Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

IN
šla v A. Ob 14h naj bi prišel po naju z vito in šus gas v šoping. pride ob 14.20 vzame rezervne ključe in gasa nazaj na šiht po avto. prižgal je avto in ga šel čistit z metlico. ko je zapr vrata ni videl, da je zraven pritisnil gum in se tako zaklenil ven (še zdaj mi ni jasno kako avto "pusti" da se prižgan zaklene. In potem ni in ni prišel v avto. skor več kot pol ure je rabil, da ga je odklenil, pa še takrat je začel tulit alarm
. ok pol se pa pelje in hoče vklopit brisalce ne delajo. tako je celo popoldne zabušil s tem, da je pol to porihtal in posledica tega je, da greva jutri v A že ob 13h. in me ne bo v mb
, ki je dobro nesel dol pa ni smrdelo in sem imela v planu, da grema dans v A, jutri pa v obija in na kofe z julikami. saj bi blo izvedljivo, če ne bi snežilo, po takem si pa itak ne upam z vito tolk bit na cesti, dost je 1 place