|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
15.12.2008 11:21:57   
neela
Danes držimo pesti za kittyy in njen dober rezultat!!! user posted image user posted image user posted image Go girl, go!!! user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 951
15.12.2008 11:34:15   
kimsy
go kittyy go!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 952
15.12.2008 17:00:18   
kittyy
ojla,punce ampak kolk je to lepo vidt ko navijate in mislite name,to je pa zato ker tud jaz na vas mislim,ffffffffffffffffful hvala.
ja dons je blo res cool k je bil moj G,Tomazevic.dons je bil moj drugi UZ,in veliko boljse levo 15,16,desno pa 14,zato se moram dons se enkrat piknit,jutri zjutraj na UZ,pol pa verjetno vodo in mogoce ne bo treba stopke in racunam na sredo na najdaljsi in najbolj neugodenuser posted image .

upam in ful si zelim da bo uspesno......................

navijam pa za vse ostale,da bo tako kot si zelite.caw caw

kr neki mi dogaja,grem zdej mal u soping k je placa,,,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 953
15.12.2008 17:19:13   
Fargesia
kittyy, super!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 954
15.12.2008 17:34:02   
kitka1
No, kitty, ti pa lahko povem, da ravno najdaljši tale user posted image že ne bo... Traja približno nekaj sekund. Ok, če računaš, da se slečeš (1 min), pa spraviš na stol (10 s), pa da ti vstavi cevko (5 s), da ti sestra pokaže epruveto in potrdiš, da je prava (5 s) in da ti potem še vbrizgne skozi cevko plavalčke (5 s)... in se oblečeš (1 min) - vse skupaj nanese slabe 3 minute...

Če pa računaš, da mora tvoj partner plavalčke oddati že 2 uri prej, potem pa zna biti eden izmed daljših :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 955
15.12.2008 19:10:17   
neela
Čestitam kittyy, ne bom uporabila tistega zlogasnega 'pa saj sem ti rekla'....glavno, da je rezultat ok in da bo do konca tedna padel IUI!

kitka1, tako dobrega in opisnega seksa pa že dolgo ne! user posted image Ampak kar je res je res...

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 956
15.12.2008 19:21:25   
dorotea
Kittyy...tud jaz navijam...v sredo pa kar uživaj v tem tko hitrim oz. dolgim(kot gledašuser posted image ) hop-hop-om...pa naj se prime, da bodo tud ta prvi IUI-ji srečni!!!
Od tebe Fargesia pa čakamo dobrih novičk!
Jst pa čakam in čakam na to M...pol pa se naročim na prvi IUI, verjetno kar v januarju!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 957
15.12.2008 19:22:06   
kimsy
kittyy - bravo!!! Upam, da bo šlo vse po planu in boš končno ena, ki ji bo ratalo v prvo! Držim pesti!
Gre pa res za najkrajše user posted image . Ko je moj drugič dajal spermo je reku: Upam, da rata, k mam tega na komando že dost! user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 958
15.12.2008 19:22:38   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Jst pa čakam in čakam na to M...pol pa se naročim na prvi IUI, verjetno kar v januarju!

..kateri dan ciklusa pa si?

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 959
15.12.2008 19:23:28   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy
Ko je moj drugič dajal spermo je reku: Upam, da rata, k mam tega na komando že dost! user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma so ti naši lubčki res ubogi, kajne?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 960
15.12.2008 19:24:03   
dorotea
mam full dolge cikle...34-40 dni...naslednjo M bi mogla dobit konec decembra(okol 28)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 961
15.12.2008 19:29:27   
neela

mam full dolge cikle...34-40 dni...naslednjo M bi mogla dobit konec decembra(okol 28)

a, potem boš ravno prav štartala v novo leto...takoj s postopkom...super!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 962
15.12.2008 19:29:53   
kimsy
neela, so bogi, sam še zmeri je za njim bl na izi kot za nas.
Je pa res bil pred nama en par, k se je on matrov, pa je čez uro in pol nazaj pršu in sta šla skupaj notr in pol upam, spacala tisto spermo. In pol mi je moj razložu, da sploh ne vem, kok je to neugodno, na komando, pol se že obremenjuješ, da ne boš pršu vn rdeč, pa da ne boš predovgo notr, pa s zavihanimi rokavi... user posted image  user posted image  user posted image  V glavnem, midva se kar zabavava ko čakava na IUI.
Pol me opozori naj si zapomnim vse moške, da bom vidla, komu je podoben... user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 963
15.12.2008 19:37:29   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Pol me opozori naj si zapomnim vse moške, da bom vidla, komu je podoben... user posted image   user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja upam na lepše novo leto, kot je blo lani...k je bil moj mož v bolnici in sva dala čez eno res grozno leto...sedaj pa res upam na eno lepo čudovito leto, ki bi se res lahko začelo z novim življenjem.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 964
15.12.2008 20:09:27   
neela
kimsy, pa naj ženske še toliko vsega kasiramo, na ukaz kaj takega nam pa res ni za počet. Si predstavljaš, da bi me npr morale na ukaz doživet orgazem??? user posted image Jaz jim nisem nič fouš...me se samo na ukaz uležemo na mizo, damo narazen noge in čakamo da mine...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 965
15.12.2008 20:10:36   
neela

Ja upam na lepše novo leto, kot je blo lani...k je bil moj mož v bolnici in sva dala čez eno res grozno leto...sedaj pa res upam na eno lepo čudovito leto, ki bi se res lahko začelo z novim življenjem.

...potem si pa sploh zaslužita lepo lepo leto....pa naj se čimprej začne...user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 966
15.12.2008 21:14:58   
dorotea
hvala, hvala...in verjamem da bo!
...seveda pa tudi zate in ostale punce!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 967
15.12.2008 21:28:53   
dysan
Pozdravljene drage moje!

Vidim, da ste kr nekaj napisale, jst sm mela mal odklop čez vikend.

Kako ste kaj?

Fargi kakšno stanje pr tebi? Močno upam, da zagledaš user posted image , drž se puncauser posted image !
kimsy močno držim pesti  za en velik + user posted image
obayifo tebi tud fuuul držim pestke za + user posted image

Jst pa žal mam slabo novičkouser posted image , me je obiskala tečkauser posted image , tak, da januarja v novi boj!!!!
Bova pa itak še vmes user posted image , mogoče pa kaj sama nardiva!!!user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 968
15.12.2008 21:30:43   
Fargesia
dysan, žal mi je...user posted image user posted image user posted image kdaj si jo dobila?

moje še ni...upam da je ne bo...

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 969
15.12.2008 21:35:00   
kittyy
ampak,kolk ste face,vidm da vam tud ful dogaja.se dobr da se mamo s kom pogovorit in da se mal poslusamo.
ja vam moram pa povedat,kako mojo sefico firbec matra kam hodim in ker ve da v lj,ker sem mela marca tam operacijo,mi dons kr od enkrat kot strela z jasnega:a ti hodis v lj.po ienkcije za umetno oploditev.sem sam zafarbala in rekla da je to moje osebno,sam pomoje da je kej porajtala.sej rugac mi ni panike,sam zato ker sva se z mojim zmenila da dokler ne bo nic ne poveva nobenmu.

drugac pa moje IUI-jevke,jst si tud zelo zelim da bi meni se letos ratalo in to na pevem IUi.

i hope so............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 970
15.12.2008 21:37:59   
dysan
Fargi ma dons, kr teče in teče, uuuf grozno mi je, že dolgo nisem mela tak močno, Ampak je že ok, sm na vse bla pripravljena, seveda upala na najbuljše, bo pa drug mesec.

upam, da tvoje res nebo, oz. bomo pozitivno gledali, ti si naslednja naša user posted image , fuuul dober občutek mam glede tega. user posted image user posted image user posted image , kdaj boš pa delala test, al ga neboš?

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 971
15.12.2008 21:39:59   
Fargesia
dysan, krvni test bom šla verjetno v sredo delat...upam da M ne bo...ne vem pa kok časa še stopka drži...

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 972
15.12.2008 21:47:49   
dysan
za kri vem, mislila sm na CB, po moje stopka več ne drži, jst nazadnje ko sm mela pozitivno sm dva dni prej delala in mi je pokazalo +, če se pa ne motim stopka drži tam nekje okrog enga tedna, mislim, da je že popustila. Sicer sm  delala test CB tist dan ko sm šla v LJ, no ja če prej ni prišla tečka.

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 973
15.12.2008 21:49:15   
Fargesia
se pravi da si na 15.dan delala CB?

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 974
15.12.2008 21:50:24   
dysan
Mi je pa ta postopek bil težak, takšne muke, slabosti, napihnjenost, špikanje po jajčnikih,... res je bil težak

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

1hruška

Kdaj po porodu, če ste polno dojile, ste dobile mesečno perilo?

3. mesec ali prej (39%)

4. mesec (9%)

5. mesec (8%)

6. mesec ali kasneje (36%)

niste dobile, ker ste zanosile (7%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!