Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka kleo, kakšne porcije pa imaš? Približno mi povej. Jaz ji zmeraj kar naredim, pa ostaja - recimo pol bučke, dva krompirja danes, pol banane, eno jabko... ampak nikoli vsega ne poje - oziroma pol banane danes je, krompirja pa tudi precej. Eh, saj počasi bo že... Samo kaj ko jo bolj druge stvari zanimajo kot papa - v kuhinji gor na stensko uro gleda, medtem ko ji nosim v usta... vceraj,opoldne sadje-1banana,1velko jabolko,popoldan zelenjava-1krompir(velk)1,5bucke+30ml mleka danes, " -1banana,1avokado,velka zlica skute, " -1/2brokolija,1/2cvetaca(to kupujem skupaj zapakirano,sta 2 taki mini glavici),2beby prepecenca+juhico,kr je ni prevrelo... .....samo moja ne popije veliko mleka,ga zjutraj ccr.100-150ml,pozno popoldan ga ima z rizem...pa preden gr spat 100-150ml. Za pit ji dam pa zelo velikokrat cez dan-al kompot(jabolko samo ali z suhim slivam,marelicam),jabolcni sok(kupljeni)razredcen z vodo,samo vodo,tudi caj,a ga ne mara prevec in ker hocm da pije,ji ga pac zamenjam z necim kar je njej vsec.Res morajo popit veliko tekocine,pol ful lazje kakajo.Moja se je danes 4x,samo je ze skos sracka. Me zeza nekaj kompjutor,spuscacrke,semi ne ljubi popravjat Aja slikice...lustkana pikec ,mi je najbolj vsec zadnja slikica,mogoce,ker me na mojo spominja.Drgac sem pa jaz tudi tako navdusena nad mojo,mi gre kar na jok(od srece seveda),ko jo gledam...moja lubica
|