|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
16.12.2008 13:46:23   
Fargesia
sem klicala na GKlj, pa mi je rekla, da če se ne bo ulilo še kake dva dni, naj pridem na krvnega...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
16.12.2008 13:48:27   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

sem klicala na GKlj, pa mi je rekla, da če se ne bo ulilo še kake dva dni, naj pridem na krvnega...

Ja, res tako naredi. Jaz še kar upam, da se ne bo ulilo in se bodo izcedki nehali. Jaz sem jih imela 3 dni, ptem pa kot da bi odrezal.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
16.12.2008 13:48:34   
neela
Jooooooj, tako mi je hudo zate Fargi! Želim si, da bi bila lahko sedaj zraven tebe, da bi te skupaj z lučko objele in te tolažile. Poskušaj zdržati do takrat, ko prideš domov, potem pa nujno naredi vse tisto, kar si prej zapisala.

Spomni pa se, da bomo vedno s tabo in te IMAMO ZELO RADE!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
16.12.2008 13:49:33   
Fargesia
neela, hvala!!!!!! user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
16.12.2008 13:49:59   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Jooooooj, tako mi je hudo zate Fargi! Želim si, da bi bila lahko sedaj zraven tebe, da bi te skupaj z lučko objele in te tolažile. Poskušaj zdržati do takrat, ko prideš domov, potem pa nujno naredi vse tisto, kar si prej zapisala.

Kot, da bi brala moje misli. Isto sem razmišljala, kako bi bilo dobro, da bi se z neelo lahko kar presvetlile k tebi in te močno stisnili. Zadnji neelin stavek pa še posebej drži.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
16.12.2008 13:55:01   
neela
lučka, dajva skupaj stegniti najine ročice do Fargi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Fargi, delaj karkoli, samo riževega dietetnega sladoleda ne jej!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
16.12.2008 14:02:20   
miska73
Fargica moja, ti pošiljam še en velik objem user posted image . Drži se.
Držim pesti, da še ni vsega konec.
Smo pa me s tabo - v dobrem in slabem ... kot v zakonu.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
16.12.2008 14:10:00   
lučka 25

lučka, dajva skupaj stegniti najine ročice do Fargi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Fargi, delaj karkoli, samo riževega dietetnega sladoleda ne jej!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
16.12.2008 14:11:02   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kot, da bi brala moje misli. Isto sem razmišljala, kako bi bilo dobro, da bi se z neelo lahko kar presvetlile k tebi in te močno stisnili. Zadnji neelin stavek pa še posebej drži.

Se strinjam! Fargi user posted image user posted image user posted image Drži se! Dokler se ne ulije, je še upanje, kajne?!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
16.12.2008 14:12:02   
Matejčika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja to pa res! Ti povem, NI dober! Se strinjam, da je kaloričen 1000x boljši. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
16.12.2008 14:14:05   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja to pa res! Ti povem, NI dober! Se strinjam, da je kaloričen 1000x boljši. user posted image

Sam neela, ga pa zmeraj zna pihnit, da spravi vse v dobro voljo.

Matejčika, si se že rešila okusa po rižu? user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
16.12.2008 14:28:09   
tecnobica
tecnobica, potem pa čakamo na božička, da prinese veselo novico pri tebi.

Ko bi te vsak nekdo uslišal. user posted image

Ja, men gre tud na živce ko vsi prašujejo, kdaj bo kaj. Da je že cajt itd. Pa jim včasih kar nazaj zabrusim, da enim pa no tko lahko, da se sam pogledajo, pa so sam noseči. Je pa zadnč od mojga kolega povedal, da je žena noseča, pa je moj pol k sva šla domu reku, da se mi je prov vidlo, da sem ji kar mal fovš. Ja pa če sm res. Poročila sta se poleti, in vem da prej nista delala na otroku, ker so iz vernih družin. Zdej je pa že 3 mesce noseča. To pomeni,d a se je prec prijelo. Eni pa delamo in delamo. No, saj pa tolk več seksamo user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
16.12.2008 14:28:16   
neela

user posted image user posted image ...mislim, da si lahko roki podava...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
16.12.2008 14:30:26   
tecnobica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....evo, to ti je pa sodobna tehnologija in moja zagnanost..... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image A to si za vsako svoj post prilepila al kaj?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
16.12.2008 14:33:52   
tecnobica

Lučka, ni se (še) ulilo...

Aha, potem je še upanje. Kar spodi jo, packo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
16.12.2008 14:34:41   
tecnobica

res tako naredi. Jaz še kar upam, da se ne bo ulilo in se bodo izcedki nehali. Jaz sem jih imela 3 dni, ptem pa kot da bi o

Sem prepričana da je vgnezditvena.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
16.12.2008 14:55:06   
Shuka
Fargi - navijam, da se ne ulije in se pokaže user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
16.12.2008 17:23:56   
lučka 25

user posted image user posted image ...mislim, da si lahko roki podava...user posted image

Hvala, hvala. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
16.12.2008 17:23:59   
tisacedra
Pozdrav!
Prihajam tudi jaz na ta forum, ker pričakujem, da bom v četrtek začela piti klomifen.
Če se predstavim, pred več kot 10leti v prvo zanosila, sedaj pa že 4leta nič.
Pred 1,5 leta laproskopija, kjer so mi odstranili 2cm pregrado.
Mesec nazaj mi je g.pregledal materinico in baje vse ok. Spermiogram
tudi ok. G mi je predlagal januarja spet laproskopijo, da bi videl,
če je mogoče neka minimalna pregradica moteča, sicer po njegovo
to ne sme biti razlog, in res ne ve zakaj ne zanosim.user posted image
Po premisleku sem mu rekla, da če on misli, da nimam več moteče
pregrade (pravi da je mogoče še kaj malega, če je pa ne bi smelo biti
moteče)user posted image bi jaz raje šla naprej, ker ne morem več čakatiuser posted image . Zato bi pila
klomifen in bi začela že v četrtek ,ker sem v nedeljo dobila m in bi bil v čet.
5.dan (baje se ta dan začne piti). Samo skrbi me, glede na to da so
prazniki, kdo bo opazoval moj ovulacijo.user posted image
Mudi se mi saj bom drugo leto stara že 35!!user posted image
Upam, da nisem naložila preveč.
Čav.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
16.12.2008 17:28:02   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Ja, men gre tud na živce ko vsi prašujejo, kdaj bo kaj. Da je že cajt itd. Pa jim včasih kar nazaj zabrusim, da enim pa no tko lahko, da se sam pogledajo, pa so sam noseči. Je pa zadnč od mojga kolega povedal, da je žena noseča, pa je moj pol k sva šla domu reku, da se mi je prov vidlo, da sem ji kar mal fovš. Ja pa če sm res. Poročila sta se poleti, in vem da prej nista delala na otroku, ker so iz vernih družin. Zdej je pa že 3 mesce noseča. To pomeni,d a se je prec prijelo. Eni pa delamo in delamo. No, saj pa tolk več seksamo user posted image

Prej, ko nehaš tako razmišljat, lažje ti je. Mene je enkrat prijateljica prav pošteno okregala (in ji dam prav), ko sem eno vprašala, koliko časa sta se matrala. Mi je rekla, da se s takimi stvarmo ne smem obremenjevat, da jih ne smem spraševat, ker je to samo mučenje same sebe. Potem pa sem začela razmišljat tako, da se vsak trudi z otročka, pa naj bo to 1 mesec, 1 leto, več let,...pa vsak si ga želi. Pa je bilo od takrat lažje. Se nisem s tem obremnjevala in podobno. Taka sem. Tink pozitiv user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
16.12.2008 17:31:58   
lučka 25
tisacedra, dobrodoščla me nami. Upam, da ti bo klomifen pomagal, da boš le prišla do drugega otročka. Vem, da j to čakanje tudi težko, kot da bi čakala prvega. Jaz močno upam, da se vse uredi in ti bo klomifen pomagal do željenega cilja. Kako pa bo ta ciklus s spremljnjem z UZ pa ne vem, gotovo težko. Probaj to odmislit in se prepustita užitkom ob doseganju user posted image . Vidva lepo 5-10 dan po zadnji tabletki pridno user posted image , če bosta pa še prej ion potem pa ne bo nič škodovalo, le uživala bosta bolj. jaz že navijam, da vama uspe.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
16.12.2008 18:32:50   
Matejčika

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Prej, ko nehaš tako razmišljat, lažje ti je. Mene je enkrat prijateljica prav pošteno okregala (in ji dam prav), ko sem eno vprašala, koliko časa sta se matrala. Mi je rekla, da se s takimi stvarmo ne smem obremenjevat, da jih ne smem spraševat, ker je to samo mučenje same sebe. Potem pa sem začela razmišljat tako, da se vsak trudi z otročka, pa naj bo to 1 mesec, 1 leto, več let,...pa vsak si ga želi. Pa je bilo od takrat lažje. Se nisem s tem obremnjevala in podobno. Taka sem. Tink pozitiv user posted image

Tole si pa lepo povedala! user posted image Se bom tudi jaz poskušala te misli oprijet. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
16.12.2008 19:22:57   
Fargesia
rižev sladoled? še nisem probala...sem pa glih kar domov prišla...govorilne ure...zdej sem pa mojmu sms poslala, da naj mi gre sladoled kupit...bo pasal...ni se še vlilo, ampak sem se že vdala za ta poskus...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
16.12.2008 19:31:09   
tanja040
A dej no fergi, ne nisi se no. Mi še vedno upamo in držimo pestke.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
16.12.2008 19:34:45   
dorotea
Fargesia drži se , še je upanje...stiskam pesti!

Dobrodošli tisacedra in *lili*...pa da hitro postanete mamice!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?