|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:51:10
|
|
|
|
spps
|
živa,tist dan,ko sem jaz testek delala sem tud delala s tem kot ti,pa je bila švoh,švoh črtica,pa sem tist popoldan ponovila test s CB,pa je bil izrazit plus(imam v albumu),tk,da še enkrat -ČEEESTIIITAAAM!!!
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
joj spps hvalaaaa Tok sem vesela da sploh ne dojemam
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:53:34
|
|
|
|
pikicao.
|
o hudoooooooooooooooooo zdle mi ni blo pa nc jasn ziva ziva zivaaaaaaaaa navjam d je to to ..ampak zihr je k ti itak zamuja..tko d miska moja a ti vidis d ospen nc ne spremeni jz sm pa razturala..jeah jeah jeah ziva cestitam..pa mocno upam d bo vse ok
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:54:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 joj spps hvalaaaa Tok sem vesela da sploh ne dojemam a še ima katera šanso v decembru za plusek??
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:56:28
|
|
|
|
pikicao.
|
pa sam mal me ni gor pa ze pluski pa crtice padajo...o hudo..jz sm tok vesela..kok je to fajn..ziva mogoce ti je pa sprehod pomagu po LJ..pa nas zmenek k smo ga mele.. hahahaha...al pa una MATERNICA PA SEMENCECA na sred Preserca ni vazn kaj..sam d je
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:58:17
|
|
|
|
spps
|
tako kot je pestro zdaj v decembru,pa mislim,da tu gor že dolg ni bilo
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 19:59:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica ti si norc Ja ok PRIZNAM z veseljem...... PRAV SI MELAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... Aquica me je glih kar napi.ila po telefonu Pikica tvoja krivda A lahko ker pošlje ZS še Gigiki? Prosim......
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:01:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pa sam mal me ni gor pa ze pluski pa crtice padajo...o hudo..jz sm tok vesela..kok je to fajn..ziva mogoce ti je pa sprehod pomagu po LJ..pa nas zmenek k smo ga mele.. hahahaha...al pa una MATERNICA PA SEMENCECA na sred Preserca ni vazn kaj..sam d je hehehehehehehe zgleda ja da je blo kej takega..... Komu pa sprehod z borkami ne koristi....
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:07:07
|
|
|
|
pikicao.
|
te je klicala a ne..je rekla d te bo.. jeeeej..pejt hit spat..d bo cim prej jutr pa d gres lulat kok casa ti pa ze zamuja? DRGAC PA A VIDIS D JE BOLJS KASNEJ LULAT???!!!!!!!
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ok pikica si mela prov..... Sej bo... Še malo pa grem spat zjutraj vam pa sporočim rezultat.... Držte oestke zame prosiiiiiimmm
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:11:57
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ja ok pikica si mela prov..... Sej bo... Še malo pa grem spat zjutraj vam pa sporočim rezultat.... Držte oestke zame prosiiiiiimmm Jaaaaa itak d bom..bom celo noc nate mislila zjutri pa takoj pejt lulat pa mi magar sms posl
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:14:45
|
|
|
|
miska73
|
Živi jst bom pa še en čink počakala s čestitkami do stropa. Bom zaenkrat samo pesti držala za jutrišnji testek. Pa potiho že mal... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:48:14
|
|
|
|
murkica
|
No Živa jaz resnično upam, da bo jutri druga črtica še bolj močna in da boš (oziroma pri meni si že) Ti naš adruga decembrska nosečka
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:49:13
|
|
|
|
Serendipity
|
živa - držimo pestke za jutri! Itaq pa vem rezultat ...
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 20:51:32
|
|
|
|
pikicao.
|
o jea o jea migam s svojo pi.do moj je pa prav tako zbolu tko d pomoje ta mesec spet nou nc..k je bolan..pol so tud njegovi plavalcki bl svoh ..skoda..ampak sej enkrt bo
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:00:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst tudi upam na močnoooo drugo črtico jutri Bom sporočila takoj ko bom kaj več vedela.... Pikica... Nalezla si ga... Zdej ga pa ujčki pa čajčke kuhaj...
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Živa bravo veš d aje tole čisti
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej sem šla še enkrat sliko gledat in je res fulll švoh in še razpacana slika je fulll V živo je lepše videti Jutri poslikam z ornk aparatom in pošljem ok?
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
veš bo še zmeri plusek oziroma zdele pa res lahk skačeš k tale tvoj pingvinček
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:31:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sem že prejle hotla komentirat da se počutim prov tko kot moj avatar ja
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:33:32
|
|
|
|
Fargesia
|
Živa, kaj jaz to berem in gledam dve črtici!? ČESTITAM!!!!!!
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:36:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ja hvala fargi.... zgleda da nas je Bogec končno uslišal...
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 21:59:53
|
|
|
|
ledenka
|
živa sicer potiho, na glas bom jutri... ampak držim pestke, da je to tapravo in da boš čez 8 mescov cartala!!!
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 22:45:46
|
|
|
|
gigi1
|
Živa srce moje drago. Saj sem med prvimi vidla in komentirala . Te že nosečniška pozabljivost daje . Men se skoz smeji in res držim pestke za močen plusek jutri, da bom lahko čisto zares do stropa skočila od veselja
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 15.12.2008 23:17:12
|
|
|
|
Erin
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!