Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:51:10
|
|
|
|
spps
|
živa,tist dan,ko sem jaz testek delala sem tud delala s tem kot ti,pa je bila švoh,švoh črtica,pa sem tist popoldan ponovila test s CB,pa je bil izrazit plus(imam v albumu),tk,da še enkrat -ČEEESTIIITAAAM!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
joj spps hvalaaaa Tok sem vesela da sploh ne dojemam
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:53:34
|
|
|
|
pikicao.
|
o hudoooooooooooooooooo zdle mi ni blo pa nc jasn ziva ziva zivaaaaaaaaa navjam d je to to ..ampak zihr je k ti itak zamuja..tko d miska moja a ti vidis d ospen nc ne spremeni jz sm pa razturala..jeah jeah jeah ziva cestitam..pa mocno upam d bo vse ok
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:54:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 joj spps hvalaaaa Tok sem vesela da sploh ne dojemam a še ima katera šanso v decembru za plusek??
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:56:28
|
|
|
|
pikicao.
|
pa sam mal me ni gor pa ze pluski pa crtice padajo...o hudo..jz sm tok vesela..kok je to fajn..ziva mogoce ti je pa sprehod pomagu po LJ..pa nas zmenek k smo ga mele.. hahahaha...al pa una MATERNICA PA SEMENCECA na sred Preserca ni vazn kaj..sam d je
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:58:17
|
|
|
|
spps
|
tako kot je pestro zdaj v decembru,pa mislim,da tu gor že dolg ni bilo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:59:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica ti si norc Ja ok PRIZNAM z veseljem...... PRAV SI MELAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... Aquica me je glih kar napi.ila po telefonu Pikica tvoja krivda A lahko ker pošlje ZS še Gigiki? Prosim......
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:01:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pa sam mal me ni gor pa ze pluski pa crtice padajo...o hudo..jz sm tok vesela..kok je to fajn..ziva mogoce ti je pa sprehod pomagu po LJ..pa nas zmenek k smo ga mele.. hahahaha...al pa una MATERNICA PA SEMENCECA na sred Preserca ni vazn kaj..sam d je hehehehehehehe zgleda ja da je blo kej takega..... Komu pa sprehod z borkami ne koristi....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:07:07
|
|
|
|
pikicao.
|
te je klicala a ne..je rekla d te bo.. jeeeej..pejt hit spat..d bo cim prej jutr pa d gres lulat kok casa ti pa ze zamuja? DRGAC PA A VIDIS D JE BOLJS KASNEJ LULAT???!!!!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ok pikica si mela prov..... Sej bo... Še malo pa grem spat zjutraj vam pa sporočim rezultat.... Držte oestke zame prosiiiiiimmm
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:11:57
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ja ok pikica si mela prov..... Sej bo... Še malo pa grem spat zjutraj vam pa sporočim rezultat.... Držte oestke zame prosiiiiiimmm Jaaaaa itak d bom..bom celo noc nate mislila zjutri pa takoj pejt lulat pa mi magar sms posl
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:14:45
|
|
|
|
miska73
|
Živi jst bom pa še en čink počakala s čestitkami do stropa. Bom zaenkrat samo pesti držala za jutrišnji testek. Pa potiho že mal... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:48:14
|
|
|
|
murkica
|
No Živa jaz resnično upam, da bo jutri druga črtica še bolj močna in da boš (oziroma pri meni si že) Ti naš adruga decembrska nosečka
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:49:13
|
|
|
|
Serendipity
|
živa - držimo pestke za jutri! Itaq pa vem rezultat ...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:51:32
|
|
|
|
pikicao.
|
o jea o jea migam s svojo pi.do moj je pa prav tako zbolu tko d pomoje ta mesec spet nou nc..k je bolan..pol so tud njegovi plavalcki bl svoh ..skoda..ampak sej enkrt bo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:00:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst tudi upam na močnoooo drugo črtico jutri Bom sporočila takoj ko bom kaj več vedela.... Pikica... Nalezla si ga... Zdej ga pa ujčki pa čajčke kuhaj...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Živa bravo veš d aje tole čisti
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej sem šla še enkrat sliko gledat in je res fulll švoh in še razpacana slika je fulll V živo je lepše videti Jutri poslikam z ornk aparatom in pošljem ok?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
veš bo še zmeri plusek oziroma zdele pa res lahk skačeš k tale tvoj pingvinček
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:31:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sem že prejle hotla komentirat da se počutim prov tko kot moj avatar ja
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:33:32
|
|
|
|
Fargesia
|
Živa, kaj jaz to berem in gledam dve črtici!? ČESTITAM!!!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:36:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ja hvala fargi.... zgleda da nas je Bogec končno uslišal...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:59:53
|
|
|
|
ledenka
|
živa sicer potiho, na glas bom jutri... ampak držim pestke, da je to tapravo in da boš čez 8 mescov cartala!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 22:45:46
|
|
|
|
gigi1
|
Živa srce moje drago. Saj sem med prvimi vidla in komentirala . Te že nosečniška pozabljivost daje . Men se skoz smeji in res držim pestke za močen plusek jutri, da bom lahko čisto zares do stropa skočila od veselja
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 23:17:12
|
|
|
|
Erin
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?