Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy dober večer... christy, me veseli, da ste bolje... vam pošiljam še malo da čimprej ozdravite in da ne bi rabili uporabit tiste napotnice.... anamor, tudi za vas še vedno držim pesti.... didlinaa, a običajno tako redko kaka, a je to samo zdaj? mal si pomesala z BS babysolza, verjetno bo zobek... pri našem ta starejšem je 10 dni trajalo od takrat, ko smo ga opazili tik pod površjem, do takrat, ko je dejansko prišel ven.... od danes se kažeta spodnji enki tudi ta mlajšemu..... anaj, mi je uspelo dati na pošto CD zate, ampak najbrž so preveč zasuti s čestitkami, da bi prišlo v enem dnevu... zna priti v ponedeljek... moja mulčka pa danes že spita, sta popoldan spala celih 20 minut in sta že na flaški zaspala... ju tudi previjanje ni zmotilo, niti oblačenje v pižamo, sem ju samo prestavila v posteljico.... Cer Moja Meri tudi spi,ker popoldan ni,smo se mal potepali,pa ni bilo casa . BS,pri nas Marisa tudi po 3-4x kaka na dan,pa isto ne polne plenice(no vcasih tudi),se mi zdi,da jo ves cas previjam,ker ponavadi se na ukaka v polulano plenicko,temvec v novo,zamenjano .Ima pa bolj gost drekec vecinoma. Christy,Anamor..pa za vse bolanckane ,a to pri vas zdaj kaksen virus razsaja?? Lukas za vcerajsne pol leta .
|