Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, na kmetijo Bejbe, mene bo pobralo - me ful skrbi, kljub temu, da mi je moj rekel, da je vse ok, pa da niso v nevarnosti, pa da jutri pridejo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:24:38
|
|
|
|
RMRM
|
Zdej sem pa jaz tud že kar tako da lep preostanek večera in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Šli so od srede do nedelje, sam so hotli že danes domov, pa ne morejo. Baje da bodo jutri zjutraj ob 9h šli. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:28:48
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Ja, na kmetijo Bejbe, mene bo pobralo - me ful skrbi, kljub temu, da mi je moj rekel, da je vse ok, pa da niso v nevarnosti, pa da jutri pridejo. nya, brez skrbi, vse bo v redu. Ceste bodo splužl, pa ponavadi pa tud ni tako zelo hudo kot mediji prikažejo. Vsaj večkrat je že blo tako. Je bil primer, ko so za Dunaj govoril o hudem vetru, ki lomi drevesa, podira hiše.....,, pa je moj rekel, da ni blo nič posebnega. Tako da se probaj čim bolj umirit, čeprav vem da je ful težko.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,jaz sem se pa mozu pohvalila s kaksnimi pametnimi puncami se jaz na RR "druzim",da ne bo mislil,da so same "kmetice",tako kot jaz . Slovenka,ti si res en taka super punca,pa tako preprosta...berem ene tukaj na RR(pa ne nase),ki so malo visje izobrazene...iz vsake teme naredijo skoraj doktorat,pa take poste(romane) pisejo,da jih clovek se brat ne more,kje sele razumet ,mislijo,da so zajele vso pamet tega sveta.Zate pa lahko samo ,le tako naprej .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:29:42
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 sicer sem se pa jaz danes odločila, da se bom začela malo seznanjat z zakonskimi spremembami, ki so se zgodile med mojo odsotnostjo..... pa sem sodelavki naročila, naj mi prinese to in ono, pa še letošnje izvode Davčno finančne prakse..... in od koga najdem članek v novembrski številki? ja, od naše slovenke. sem bla ful ponosna, ker jo "kao" poznam . Mtinca, - ja, že 4 leta vsak mesec pišem v tej reviji. Dobro plačano, pa še ful sva si fajn z urednikom. Jaz sem pa danes mojemu naročila, da mi Jano kupi, da vidim našo Sašo - potem mi pa prinese posebno božično številko
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:30:43
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka . Sem pa jaz tud moji Sari razlagala, kako je ena mamica na RR pridna in uspešna............ . Me je z odprtimi usti poslušala. Daj, RMRM, sedaj mi je pa že nerodno
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:30:52
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM - v bistvu kr je hudo, k je res nevarnost plazov na odseku 4 km skozi prelaz, na poti ven iz Arrabe. Tko da dokler ne bodo ven me bo skrbelo. Pa hvala vsem za podporo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:32:07
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ...berem ene tukaj na RR(pa ne nase),ki so malo visje izobrazene...iz vsake teme naredijo skoraj doktorat,pa take poste(romane) pisejo,da jih clovek se brat ne more,kje sele razumet ,mislijo,da so zajele vso pamet tega sveta. . a ti to o meni , jaz po navadi napišem cel roman,
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:32:35
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Bejbe, mene bo pobralo - me ful skrbi, kljub temu, da mi je moj rekel, da je vse ok, pa da niso v nevarnosti, pa da jutri pridejo. te razumem. je pa res ogromno snega. ampak, saj je smučarsko središče, pa so sigurno dobro pripravljeni tudi za take bolj ekstremene razmere. pa ceste bodo tudi splužili...., čim manj skrbi ti želim.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:33:01
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Ja, na kmetijo Bejbe, mene bo pobralo - me ful skrbi, kljub temu, da mi je moj rekel, da je vse ok, pa da niso v nevarnosti, pa da jutri pridejo. Nya, ti samo misli, kaj ti je tvoj rekel in mu zaupaj, on najboljše ve. Podobno je bilo, ko sem bila jaz v Londonu, pa so bili tisti teroristični napadi. Je bilo našim tudi ful težko, čeprav sem jim jaz rekla, da nič ne vem, sem bila v šoli in niti vedela nisem, so oni prej po radiu slišali. Tako da nič skrbet. Saj so ziher za varnost ljudi poskrbeli, sneg s cest bodo pa že odstranili. Pa ti želim, da čimprej minejo te ure, da boste spet skupaj!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:33:49
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ...berem ene tukaj na RR(pa ne nase),ki so malo visje izobrazene...iz vsake teme naredijo skoraj doktorat,pa take poste(romane) pisejo,da jih clovek se brat ne more,kje sele razumet ,mislijo,da so zajele vso pamet tega sveta. . a ti to o meni , jaz po navadi napišem cel roman, Kleo, a ti to o meni?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
nya, nikoli nočem bit v tej koži, ko si ti sedaj. Drži se, vse bo ok. verjamem v to. Sem kar slabe volje ratala.
< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 12.12.2008 23:35:15 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:34:53
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Daj, RMRM, sedaj mi je pa že nerodno ti nima bit za kej, si lahko samo ponosna na svoje dosežke. Jaz pa tud mojo zvezdo mal motiviram na tvoj račun, brez zamere. Se že kar intenzivno odloča za naprej, zato me je pa tako vneto poslušala . Jo je sestrična, ki je letos 1.letnik popeljala po Jeseniški Gimnaziji in ji vse razkazala, sta ble potem obe v luftu, naša pa še nekaj časa vsa naspedirana
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:35:05
|
|
|
|
slovenka
|
Aha, zdaj sem videla tvoj prejšnji post kleo, tako da vidim, da nisi mene mislila
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:35:51
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Mtinca, - ja, že 4 leta vsak mesec pišem v tej reviji. Dobro plačano, pa še ful sva si fajn z urednikom. ja, sem potem kr hitro ugotovila, da si vsak mesec noter. . božična izdaja Jane:
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:36:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Matr čudno dela tale RR. kar samo popa smeškote. Kleo, ktera tema je zanimiva? Mogoče misliva isto uporabnico.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:37:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ...berem ene tukaj na RR(pa ne nase),ki so malo visje izobrazene...iz vsake teme naredijo skoraj doktorat,pa take poste(romane) pisejo,da jih clovek se brat ne more,kje sele razumet ,mislijo,da so zajele vso pamet tega sveta. . a ti to o meni , jaz po navadi napišem cel roman, gor poglej ,mislim na preostali RR,kaj nikoli ne beres se po drugih temah? Nya,te cist razumem,jaz bi bila fajn panicna,po moje bi ves cas na mobiju visela,pa pred TV.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:37:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 sicer sem se pa jaz danes odločila, da se bom začela malo seznanjat z zakonskimi spremembami, ki so se zgodile med mojo odsotnostjo..... pa sem sodelavki naročila, naj mi prinese to in ono, pa še letošnje izvode Davčno finančne prakse..... in od koga najdem članek v novembrski številki? ja, od naše slovenke. sem bla ful ponosna, ker jo "kao" poznam . Mtinca, - ja, že 4 leta vsak mesec pišem v tej reviji. Dobro plačano, pa še ful sva si fajn z urednikom. Opa opa opa. Jaz sem pa danes mojemu naročila, da mi Jano kupi, da vidim našo Sašo - potem mi pa prinese posebno božično številko To ja pa tako, če decu naročiš.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:38:57
|
|
|
|
slovenka
|
RMRM, ful fajn, da se tako ukvarjaš z deklico. Mene sedaj včasih v kakem intervjuju vprašajo, če sem si v OŠ mislila, da bom to postala, kar sem, pa si seveda nisem, ker sploh nisem vedela, da kaki taki poklici obstajajo. Včasih se mi zdi, da preveč po TV samo te poklice promovirajo v stilu pevka, manekenka, igralka, tako da se dosti mladini zdi, da je to edino, kar je, bi bilo fajn, če bi kdaj predstavili tudi koga, ki je recimo na kakem inteligenčnem svetovnem tekmovanju zmagal... Sedaj pa moram iti - aja, Polly, imaš ZS
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
No, na kater forum naj gremo pogledat tistedolgeposteodznaneuporabnice?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:40:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sej najrajš bi celo noč govorila z njim po telefonu, pa se moramo naspati vsi. Jaz grem spančkat k svojmu sončku, najraje bi ga kr k sebi v posteljo vzela. Pa se mora tud on naspat - v svoji posteljici se bo najbolje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:40:18
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ...berem ene tukaj na RR(pa ne nase),ki so malo visje izobrazene...iz vsake teme naredijo skoraj doktorat,pa take poste(romane) pisejo,da jih clovek se brat ne more,kje sele razumet ,mislijo,da so zajele vso pamet tega sveta. . a ti to o meni , jaz po navadi napišem cel roman, gor poglej ,mislim na preostali RR,kaj nikoli ne beres se po drugih temah? Nya,te cist razumem,jaz bi bila fajn panicna,po moje bi ves cas na mobiju visela,pa pred TV. no, sej se mi je zdel da si prjtalca , včasih mal na brzino preberem, pa bistvo spustim
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:41:09
|
|
|
|
slovenka
|
Joj, Didlina, pa veš, da sem tisti stavek o uredniku dvakrat spremenila, da ne bi tako izpadlo, pa vidim, da je še zmeraj. Je gospod že kar starejši, ampak je tako fajn, ga tikam od prvega dne, kar sem se zaposlila na fakulteti. Res je najboljši od vseh. Ja, kaj on ve, kaj je to preobrazba Razen ko se jaz zvečer slečem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 12.12.2008 23:42:39
|
|
|
|
slovenka
|
Nya, bom mislila na tebe, potem pa javi, ko bo skrbi konec! Saj se ti bo itak oglasil že, ko pridejo bolj v zelene kraje.
|
Izbira imenavalekKatero ime se vam zdi lepše?Kevin (
15%)

Luka (
53%)

Rok (
33%)
Število vseh glasov: 163Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!