Matejčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela .....evo, to ti je pa sodobna tehnologija in moja zagnanost..... Vidim, da ti dogaja. Si raje 3x poslala, da bo bolj držalo, kar si napisala. Sori, k se še kar smejim, ampak meni se je to že zgodilo, pa sem se skor polulala od smeha, ker nisem mogla verjet, da sem tako sposobna, da en post pošljem 3x. Sam sem pa res že skoraj kot upokojenkia. je pa tudi to res, da sploh pri nosečkah nič več ne berem (pri julikah), ker sta vsaj 2 na teden, ki imata ss, pa mi ni do tega, da se obremenjujem s tem. Potem pa malo k vam pokukam, k ste tanartaboljš, pa mal k IVF-jevkam, gre pa ura naokoli, kot bi mignil. Ja, ja, ja, sej vem, sami izgovori. Jaz se bom tudi razpočla! Da vam povem nekaj. Sem pri bofrostu naročila rižev sladoled. Ki naj bi bil za diabetike in manj redilen. Kaj tako ooogabneegaa še nisem nikoli v življenju jedla! Jak! Je pa res, da sem ga pojedla nekaj žličk, potem se mi ga pa ni več luštalo. Pravzaprav se mi ničesar več ni luštalo! Niti čokolade! Še zdaj me strese, ko samo pomislim na sladoled!