi poskušal delat nekakšen most in sem se takoj nate in na tvojo Sofijo spomnila, ker ona to obvlada Iiiii, so se vsi tako čudili naši, da sem že mislila, da je kaj narobe z njo... Samo Saša, naša pa ne mara parketa, se dere, ko pride nanj, ker je trdo Pa drugače zadnje dni več ne nabira toliko kilometrine, ker je takoj na trebuščku, potem pa ne more naprej in cvili kot . ja, trebuh je pa itak zakon, že kar nekaj časa, tudi v postelji, če še ni preveč zaspan, se takoj obrne in pol zruka cel kinderbet in populi dol obrobo in ko pridem v spalnico pogledat kaj počne, seveda cvili od veselja, da vidim kaj vse zna mislim pa tudi, da se bo vsak čas začel s trebuha nazaj na hrbet obračat, ker se s trebuha na bok obrača in samo mal še manjka, da pristane na hrbtu...
|