|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
15.12.2008 19:51:10   
spps
živa,tist dan,ko sem jaz testek delala sem tud delala s tem kot ti,pa je bila švoh,švoh črtica,pa sem tist popoldan ponovila test s CB,pa je bil izrazit plus(imam v albumu),tk,da še enkrat -ČEEESTIIITAAAM!!!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
15.12.2008 19:52:30   
Anonimen
joj spps hvalaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tok sem vesela da sploh ne dojemam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
15.12.2008 19:53:34   
pikicao.
o hudoooooooooooooooooo
zdle mi ni blo pa nc jasn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ziva ziva zivaaaaaaaaa
navjam d je to touser posted image user posted image user posted image ..ampak zihr je k ti itak zamuja..tko d miska moja a ti vidis d ospen nc ne spremeniuser posted image user posted image user posted image
jz sm pa razturala..jeah jeah jeah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ziva cestitam..pa mocno upam d bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
15.12.2008 19:54:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

joj spps hvalaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tok sem vesela da sploh ne dojemam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a še ima katera šanso v decembru za plusek??

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
15.12.2008 19:56:28   
pikicao.
pa sam mal me ni gor pa ze pluski pa crtice padajo...o hudo..jz sm tok vesela..kok je to fajn..ziva mogoce ti je pa sprehod pomagu po LJ..pa nas zmenek k smo ga mele..

hahahaha...al pa una MATERNICA PA SEMENCECA na sred Presercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ni vazn kaj..sam d jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
15.12.2008 19:58:17   
spps
tako kot je pestro zdaj v decembru,pa mislim,da tu gor že dolg ni bilouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
15.12.2008 19:59:21   
Anonimen
pikica ti si norc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ok PRIZNAM z veseljem...... PRAV SI MELAAAAAAAAAAAAAAAAAA....

Aquica me je glih kar napi.ila po telefonu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pikica tvoja krivda user posted image user posted image user posted image

A lahko ker pošlje ZS še Gigiki? Prosim......

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
15.12.2008 20:01:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

pa sam mal me ni gor pa ze pluski pa crtice padajo...o hudo..jz sm tok vesela..kok je to fajn..ziva mogoce ti je pa sprehod pomagu po LJ..pa nas zmenek k smo ga mele..

hahahaha...al pa una MATERNICA PA SEMENCECA na sred Presercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ni vazn kaj..sam d jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

hehehehehehehe
zgleda ja da je blo kej takega..... Komu pa sprehod z borkami ne koristi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
15.12.2008 20:07:07   
pikicao.
te je klicala a ne..je rekla d te bo..
jeeeej..pejt hit spat..d bo cim prej jutr
pa d gres lulat
kok casa ti pa ze zamuja?

DRGAC PA A VIDIS D JE BOLJS KASNEJ LULAT???!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
15.12.2008 20:09:21   
Anonimen
ja ok pikica si mela prov..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bo... Še malo pa grem spat zjutraj vam pa sporočim rezultat.... Držte oestke zame prosiiiiiimmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
15.12.2008 20:11:57   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ja ok pikica si mela prov..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bo... Še malo pa grem spat zjutraj vam pa sporočim rezultat.... Držte oestke zame prosiiiiiimmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaa itak d bom..bom celo noc nate mislila user posted image user posted image user posted image
zjutri pa takoj pejt lulat pa mi magar sms posl user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
15.12.2008 20:14:45   
miska73
Živi jst bom pa še en čink počakala s čestitkami do stropa.
Bom zaenkrat samo pesti držala za jutrišnji testek.
Pa potiho že mal... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
15.12.2008 20:48:14   
murkica
No Živa jaz resnično upam, da bo jutri druga črtica še bolj močna in da boš (oziroma pri meni si že) Ti naš adruga decembrska nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
15.12.2008 20:49:13   
Serendipity
živa - držimo pestke za jutri! Itaq pa vem rezultat ... user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
15.12.2008 20:51:32   
pikicao.
o jea o jea migam s svojo pi.do user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj je pa prav tako zboluuser posted image  tko d pomoje ta mesec spet nou nc..k je bolan..pol so tud njegovi plavalcki bl svoh user posted image ..skoda..ampak sej enkrt bouser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
15.12.2008 21:00:56   
Anonimen
Jst tudi upam na močnoooo drugo črtico jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom sporočila takoj ko bom kaj več vedela....
Pikica... Nalezla si ga... Zdej ga pa ujčki pa čajčke kuhaj... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
15.12.2008 21:08:28   
Anonimen
Živa bravouser posted image user posted image user posted image veš d aje tole čistiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3492
15.12.2008 21:11:44   
Anonimen
zdej sem šla še enkrat sliko gledat in je res fulll švoh in še razpacana slika je fulll user posted image   V živo je lepše videti user posted image user posted image user posted image

Jutri poslikam z ornk aparatom in pošljem ok?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
15.12.2008 21:14:17   
Anonimen
user posted image user posted image veš bo še zmeri plusek oziromauser posted image user posted image user posted image user posted image zdele pa res lahk skačeš k tale tvoj pingvinčekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
15.12.2008 21:31:15   
Anonimen
ja sem že prejle hotla komentirat da se počutim prov tko kot moj avatar ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
15.12.2008 21:33:32   
Fargesia
Živa, kaj jaz to berem in gledam dve črtici!? ČESTITAM!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
15.12.2008 21:36:33   
Anonimen
ja hvala fargi.... zgleda da nas je Bogec končno uslišal... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
15.12.2008 21:59:53   
ledenka
živa user posted image user posted image user posted image  sicer potiho, na glas bom jutri... ampak držim pestke, da je to tapravo in da boš čez 8 mescov cartala!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
15.12.2008 22:45:46   
gigi1
Živa srce moje drago. Saj sem med prvimi vidla in komentirala user posted image . Te že nosečniška pozabljivost daje user posted image  user posted image  user posted image .
Men se skoz smeji in res držim pestke za močen plusek jutri, da bom lahko čisto zares do stropa skočila od veselja user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
15.12.2008 23:17:12   
Erin
Ja Živaaaaaaaaaaa, čestitam tudi tebi!!

PA to je tako lep dan...kar za dve izmed bork se je končno pokazalo sonce!!

ČESTITAM in vse najlepše ti želim!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
5 položajev za manj potenja med seksom
Preverite seksualne položaje, s katerimi vam bo med seksom najmanj vroče ter si boste tako zagotovili najmanj neprijetne...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?