|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
12.12.2008 22:50:09   
RMRM

user posted image  

< Sporočilo je popravil RMRM -- 12.12.2008 22:55:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
12.12.2008 22:53:58   
Anonimen
Lušnouser posted image

Jaz pa še nisem šla spat, k čakam 24 uruser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
12.12.2008 22:55:02   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Vem, da sem gorenjka...ampak pri GH ne šparam namerno...

hi, hi, nič ne laži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, kaj bi pa potem meni rekli, ko sem štajerka, pa mali piti ne dajem user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
12.12.2008 22:55:33   
RMRM
Jaz tud še ne, jaz pa user posted image  čakam.

A je kaj posebnega na 24 ur.com, razen da je v Ratečah 1,5 m snega?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
12.12.2008 22:56:28   
Anonimen
http://www.radiokrka.com/default.cfm?Jezik=Si&Kat=020201&Bes=58772&M=12&Y=2008#audio

o temle bo - moj je tud tam

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2855
12.12.2008 22:56:46   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

A je kaj posebnega na 24 ur.com, razen da je v Ratečah 1,5 m snega?user posted image

Kaj ga je res ali kaj?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
12.12.2008 22:58:42   
RMRM
noro a ne? Jaz sem ene 20 km stran, pa niti sledu o takih zametih. Še tisto kar je blo snega, je sedaj sama plundra, ker je skoz deževal.

Mi pa že dva dni iz strehe sneg leti in je takooooo grozen občutek, ker vedno mislim, da je pol strehe dol padluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
12.12.2008 22:59:49   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kaj ga je res ali kaj?

res, brez heca. V Ratečah domačini ne pomnejo takih zametov. 1,5m snega, je bilo ob 19 ih na 24 ur

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
12.12.2008 23:00:01   
slovenka
Ma, neverjetno, tu pri nas pa nič - malo med dežjem, to je pa tudi vse. Saj je kar romantično takole, pa za spomine in to, po drugi strani je pa vseeno narava in po svoje grozno.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
12.12.2008 23:01:53   
RMRM
nya, a tvoj user posted image  je prav v tem smučarskem središču?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
12.12.2008 23:03:11   
Anonimen
ja

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
12.12.2008 23:04:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

kleo, kakšne porcije pa imaš? Približno mi povej. Jaz ji zmeraj kar naredim, pa ostaja - recimo pol bučke, dva krompirja danes, pol banane, eno jabko... ampak nikoli vsega ne poje - oziroma pol banane danes je, krompirja pa tudi precej. Eh, saj počasi bo že... Samo kaj ko jo bolj druge stvari zanimajo kot papa - v kuhinji gor na stensko uro gleda, medtem ko ji nosim v usta...

vceraj,opoldne sadje-1banana,1velko jabolko,popoldan zelenjava-1krompir(velk)1,5bucke+30ml mleka
danes,      "               -1banana,1avokado,velka zlica skute,    "        -1/2brokolija,1/2cvetaca(to kupujem skupaj zapakirano,sta 2 taki mini glavici),2beby prepecenca+juhico,kr je ni prevrelo...
.....samo moja ne popije veliko mleka,ga zjutraj ccr.100-150ml,pozno popoldan ga ima z rizem...pa preden gr spat 100-150ml.

Za pit ji dam pa zelo velikokrat cez dan-al kompot(jabolko samo ali z suhim slivam,marelicam),jabolcni sok(kupljeni)razredcen z vodo,samo vodo,tudi caj,a ga ne mara prevec in ker hocm da pije,ji ga pac zamenjam z necim kar je njej vsec.Res morajo popit veliko tekocine,pol ful lazje kakajo.Moja se je danes 4x,samo je ze skos sracka.
Me zeza nekaj kompjutor,spuscacrke,semi ne ljubi popravjatuser posted image

Aja slikice...lustkana pikecuser posted image ,mi je najbolj vsec zadnja slikica,mogoce,ker me na mojo spominja.Drgac sem pa jaz tudi tako navdusena nad mojo,mi gre kar na jok(od srece seveda),ko jo gledam...moja lubicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
12.12.2008 23:04:25   
RMRM
nya, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej varno k vama vrne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
12.12.2008 23:06:58   
RMRM
kleo, vidim da ti tudi dopoldne daš sadje, popoldne pa zelenjavo. Je že Didlina tko napisala če se ne motim. A zaradi prebave, napenjanja?
Ker men je pa ravno danes moja mami rekla, da sem mu prepozno dala zelenjavno kašo(ob 15.00)user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
12.12.2008 23:08:54   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Aja slikice...lustkana pikecuser posted image ,mi je najbolj vsec zadnja slikica,mogoce,ker me na mojo spominja.Drgac sem pa jaz tudi tako navdusena nad mojo,mi gre kar na jok(od srece seveda),ko jo gledam...moja lubicauser posted image user posted image user posted image

Kleo, u, to pa so prave porcije. Midve sva res šele na uvajanju... ampak jo vedno hranim, dokler hoče, potem pa noče več ust odpret.

A veš, da sem jaz prej tudi malo zajokala, ko sem jo uspavala, ji nocoj dolgo ni šlo, pa sva na francoski skup ležale in sem ji nekaj govorila po tihem in sem potem pomislila, kako bo hitro velika, pa se ne bova več tako stiskale in kako me za prste drži... Potem sem pa tu na RR napisala, da bi kar 7 otrok imela user posted image - tako da bi do penzije imela dojenčka pri hiši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
12.12.2008 23:09:33   
slovenka

nya, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej varno k vama vrne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
12.12.2008 23:10:25   
slovenka

kleo, vidim da ti tudi dopoldne daš sadje, popoldne pa zelenjavo. Je že Didlina tko napisala če se ne motim. A zaradi prebave, napenjanja?
Ker men je pa ravno danes moja mami rekla, da sem mu prepozno dala zelenjavno kašo(ob 15.00)user posted image user posted image

jaz tudi tako počnem - menda se sadje težje prebavi kot zelenjava...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
12.12.2008 23:10:34   
Anonimen

Moja dopoldan ni tolk lacna,pa ce ji dam zelenjavo ne poje toliko,sadje ji pa itak pase vedno.Pa tudi sadje je bolj zdravo v dop.urah...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
12.12.2008 23:11:03   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: nya

http://www.radiokrka.com/default.cfm?Jezik=Si&Kat=020201&Bes=58772&M=12&Y=2008#audio

vauuu, hudo! upam, da se bodo razmere izboljšale.
ampak zgleda da ga dolenjci kljub temu žurajo!

a sem prav razumela, je Luka rekel MAMA? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
12.12.2008 23:13:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

vauuu, hudo! upam, da se bodo razmere izboljšale.
ampak zgleda da ga dolenjci kljub temu žurajo!

a sem prav razumela, je Luka rekel MAMA? user posted image  user posted image  user posted image

tisto niso naši - so v drugem hotelu

Čigav Luka?? Kdaj??

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
12.12.2008 23:15:04   
mtinca1
sicer sem se pa jaz danes odločila, da se bom začela malo seznanjat z zakonskimi spremembami, ki so se zgodile med mojo odsotnostjo..... pa sem sodelavki naročila, naj mi prinese to in ono, pa še letošnje izvode Davčno finančne prakse..... in od koga najdem članek v novembrski številki? ja, od naše slovenke. sem bla ful ponosna, ker jo "kao" poznam user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
12.12.2008 23:17:54   
Anonimen

sicer sem se pa jaz danes odločila, da se bom začela malo seznanjat z zakonskimi spremembami, ki so se zgodile med mojo odsotnostjo..... pa sem sodelavki naročila, naj mi prinese to in ono, pa še letošnje izvode Davčno finančne prakse..... in od koga najdem članek v novembrski številki? ja, od naše slovenke. sem bla ful ponosna, ker jo "kao" poznam user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2872
12.12.2008 23:17:57   
mtinca1

Čigav Luka?? Kdaj??

sem prej ful nahitro preletela, pa sem narobe razumela.
veš, ko si na prejšnji strani v enem postu napisala samo mama. ampak mislim, da se je nanašalo na kmetijo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
12.12.2008 23:18:48   
RMRM

slovenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem pa jaz tud moji Sari razlagala, kako je ena mamica na RR pridna in uspešna............user posted image user posted image user posted image . Me je z odprtimi usti poslušala.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
12.12.2008 23:23:31   
mtinca1
nya, kdaj pa naj bi se tvoj user posted image  vrnil s smučanja?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dopust
littlestar5

Kam greste letos na dopust?

Na morje (68%)

V toplice (10%)

V hribe (2%)

Ne gremo na dopust (20%)

Število vseh glasov: 118

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!