|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
14.12.2008 20:32:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Shani

Se* - ČESTITKE za plusekuser posted image user posted image user posted image , verjetno se me več ne spomniš ampak kot sem že prejšnje leto rekla, da bom za tebe držala pesti in sem pokukala vsake toliko kako si. Res sem vesela in držim pesti, da bo vse ok in da boš stisnila k sebi malo štručko.

BRAVO MAMI!user posted image user posted image user posted image

Mislim, da se te. user posted image  user posted image  Čeprav man feeling, da si na začetku imela malce drugačen nick, mar ne - pa potem si ga spremenila?

Hvala, da nisi pozabila name in za te lepe želje. user posted image  In tudi tvoja pikica naj lepo raste in te očara s svojim prvim jokom...

user posted image  Spomnila sem se nicka. user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Hm, samo nekaj sem pa zdaj zmedena - po mojih izračunih se pri tebi carta že ena štručka, ali sem kaj ''zamujštrala''? user posted image  - tole mora bit pa  druga pikica? user posted image user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
14.12.2008 20:37:43   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Piki jst tud, jst tud vidla ... pliiiiiiiiiiiiz

poslala ZS user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
14.12.2008 20:39:54   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

Nej slabo, sploh nej slabo...
A tvoj si je pa moral noge pobrit user posted image

Sm kr mal fouš, ker jst pa nemam muda za kej takega.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
14.12.2008 20:42:50   
gigi1
Miška a ne? Jst mam tud za večino stvari nojeva jajca. user posted image  user posted image  user posted image  Za tole pa user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
14.12.2008 20:48:10   
pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

Nej slabo, sploh nej slabo...
A tvoj si je pa moral noge pobrit user posted image

Sm kr mal fouš, ker jst pa nemam muda za kej takega.

hvala hvala user posted image user posted image
men pa to ni panike..sem pa strahopetec za zobarja..ce mi ze vrta morm met injekcijo..tko d mam visok prag bolecine..sam zobje so pa adijo user posted image user posted image ..jah vsak ma neki user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
14.12.2008 20:52:15   
gigi1
Pupike uživajte. Moj bo vsak čas doma in vas lepo pozdravljam user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
14.12.2008 20:53:51   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pupike uživajte. Moj bo vsak čas doma in vas lepo pozdravljam user posted image

tud jz sibam spat..nocko vsem skpi..
nocko se*+dodatek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
14.12.2008 20:59:50   
miska73
Žižek, Piki, Sekica sladko pančkite.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
14.12.2008 22:09:50   
pikovit
Hello babe žabe,samo,da se vam malo oglasim.Pri nas nič novega.Sem na femodenih in 29.12 grem po municijouser posted image .

Aqua od 3.1.2009 sem v Strunjanu za 1 teden mogoče 2.Če si za se lahko dobiva na kavici.

Babe mejte seuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
14.12.2008 22:10:17   
hmm
Se*user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo! Joj, kako sem vesela zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jupi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti veliko veselja in užitkov v user posted image !

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
14.12.2008 22:34:50   
Anonimen
gigi še slabi smuser posted image sm še bruhala prej tko da če bi bla nosečka bi še potrpela tko se mi pa kr mal za mal zdi tkole trpet no pa ne bom veselja kvarilauser posted image
Se* še enkrat čestitke za plusek!user posted image

(odgovor članu hmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3436
14.12.2008 22:41:27   
polaris
Se*, še tukaj user posted image

vse lepo

< Sporočilo je popravil polaris -- 14.12.2008 22:42:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
15.12.2008 7:32:40   
murkica
Čez vikend nisem nič hodila gor, ker enostavno nisem utegnila, ampak danes zjutraj sem pa najprej pomislila nate Se* in ti ne znam povedati kako si mi polepšala dan...

Saj veš borka želim ti, da teh 8 mesecev mine prez težav in da boste lepo rasli... Seveda zdaj ko si naša nova nosečka je tvoja obveza ta, da moraš vsak mesec pripopat vsaj eno fotko tvojega trebuščka, da tudi me čeveke vidimo kako rasteteuser posted image user posted image  Uživaj v  nosečnosti!!!!

No zdej pa samo še počakamo, da vidimo ali sta user posted image user posted image  ali user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Res iskrene čestitke!!!!!!!

Pikica ti pa mi moraš tudi poslati slikico svojega okraska.... Ker jst bi tut rada vidla tatoo....

Sem ostalim borkam pa kaj napišem, ko se bom dokončno zbodila, ker zdele še komeram pred računalnikom...user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
15.12.2008 8:01:58   
Anonimen
no evo.... si vidla Se* koga vse si zvabila iz brloga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica a jaz tudi lahko vidim slikice?

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3439
15.12.2008 8:15:07   
spps
dobro jutro punce,kako sem vesela,da je med borkami,vedno več nosečkuser posted image user posted image user posted image
močno navijam,še za vse ostale,da čimprej zagledate pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
15.12.2008 8:24:50   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE SE*!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No malo pridem pokukat pa ker nemorem da se nebi oglasila...ob tako lepih novičkah!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In ob tako lepih slikcah trebuščkov!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Lep dan vam želim!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
15.12.2008 9:14:03   
gigi1
Jutrčka

Larilu upam, da si danes boljeuser posted image user posted image user posted image

Oktavija jutrčka. Lepo te je videti user posted image

SE* čim višji BHCG ti želim user posted image

Srčice lep dan in veliko lepih trenutkov, ki vas osrečujejo user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
15.12.2008 10:02:07   
ledenka
jutro user posted image  cel vikend sem katastrofalno spala... ajoj, kaj šele bo user posted image  si moram danes pred spanjem naredit metin čaj.

vidim, da nas borke, ki se sicer ne oglašajo, kljub vsemu berejo user posted image  lepo je videt pogrešane!

pikicaOOO, jaz bi tuuuud slikcooooo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
15.12.2008 10:20:27   
pikicao.
evo iz ilegale user posted image user posted image
slikce mam na domacmu racunalniku..
sej mam shranjene pod poslana sporocila..sam jih ne znam posredovat..tko d ce ktera ve kako ji rade volje posljemuser posted image

drugace vam bom pa vsem k hocte vidit popoldne poslala k domov pridem user posted image

in kako ste?

aquaaaa mojaaaa kje siiii user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
15.12.2008 10:35:18   
ledenka
pikica, samo skopiraš v novo sporočilo - torej označiš slikce, daš copy, v novem sporočilu daš paste in to je to user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
15.12.2008 10:41:53   
Anonimen
Gigi moja hvalauser posted image sm že bolje čeprav volja pa tko naprej je čist v podnu,slabo mi je še neki malga ampak bo.Pa ti kako se počutiš?kej bolj?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3446
15.12.2008 10:46:55   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Kaj naj rečem ...

pokazal se je plusek ...

Jaz sem pa dans prišla gledat pa vidim da je bila novička že včeraj..
 KONČNO je sreča oz user posted image user posted image obiskala tudi tebe moja predraga Se-kica. Ne veš kako sem srečna zate...
MAMA BOŠ!!!
Sedaj pa prosim user posted image user posted image user posted image naj tebe in pikico(-i) čuvajo (ah bom kar v dvojini pisalauser posted image ).
Prelepo user posted image ter zdravi user posted image user posted image ti želim...
Boš avgustovka kot jaz kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
15.12.2008 11:37:07   
jazzz27
Joj, joj, kaj sem jaz včeraj zamudila!!!!

Se*kica draga moja!!!!!! Čestitke iz vsega srčka...no iz dveh!!!!!! Bravo punca!!!!!!!! Veš kolk sem hepiiiii za tebe!! Čestitke tudi očku!!!!! Mami boš!!!!Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
15.12.2008 11:37:44   
murkica
No res je lepo vidt, da tudi stare borke, ki se že nekaj časa niso oglasile berejo in spremljajo našo borbo... Prav lepo je videti po doglem času tako lepo novičko...  user posted image user posted image user posted image

Erin kako je mali?

Beyba- Tudi ti se moraš kaj bolj pogosteje javljati, te vs eborke pogrešamo...

Oktavija- Upam, da se je stanje doma kaj umirilouser posted image ... Prav bedno mi je za vaju... Pa tako se spomnim vajinih slikic, ko sta bila tako luštva skupaj....

Larilu- sej lahko, da sem jaz kaj zgrešila, ampak ali si imela kakšno virozico ali si ti tudi naša nosečka?

Pikicao- sam tako naredi, kot je bilo napisano... Res bi rada videla slikico...

Ledenka- Ja spanje je v nosčenosi hudič... Res si skuhaj kakšen čajček za pomiritev in bo veliko bolje. Ali pa toplo mleko in med naj bi pomagalo...

gigi1- hvala za lepe želje... Res upam, da bo danes kaj bolj magičen dan... No začetek je bil definitvno zelo lepo po novici od Se*.

spps- Trebušček je res zelo lep...

Sonček33 tudi tvoj je krasen... Še en mesec pa bomo videle  tudi slikice tvojega korenjaka...user posted image user posted image

Živa- A se je prei tebi že oglasila M?

Polaris- Tudi tebe je zelo lepo videti...

hmm- kako si punca?

Se*- kaj je pokazal krvni? Oziroma kdaj greš nanj?

Polaris- Hura za municijouser posted image user posted image user posted image  No pri vseh se je nekaj začelo odvijati user posted image user posted image user posted image

No verjamem, da sem še katero pozabila ampak vseeno vse lepo pozdravljam in vam želim prelep dan

user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
15.12.2008 11:40:44   
Anonimen
Murki... ni se še oglasila... Ampak se je že včeraj najavljala z enim ali dvema krčkema.... Čakamo in upamo na najbolje... Zgleda da se mi je ciklus malo premaknil user posted image user posted image

konstatno sem mela M na 30 dni, zdej pa že drugi mesec zamuja... Prejšnji mesec je zamujala 5 dni, zdej pa že dva... user posted image user posted image user posted image

Grozen občutek, če ne veš kdaj jo lahko pričakuješ user posted image

In ja!!! Res je lepo brat borke, ki to več nočejo bit z nami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 položajev za manj potenja med seksom
Preverite seksualne položaje, s katerimi vam bo med seksom najmanj vroče ter si boste tako zagotovili najmanj neprijetne...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?