|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
12.12.2008 12:05:22   
kimsy
boob, ne špikam se več, ker sem mela v pon. 2 IUI. Sam je blo bl švoh! Sem mela samo 1 folikl. Po postopku me je full bolelo, še zdaj me v jajčnikih pika. Kr neki...

Bom mela zdaj mal pavze, pa bova vsajuser posted image  takrat ko nama zapaše. med tistim špikanjem ne vem kdaj lahko, ker nikol ne veš kdaj boš mel iui.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.12.2008 12:29:56   
boob
mene je tud ful bolelo oz še kr čutim jajčnike. . pa napihnjena sm tud kr še vedno. . uglavnem nism več taprava vse od špikanja. . .sej si ful želim user posted image  ampak vse bol premišljujem da nebi več šla skoz vse to, ker me je res psihično zdelalo. . Najprej bi se mal ksebi spravla, mogoče bo pa po naravni tud se kej prijelo. .
Nevem morem še mal premlet zadevo. .

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 927
12.12.2008 12:35:44   
kimsy
Name tud ni ta Gonal kaj dobro vplival. Mam tud skoz bolečine, trebuh pa iz dneva v dan večji. ko grem na vodo in sprostim mišice me pa še bol zaboli.

Jst mam itak 16.01 posvet pr G., pa bom vidla kaj bo pogruntal. Tud če me da še naprej na IUI, bom počakala vsaj do marca. Da mal trebuh zmanjšam, preden se fajn poveča! user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.12.2008 13:15:51   
boob
sm misnl ada sm samo jst tok občutljiva da me tok boli. . sm se zdej kr mal oddahnila

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 929
12.12.2008 13:38:55   
Fargesia
ojla! Kako ste?

ste vesele k je vikend? jaz še ne, ker imam danes pa jutri še faks...pol bo pa fajn...mava dans 5.obletnico.user posted image

pri meni nič novega...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.12.2008 13:52:46   
boob
čestitam za obletnico

jaa vikend. . še urco pa zaključim. . pa danes grem na koncert user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.12.2008 14:00:11   
dysan
oj!

Joj ta študij...., kaj pa študiraš?

Čestitke ob obletnici!!! user posted image  user posted image   , ja pa moj sva mela mal pred vama (7.12)-obletnico poroke.

Lepo se imejta danes!!!user posted image    uživajta

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.12.2008 14:11:27   
dysan
boob in kimsy, da vas mal potolažim, ja mam tud težave, med špikanjem, po IUI, tud potem ko dobim tauser posted image , pol pa če še takoj nadaljujem s postopkom se vse skupaj še stopnjuje.
Tokrat sm  tud, napihnjena ko žaba, nonstop me nekaj zbada po jajčnikih, pa slabosti me spremljajo.
Včasih mam tud sama dost vsega, ampak želja po user posted image  je tak ogromna, da ne morem in ne smem odnehat.
Držte se punce, saj bo buljše...user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.12.2008 14:21:17   
kimsy
dysan - sam eno vprašanje. Iz kerga konca Slovenije si? Če ni skrivnost?

fargi - jst komaj čakam, da bo 16.00 in grem domov. Se mi danes čist nč ne da!
user posted image  za obletnico! Upam, da bo 6. že v troje! user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.12.2008 14:23:32   
dysan
bekakrajina, pa ti?

počasi pa le gre.....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.12.2008 14:26:51   
kimsy
dolenjska, južno od Ljubljane.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.12.2008 14:30:39   
dysan
od vsepovsod nas je iz te naše ljube Slovenije, in ogromno se nas zateka v Lj po pomoč, hvala bogu, da nam lahk kdo pomaga,ne!!!

počasi pa le gre.....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.12.2008 20:30:17   
Fargesia
hejla! Hvala za čestitke. sem nama zdele napredila torto in palačnik in notr belo viki kremo, povrha pa smetano...

dysan, ob službi moram narest še defektološko dokvalifikacijo, tak da sem se spet vrnila nazaj na faks...petek in sobote sem pečena...user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 938
13.12.2008 9:23:39   
neela
Dobro jutro!

Fargi - čestitke obema ob obletnici! user posted image

dysan, kimsy - če vama terapija povzroča toliko težav, potem prosita G, da vama menja zdravilo. Sicer špikat v času O mora, da vama je pa slabo...temu pa se verjetno da izogniti. Kimsy, tebi bo pa itak sedaj uspelo, kajne?

boob - verjetno bo res bolje, da vzameš kakšen mesec predaha, ker je psiha pri takih stvareh pa res pomembna.

Jaz pa komaj čakam, da pride M, da bo tud januarska čimprej tukaj in z njo 2. IUI.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 939
13.12.2008 9:30:35   
neela

user posted image
  • neela - 2.IUI v januarju
  • kimsy - 2.IUI (test: ______)
  • Fargi - 2.IUI (test:17.12.)
  • obayifo - 4.IUI (test: 22.12.)
  • kittyy
  • boob - 2.IUI v januarju
  • dorotea
  • dysan - 6.IUI (test:17.12.)

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 940
13.12.2008 9:35:09   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

neela - mam eno vprašanje zate. Tvoj G. je Saško. Pa me zanima, če moreš it ti po 2. IUI tud k njemu na posvet. Ker jst mam zdaj januarja pregled pr njemu, ne glede na izvid IUI. Kao da pogledamo kako naprej, če 2. ne rata. user posted image  ene grejo pa 4x?!?

...joj, sem šele sedaj videla kimsy, da si me spraševala....sorry...user posted image ...Ja, jaz sem pri s. Tatjani, ko sem prišla po zdravila za 2 IUI vprašala kako naprej. Pa je rekla, da po neuspelem 2 IUI-ju grem k njemu, da se pogovoriva kako naprej (ali spremeniti dozo zdravil ali celo zdravila; bojda, da se lahko zmeniš tud že za čakalno listo IVF). Kaj ti si se pri njemu kar že sama naročila?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 941
13.12.2008 16:49:15   
kittyy
ojla,
dons je bil moj prvi UZ,ampak kar zzzzzzzzzzelo slab.levo 10.11,desno pa 8.8,sem kar malo slabe volje,pa dozo so mi dal se za dva dni,v podelk mam pa drugi Uz,bomo vidl,kako bo.
to bo moj prvi IUI.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 942
13.12.2008 18:29:00   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

ojla,
dons je bil moj prvi UZ,ampak kar zzzzzzzzzzelo slab.levo 10.11,desno pa 8.8,sem kar malo slabe volje,pa dozo so mi dal se za dva dni,v podelk mam pa drugi Uz,bomo vidl,kako bo.
to bo moj prvi IUI.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kittyy, meni se še zdaleč ne zdi slab rezultat za prvi UZ! Tud sama sem imela prvič zelo podoben rezultat, s tem, da sem v vsakem jajčniku imela samo 1 folikel. Kakšno stimulacijo pa imaš? Ne sekiraj se, mislim, da te tvoji jajčniki lahko še fino presenetijo. Ti se samo pocrkljaj sedaj čez vikend, v pon po veselo na 2 UZ. In nenazadnje, saj za user posted image rabiš samo en pravi folikel!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 943
13.12.2008 18:30:36   
neela

user posted image
  • neela - 2.IUI v januarju
  • kimsy - 2.IUI (test: ______)
  • Fargi - 2.IUI (test:17.12.)
  • obayifo - 4.IUI (test: 22.12.)
  • kittyy - 1. IUI (2.UZ: 15.12.)
  • boob - 2.IUI v januarju
  • dorotea
  • dysan - 6.IUI (test:17.12.)

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 944
14.12.2008 15:32:21   
Fargesia
hej! kaj pa je zdej to, da naša tema sameva?

dysan, obayifo, kimsy, kako kaže?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 945
14.12.2008 16:58:08   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Fargi, zgleda, da so naše IUIjevke na vikendu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 946
14.12.2008 17:24:52   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Fargi, zgleda, da so naše IUIjevke na vikendu...user posted image user posted image user posted image

hmmm, očitno da res.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 947
14.12.2008 17:56:21   
obayifo
jap, res smo bil malo odsotni....
pri meni nič novega, kolikor gre, počivam, upala sem, da bom lahko v pon in tor doma, pa ne bo šlo... ta služba... projekte je pač treba končat
no ja, še ta teden, naslednji bo itak kratek...
pa ve? veseli december?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 948
14.12.2008 18:44:48   
Fargesia
mene tale veseli december nič ne drži...bomo videli kako bo ko se bodo počitnice začele...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 949
15.12.2008 8:17:11   
kimsy
dobro jutro!

Sem si vzela fraj vikend, pa sm se mal odklopla! Sm bla na Krku-Njivice na eni ribji pojedini! Pa rib ne maram, user posted image , sam jih moj obožuje!
drugače sem kar ok, samo trebuh imam napihnjen in včeraj so me full jajčniki boleli, kot pred M. Danes je že bolš.
Mamo pa jutr, v čet. in petek novoletne fešte! Ampak se mi sploh nč ne da! Nimam občutka, da se približujejo prazniki, ker je norija v službi in aprilsko vreme!user posted image

fargi - še 2 dni, pa boš ti že čutila praznično vzdušje! Držim pesti zauser posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

izberi ime
petra_1310

Katero ime med spodnjimi ti je najbolj všeč?

Kim (16%)

Hana (27%)

Zala (38%)

Danaja (9%)

Ida (9%)

Število vseh glasov: 291

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!