|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
16.12.2008 22:09:31   
gigi1
Aja Pikovit nič limat! Vem kaj maš v mislih user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
16.12.2008 23:20:12   
miska73
Samo še en hiter večerni pozdravček od mene.

Živa sem ful vesela zate in te kr vidim kako skačeš naokoli kot tvoj pingo. Ti privoščim iz vsega srca.

Žižek še tu čestitke za uspešno priborjen zgodnejši datum.

Pozdravček vsem ostalim pupikam.
Pa pikovtika, ne limat. Če kera če gledat nalimane slikce, naj gre na IVF temo.

Kje se pa naša jazzzi danes potika?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
17.12.2008 6:42:47   
pikicao.
prva sm jeeeeeej...
pa v sluzbi tud..joj kok sm pridna,se morm pohvalt..k me nobena noce user posted image user posted image user posted image
mi mamo spet slabost v igri zrd tega klomifena..ampak se ne damo user posted image user posted image

in kako ste ostale k se niste nosecke.. pa une ze nosecke..pa une k so ze mamice :)

razpiste user posted image user posted image user posted image  se user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
17.12.2008 7:36:26   
murkica
No evo jst sem tut že pridna... Sicer sem fullllllllllll zaspana, ampak sem vseeno pridna in sem v službi. Tole zgodnje vstajanje res ni zameuser posted image ... No pa še seveda včeraj nisem mogla spat in sem danes spala samo 4 ure... No in seveda, ko je zjutraj zvonila budilka sem pa mislila, da se mi bo zmešalo...

No Pikica zelo lepo je videti, da je še katera tako zgodaj gor in da nisem jaz edina smotka, ki se potepa tukaj naokoli. user posted image
A slabosti imaš zaradi klomifena? Ja sej to sem že nekje zasledila, da imajo nekatere punce težave s tem... No saj morda tudi naju še čaka, ampak pred marcem ne bo nič... (no pa sej niti ne bo potrebe user posted image , jst sem še vedno optimistična)

No jst grem še do konca popit kavico, pa se še kasneje javim...

papa

< Sporočilo je popravil murkica -- 17.12.2008 7:37:21 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
17.12.2008 7:57:42   
Anonimen
jutroooooooooooo

Punce jaz pa mam eno vprašanje... Predvsem namenjeno nosečkam in mamicam... Kako daleč se tolerirajo krčki? Nočem pretiravat in panike delat, ampak nazadnje so me nadrli kaj še doma delam... Vem pa da nekaj tolerance je....  Mene doletijo 3-7 krčev dnevno morda tudi kak več (sej jih ne štejem ampak skušam oceniti user posted image ). Krčki pa so kot pred ali med M le da niso tako zelo boleči. Gre pa za ščipanje ali špikanje... Pretiravam? user posted image

Piki.... PRIDNA punca... Jaz grem tudi jutri u službo user posted image   Sem se ravno včeraj pogovarjala z eno kolegico in pravi da se mi zna zgoditi, da bom na bolniški pristala... Menda tudi zaradi preteklega SS user posted image   No sej je vseeno... user posted image

Murki... počasi lepo se daleč pride... Zbudi se lepo in počasi user posted image user posted image user posted image

Miška hvala za lepe besede...

Pikovit???? Kaj bi prilimala????

Se* a maš že kake znakce?

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3580
17.12.2008 8:05:22   
murkica
Živa, ko sem jaz prvič zagledala + sem imela tdi rahla špikanja oziroma bilo je, kot bi bili zelo blagi krči... udi jaz sem takrat naredila paniko, vendar mi je takrat G razložila, da jeto zaradi širjenja maternice in da naj nebi bilo nič narobe... No je pa seveda odvisno od tega kakšna bolečina je to... Sem pa že kar nekajkrat prebrala, da dokler se ne začne kakšen rdeč izcedek oziroma krvav, da naj nebi bilo panike...
Pri meni se je na koncu vse končalo s SS, ampak je G rekla, da to ni imelo veze, ker naj bi bilo ščipanje na začetku normalno pri vsaki nosečnici... Pač nekaj ni bilo ok...

Tako, da jst mislim, da te nima nič za skrbet, ampak vseeno glede na to, da imaš en SS za sabo malo pokliči svojo G in se pozanimaj... Si se že naročila na prvi pregled? Ti kar ko se boš naročala opozori, da si imela že en SS in mislim, da te bo potem naročila prej in po potrebi res dala na bolniško... V glavnem pazi nase in na svojo malo pikico....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
17.12.2008 8:09:58   
Anonimen
hvala murki... sej vem da je nekaj normalno ampak nevem kako daleč je normalno... user posted image
Sej pazim na oba user posted image user posted image   ZDej na bolniški ležkam... Ko bom pa v službi bom pa pazila s čim se obremenjujem in s čim ne user posted image

Hvala murki......  Kako si ti, razen tega da si zaspana?

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
17.12.2008 8:28:08   
murkica
V bistvu sem dobro... Danes sem malo skakala po forumu in brala mnenja članic o HSG-ju in me je kar malo zamorilo... Večin le teh je napisala, da jih je sama preiskava zelo bolela in da so morale potem še kar nekaj dni počivat... nekatre so celo dobila vnetje in posledično tudi visoko vročino. Tako da v bistvu me je preiskave kar malo strah... Ampak jaz še vedno optimistično gledam na to, da bo vse ok in morda te preiskave sploh ne bo potrebno opraviti...

Sej zaspanost se že malo umrija. Sem spila eno vedro kave in je zdaj veliko bolje... user posted image user posted image user posted image

Si pa delam seznam kaj vse moram kupiti, ker moram pripraviti še vsa božična oziroma novoletna darila. Letos bodo vsa darila za moje najbližje home made in zato potrebujem kar nekaj sestavin....

Tako sem se odločila, da bom spekla samo muffine in sicer neke božične z medom in ne vem čem še sve, samo sem pozabila recept doma, tako da si zdele ne morem napisat sestavin, potem bom vsem fantom podarila teranov liker, vsem dekletom pa čokoladnega, no pa še vsak bo dobil eno božično marmelado... Bo sicer kar nekaj pacanja, vendar bdoo darila vsaj iz srca in ne bodo dobili kar nekaj, kar bi na hitro zbrala iz trgovinskih polic...

Moj se sicer že smeji, da kdaj bom sploh imela čas to narediti, ampak saj sem od 23. decembra naprej prosta in bom do novega leta že spacala vsa darila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
17.12.2008 8:36:38   
Anonimen
fulll dobre ideje murki..... Morda se pa še sama česa takega lotim user posted image user posted image user posted image
HSG-ja se pa nikar ne boj... Če bo bolelo bo pač bolelo... ampak v zameno lahko dobiš dojenčka user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da se splača mal potrpet...

Jst pa doma TV gledam in razmišljam kaj bi za zajtrk pojedla... Nič se mi ne lušta user posted image user posted image   No ampak sej bo... Nekaj se bom že spomnila... Včeraj se mi je tako nagravžno rigalo cel dan da bi danes najraje bla kar tešča če se spomnim... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
17.12.2008 9:21:31   
murkica
Živa kaj si me zdele nasmejalauser posted image user posted image  Nič ne smeš biti tešča, moraš poskrbeti zase in za svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

Jst sem si zjutraj v službo (ki jo imam 500 metrov od svojega doma) prinesla Čokolešnik... Tako da to me je sedaj nasitilo za nekaj uric, potem pa mi bo pred kosilom sigurno v rit padel še kakšen sendvič... Danes bova z dragim za kosilo jedla samo eno juho in pa palačinke... namreč bom do dveh v službi in po neprespani noči se mi sigurno ne bo dalo preveč kuharit...

Sem pa bila včeraj na hitro v BTC-ju, vendar je bila taka gužva, da se mi niti ni dalo kaj preveč brskat. No mi je pa babica kupila en pulover že za rojstni dan, ta ta dalši z velikim ovratnikom in sem ful vesela...

No moram pa it še kupit nekaj tankih majčk z dolgimi rokavi (jih že imam ogledane v H&M) in pa po ene hlače... No je pa moj dragi rekel, da mi bo kupil eno torbico za RD  in sem ful vesela... No zdaj jo moram samo še nadjt, ker nisem še našla nebene, ki bi mi bila ful všeč oziroma sem jo našla ampak ne za zmerno ceno...

No pa rada bi tudi še ene črne čevlje,  ampak če  bi si kupila vse to bom potem še bankrotirala, tko da si bom kupila zdele nekaj za oblečt naslednji mesec pa ene lepe čevlje...

LP

Murkica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
17.12.2008 10:14:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

sonček 85 - tamala/i je pa pravi navihanček! user posted image  Super za dobro opravljen pregled!
hvala in verjemi ne bo se nič izjalovilo,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
17.12.2008 11:00:45   
gigi1
Daaan

Kako ste lubice moje?

Živa glej, da boš jedla. To kar se ti dogaja je širjenje maternice in črevesja. Ene to bolj zaznajo ene manj...ni pravila kaj je v mejah normale. Mene je tudi kar matralo..
Spahovanje in prdenje je kar močno prisotno pri vseh nosečkah user posted image
Jaz sem danez zmazala polovico avokada za zajtrk. Morda ideja, če ga imaš rada. user posted image

Jazzy misamo te user posted image

Murki tudi jaz že leta delam sama božično-novoletna darila. So jih vsi najbolj veseli user posted image . Dobro opreavi vse kar imaš danes v planu.

Pikica pridna si user posted image

Pozdravčke vsem borkam, nosečkam in mamicam user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
17.12.2008 11:05:55   
sonček33
Gigi - in kaj boš letos darovala? Ideje!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
17.12.2008 11:21:18   
Anonimen
joj gigi hvala... Sej sem vedla da je verjetno normalno ampak sej veste kako je.... Ko si enkrat v tem porajtaš vsak najmanjši špik user posted image user posted image user posted image

Pridna si da vse sama nardiš... Jaz sem prvič sama ustvarjala pred poroko, ko sem pripravljala vabila. Sem se jih sama lotila... Pa morem rečt da sem se super počutila... Tko da se bom verjetno še kdak spravila k delu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
17.12.2008 11:26:21   
gigi1
Sonček čokolatine, ker jih imajo vsi najraje. Za moške jih naredim za alkoholom, kavo ali čilijem, za ženske bolj klasične baci, ferrero, baunty...pa še kakšne moje variante .
Sem pa v preteklih letih že delala aromatične soli za kopanje, žajfe, vlivala posodice iz gipsa za piškote ali sveče, novoletne okraske in angelčke iz fimo mase, pekla piškote, delala domač cherry brandy, marmelade, džeme s čokolado, aromatična olja in kis za solato ali mariniranje, vložen sir v kozarcih...vse sorte user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
17.12.2008 11:31:12   
sonček33
žiži pa ti si carica... zaklad idej...jaz sem letos nardila čokoladni in vanili liker, sam moram še najdt kakšne fajn flaše 0,5l. Veš morda kje?

kaj pa kakšen racept za čokoaltine?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
17.12.2008 11:34:53   
murkica
Flaške se baje da dobiti v eni trgovinici v stari Ljubljani. Drugače pa sem videla, da se punce odpeljejo do steklarne Hratsnik in tam kupijo stekleničke, ker naj bi bile najbolj poceni...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
17.12.2008 11:38:48   
sonček33
murkica hvala -ampak Hrastnik je zame mišn imposibl v tem stanju ...do stare ljublajne bi pa že koga poslala

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
17.12.2008 11:39:48   
jazzz27
user posted image Živa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Sploh ne morem verjet kaj vidim!!!!! ČESTITAM!!!!! Kdaj si test delala?! Sploh nisem datuma pogledala, ker so mi oči ven stopile in jih še zdaj mal ičemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oprosti, ker nisem že prej čestitala, ampak res nisem bila nič na RR...juuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
Čestitke tudi očku!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
17.12.2008 11:40:24   
gigi1
Sonček flaške in kozarce (zelo lepe) imaju v Steklarni Hrastnik. Se je treba kar v njihovo fabriško štacuno odpravit. Nekoga pošlji..dragega, sestro, prijateljico...
Imajo jih pa tudi v mercator centrih pri posodi...samo so kar navite cene..

Recepte sem že 1x nalimala. čaki da poiščem..

Evo

http://katka-lopatka.moj-album.com/album/9946547/

3 strani so!

Pa nisem jaz Katkauser posted image . Sem si samo njen album sposodila. So pa to recepti mojster Goljata

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
17.12.2008 11:41:58   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sonček čokolatine, ker jih imajo vsi najraje. Za moške jih naredim za alkoholom, kavo ali čilijem, za ženske bolj klasične baci, ferrero, baunty...pa še kakšne moje variante .
Sem pa v preteklih letih že delala aromatične soli za kopanje, žajfe, vlivala posodice iz gipsa za piškote ali sveče, novoletne okraske in angelčke iz fimo mase, pekla piškote, delala domač cherry brandy, marmelade, džeme s čokolado, aromatična olja in kis za solato ali mariniranje, vložen sir v kozarcih...vse sorte user posted image

Te lahko ženim?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
17.12.2008 11:43:05   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
17.12.2008 11:48:46   
jazzz27

Jazzy misamo te user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=VVRelQNPC4E&feature=related

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
17.12.2008 11:54:20   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Hecka user posted image  user posted image  user posted image . kako si mi ti?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
17.12.2008 11:55:41   
Anonimen
jazzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ni panike... Je blo toooooooooooooook čestitk da nevem če se bom lahko kdaj oddolžila zanje user posted image user posted image user posted image
Testek pa sem delala v ponedeljek pozno popoldne in včeraj še enkrat na jutranji urin... Zdej se že počasi privajam na idejo nosečnosti user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bla pa res k tale moj pingvin... Čist nora user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdej k se kažejo prvi znakci mi počasi postaja jasno smo pa danes zakorakali v 6.teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdej se mi bo pa zgleda še 8 mescov rigal k pr norcih... Čist vse kar pojem se mi dviguje kot noro user posted image user posted image   No ampak za dojenčeka se splača potrpet user posted image user posted image user posted image

Kako si ti?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?