Matejčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica tecnobica, potem pa čakamo na božička, da prinese veselo novico pri tebi. Ko bi te vsak nekdo uslišal. Ja, men gre tud na živce ko vsi prašujejo, kdaj bo kaj. Da je že cajt itd. Pa jim včasih kar nazaj zabrusim, da enim pa no tko lahko, da se sam pogledajo, pa so sam noseči. Je pa zadnč od mojga kolega povedal, da je žena noseča, pa je moj pol k sva šla domu reku, da se mi je prov vidlo, da sem ji kar mal fovš. Ja pa če sm res. Poročila sta se poleti, in vem da prej nista delala na otroku, ker so iz vernih družin. Zdej je pa že 3 mesce noseča. To pomeni,d a se je prec prijelo. Eni pa delamo in delamo. No, saj pa tolk več seksamo Prej, ko nehaš tako razmišljat, lažje ti je. Mene je enkrat prijateljica prav pošteno okregala (in ji dam prav), ko sem eno vprašala, koliko časa sta se matrala. Mi je rekla, da se s takimi stvarmo ne smem obremenjevat, da jih ne smem spraševat, ker je to samo mučenje same sebe. Potem pa sem začela razmišljat tako, da se vsak trudi z otročka, pa naj bo to 1 mesec, 1 leto, več let,...pa vsak si ga želi. Pa je bilo od takrat lažje. Se nisem s tem obremnjevala in podobno. Taka sem. Tink pozitiv Tole si pa lepo povedala! Se bom tudi jaz poskušala te misli oprijet.