|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
16.12.2008 10:10:49   
neela
kimsy, res je vse, kar si napisala. Mene moti samo to, da se drugi ljudje tako radi vtikajo v osebne stvari drugih ljudi. Jaz sem se naučila, da nikoli ne drezam v privat zadeve nekoga, razen če mi to sam/a pove.
Zate upam, da se bo kmalu vse umirilo in da bo ok. Kdaj boš pa delala test?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
16.12.2008 10:24:05   
kimsy
ne vem, kdaj ga bom. M mam za dobit 25.12. in takrat to je lih 17. dan po IUI. Se pravi, da ga bom za Božič!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
16.12.2008 13:40:35   
Fargesia
user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
16.12.2008 14:04:30   
kimsy
fargi - ne bit žalostna, bom še jst user posted image . Jst mislim/upam, da ni še vse izgubljeno! Men se je po neuspešnem IUI tako ulilo, da mi je po dobri uri vse čez pršlo. Še nikol prej tako...
Drži se, me navijamo za tebe!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
16.12.2008 19:21:32   
Fargesia
ma še vedno se ni ulilo...jaz sem se že udala za tale poskus...

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
16.12.2008 19:31:54   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ma še vedno se ni ulilo...jaz sem se že udala za tale poskus...

Miši, ne obupat, prosim. user posted image  Jaz cel dan mislim nate in tak močno stiskam pestke.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
16.12.2008 19:47:17   
dorotea
ja res je, še enkrat Fargesia ...KORAJŽNO IN POZITIVNO MISLI...bo kot mora bit...še vedno upamo s tabo...dokler se ne vlije ni nič izgubljeno!

kimsy upam da boš imela res čudovit božič in najlepše darilce na ta dan!

Dejmo punce, veseli december je tu...če že ne bo dveh črtic pri vseh...bomo pa vsaj na veselo slončkale.
No, čeprav moj nekaj štrajka zadnje čase, me že mal skrbi, ker mu to sploh ni podobno!!!Sem se ga morala vedno otepatuser posted image , zdej pa mi je prou čudno...bom mogla kako novo perilo kupit...je tko zamišljen in slabe volje zadnje čase, da kar minevajo in minevajo dnevi ko nisva skupaj. Kakšna ideja, da ga malo podrocam??? ...sam si ne bom oblekla usnjenega črnega perila,visoke pete, maskico za čez oči in plaščka, da mi ne bo reku: hej Batman, kaj bo za večerjo?user posted image

< Sporočilo je popravil dorotea -- 16.12.2008 19:48:10 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
16.12.2008 19:56:52   
HANYBANY
Pozdravljena dekleta! Vidim da ste tu zelo aktivne user posted image Tudi jaz imam sedaj zeleno luč za IUI in me zanima koliko časa ste ve čakale pošto?user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
16.12.2008 20:17:53   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Pozdravljena dekleta! Vidim da ste tu zelo aktivne user posted image Tudi jaz imam sedaj zeleno luč za IUI in me zanima koliko časa ste ve čakale pošto?user posted image

pozdravljena! Jaz sem na pošto čakala slab mesec (sem pa na GK Lj)...malo sem imela srečo, malo pa špekulirala...user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
16.12.2008 20:45:26   
kittyy
zivjo hanybany,
ojla punce.
fargy,jst se zmeri drzim pestke zate,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugac grem pa jaz dons ob 24h v dezurno,da me piknejo u tazadnjo z stopko.
IUi pa imam 18.12,v cetrtek komaj cakam,pomoje da bo uspesno.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
16.12.2008 21:16:09   
neela

user posted image
  • neela - 2.IUI v januarju
  • kimsy - 2.IUI (test: 25.12.)
  • Fargi - 2.IUI (test:17.12.)
  • obayifo - 4.IUI (test: 22.12.)
  • kittyy - 1. IUI: 18.12.
  • boob - 2.IUI v januarju
  • dorotea
  • dysan - v nove boje user posted image
  • HANYBANY - čaka na pošto konzilija

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
16.12.2008 21:18:43   
neela
kittyy - jaz že držim pesti zate!!! user posted image

dorotea - nam boš zaupala, kateri IUI je pred teboj oz v kakšni 'fazi' se trenutno nahajaš?? da te ustrezno pofočkam na seznam.... please??? user posted image Da narediš vama bolj veseli december, predlagam, da si urediš spodnjo frizuro....pa da vidimo junaka, če bo to mirno spregledal...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
16.12.2008 21:31:34   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Da narediš vama bolj veseli december, predlagam, da si urediš spodnjo frizuro....pa da vidimo junaka, če bo to mirno spregledal...user posted image

jaz sem si enkrat v obliki srčka pobrila in še zdaj tega ne more pozabit...enkrat sem njegovo začetnico imena...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
16.12.2008 21:38:25   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Da narediš vama bolj veseli december, predlagam, da si urediš spodnjo frizuro....pa da vidimo junaka, če bo to mirno spregledal...user posted image

jaz sem si enkrat v obliki srčka pobrila in še zdaj tega ne more pozabit...enkrat sem njegovo začetnico imena...user posted image user posted image user posted image

no, kaj sem rekla....to VEDNO upali.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
17.12.2008 13:20:40   
kittyy
dan,bejbe.
jst sem komaj dobro vstala.ob 24h sem sla po stopko v dezurno,pa me je tko grdo picla da mej je prav bolel,pa se tok mi je blo slabo da je moj peljal domov.
a so se katero tko jajcniki bolel po stopki,ker mene dons ful,sem si kar dopust dons in jutr vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image .
a so to folikli vredi ce so 16,17,19,20,
komaj cakam da damo to jutri skozi,pol pa u lj mal na stante,pa kuhancka,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je pri kateri kej novega,lepega?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
17.12.2008 14:01:31   
boob
user posted image dan punce,

da se vam mal oglasim. . jst sm pa danes šla že kr po gonal, da mi pol nebo treba hodit pa da me ne presenet user posted image  med prazniki. .

kako ste ostale?

aja, danes k sm bla tam so pakirale pošto. . tako da če je katera tu gor ki jo pričakuje. . bo kmal - te dni

lp d

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
17.12.2008 14:59:29   
kimsy
ahoj! Sam da vas mal pozdravim. Sem mela do zdaj tako gužvo v službi! Sam še eno uro, pa domov! Yes! Komaj čakam.
sem včeraj map šopingirala za božična darila in nč pametnega kupila. Sploh ne vem, kaj naj mojmu kupm, k se mi zdi, da sem mu že vse... user posted image

kittyy, tvoji folikli so super! Jajčniki pa kar prov, da te špikajo! To pomen da se dogaja! user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
17.12.2008 18:27:01   
HANYBANY
aja, danes k sm bla tam so pakirale pošto. . tako da če je katera tu gor ki jo pričakuje. . bo kmal - te dni

Jaz še ne bom med njimi, ker je šele 14 dni od vpisa v čakalno knjigo user posted image
Ampak bo že, saj je veseli december a ne user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
17.12.2008 18:59:46   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

a so se katero tko jajcniki bolel po stopki,ker mene dons ful,sem si kar dopust dons in jutr vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image .
a so to folikli vredi ce so 16,17,19,20,

blagor tebi za dopust...

folikli so super!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
17.12.2008 19:00:13   
obayifo
fargi kaj to vidim neke solzice??? ne ga sračkat, no

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
18.12.2008 10:06:18   
neela

user posted image
  • neela - 2.IUI v januarju
  • kimsy - 2.IUI (test: 25.12.)
  • Fargi - 3.IUI v januarju
  • obayifo - 4.IUI (test: 22.12.)
  • kittyy - 1. IUI: 18.12.
  • boob - 2.IUI v januarju
  • dorotea
  • dysan - v nove boje user posted image
  • HANYBANY - čaka na pošto konzilija

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image

Dobro jutro!
Punce, danes zopet vse navijamo za našo kittyy, da se 'prime' in bo 1 IUI zanjo uspešen! Hip, hip....huraaa!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
18.12.2008 14:42:04   
kimsy
Oooooooooooooooooooooo!
Kako ste? Vidim, da nobene ni! A vas je zamelo? user posted image  Pr nas tok lepo sneži... user posted image  A ste mi kaj fovš? Lahko pridete, da vas skepam!!! user posted image

Men se pa že full k user posted image  pripravlja!!!user posted image  
Mam vse simptome! Smrk, smrk!

kittyy - kok je blo na IUI! Kdo ti je delal? Držim pesti!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
18.12.2008 14:48:37   
kittyy
o hello.evo meneuser posted image user posted image user posted image
jst sem ze z IUI.delal mi je pomoje nekdo na z.(zor,zor)? nekaj takega.nic nisem cutila,nic me ni bolelo,sam je rekel,da je ful lepo not ustalo.sva ble dve dons.
da se malce pohvalim,zdej sva se enkrat doma z mojim,prav da bo za ziher,user posted image user posted image user posted image user posted image
joj sem pametna a ne,sam mi tok dogaja,sem ful vesela in optimisticna,zdej pa upam da bo kratkih 17dni(4.1.09)
kako ste pa ve?

hvala za vase pestke in ful si zelim da bi mi v prvo ratal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
18.12.2008 15:03:03   
kimsy
kittyy- želim ti en velik, debel + 4.01.2009, al pa user posted image  oz. user posted image !!!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
18.12.2008 15:47:07   
kitka1
Kitty, meni je tudi dr. Zorn delal v drugo. In se je prijelo. Verjamem, da se bo tudi tebi. user posted image   Ima očitno 'rokco' za to.
Pa tudi on je bil tisti, ki mi je povečal dozo gonala. Mogoče je bilo pa krivo vse skupaj.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Izguba
Anjuša

Ali ste doživele izgubo ploda, če ste v kateri nosečnosti?

Nisem doživela tega (72%)

Pri prvi nosečnosti (13%)

Pri drugi nosečnosti (13%)

Pri tretji nosečnosti (0%)

Pri več kot tretji (2%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!