|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
23.12.2008 10:19:58   
obayifo
punce, jaz za vse držim pesti!
kaj smo pa mi nalulali, pa se vidi v mojem albumu user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
23.12.2008 10:46:24   
boob
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ČESTITAMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
23.12.2008 12:43:41   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

OBAYIFO, Č E S T I T A M user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem po dolgem času zopet tu gor in kaj izvem? Da je nova nosečka med nami.

Bo potrebno še za nazaj malo pogledat, mogoče je še katera.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
23.12.2008 13:56:48   
kimsy
obayifo - Č E S T I T A M!!!!
user posted image    user posted image     user posted image     user posted image     user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
23.12.2008 14:00:44   
Fargesia
iiiiiiiiiiiiiiiiiii, obayifo, tole ste pa dobro nalulali!!!!!!!!!! ČESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
23.12.2008 16:55:39   
kitka1
Obayifo, čestitke še od mene! To pa je lepo novoletno darilo, a ne?

No, po vseh izračunih smo že 27 % uspešne. Kar dober odstotek. Pa še se lahko dvigne glede na teste :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
23.12.2008 17:22:27   
obayifo
hvala punce!
zdej pa še ve dvignite procentke user posted image

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
23.12.2008 21:25:00   
kittyy
obayifouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

klolk lepo,pa je bozicek ze pustil ddarilo.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
24.12.2008 20:06:20   
neela
Dober večer!

Obayifo - iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tebi se je pa res izpolnila lepa božična želja! Prijetno user posted image ti želim!

Vsem soborkam in srečkam user posted image želim user posted image !

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
24.12.2008 20:07:31   
neela

user posted image
  • neela - 2.IUI v januarju
  • kimsy - v nove boje user posted image
  • Fargi - 3.IUI v januarja
  • kittyy - 1. IUI (test: 4.1.)
  • boob - 2.IUI v januarju
  • dorotea
  • dysan - v nove boje user posted image
  • HANYBANY - čaka na pošto konzilija

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
26.12.2008 13:02:40   
dorotea
UUUUuuuuuuuuuu šele danes videla ampak čestitke tudi od mene Obayifo!!!! Lepouser posted image in še lepšegauser posted image !

Vsem pa želim vesele praznike, veliko crtanja v decembru, kar ga je še in same super novice v januarju!

Neela, dej še zame prosim napiši, da bo 1. IUI v januarju...čakam da se ulije konc decembra, pol se pa naročim na UZ.

Vidim da res fajn praznujete k ni nobene tu...jst pa sem si ravno utrgala trenutek, ta mal je zaspala, rolado sem že zavila, še juhco zakuham, pa špinačko nrdim pa bo.
Pridne bodte!
Pozdravčk!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
26.12.2008 15:47:54   
neela

user posted image
  • dorotea - 1.IUI v januarju

user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
28.12.2008 16:10:47   
dorotea
ojla, nikjer nobene...pravilno , se imate lepo z dragimi!

Sam poročam, da sem M dobila in da bom jutri poklicala na G v LJ, da se naročim na UZ, torej če mora bit 8. dan bo to prihodnjo nedeljo verjetno...bomo vidli kaj porečejo...no, pa tudi jaz začenjam s to potjo...upam, da mi bo naklonjeno, da drugo leto pestujem eno malo bitjece. Danes se malo občutljiva, tko nekako čudno se počutim, kos e tako podajam na to pot. Vesela , vznemirjena in zaskrbljena...No, pa saj ste vse to dale čez in me najbolj razumete.
Glede tega kaj si bom izmislila za službo, se je vse samo od sebe uredilo, saj bom ravno tisti teden od 12-19, ko naj bi načeloma prišlo do ovulacije, v Lj na izobraževanju...tko da bom itak v Lj, pa ne bo problema zjutraj malo zamudit...sem prav vesela.

No, drugače pa se še kaj oglaste IUI-jevke, čeprav vem da zdaj večina čaka januar.
Kitty, že nestrpno čakaš na test??? Stiskam pesti!

Lepo se imejte!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
28.12.2008 19:14:03   
Fargesia
dorotea, kolikor jaz vem naj bi z UZji začeli po 4.1. tak je men sestra tatjana rekla...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
28.12.2008 21:14:40   
kittyy
se spet malo javlam,ja zdej pa res ze potiho malo cakam in si zelim ze enkrat zagledatuser posted image .
drugac pa kr uredu prenasam to terapijo,razen da so me prvi teden ful prsi bolele,pa jajcniki oz cel spodnji del trebuha,samo je skoz boljs,me sam se sem pa tja mal pospika.upam da je to vredu.,,,,,drugac bi pa vsako minuto ko imam cas spala.
zdej pa se dva dni delat,pol pa mal lenarjenja spet in v nove boje v novem letu.

drage IUI-jevke,za vse nas drzim pesti da bomo kmalu ponosne mamiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
28.12.2008 22:30:09   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dorotea, kolikor jaz vem naj bi z UZji začeli po 4.1. tak je men sestra tatjana rekla...

A tako?!...no, prav saj itak imam dolge cikle , en dan gor al dol,  bom pa 5. 1. šla, jst tko v 8ih dneh glih z M kočam...moja ovulacija bo verjetno šele okrog 18.januara, tko da je še daleč...No, bomo vidli kaj bo rekla jutri sestra tatjana.

Kittyy , težavice bodo kmalu minile, ko boš zagledala magični plusek, no pol pa se začnejo drugačne...jutranje slabosti!:)))

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
28.12.2008 22:32:45   
Fargesia
dorotea, a maš klomifen al injekcije?

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
29.12.2008 6:47:48   
dorotea
Fargesia, nič...spontani cikel. Bom vidla, kaj porečejo danes.
Zdajj pa v službo, uf kok se mi ne da!
Kdaj lohko zate spet stiskamo pesti?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
29.12.2008 6:53:28   
dorotea
Aja , še eno neumno vprašanje imam za vas :)))
Sem mela namen it v savno...vem, da med nosečnostjo ne smeš v savno, ker povečaš preveč telesno temperaturo, kar naj boškodlo delitvi celic...razvijajočemu se zarodku...pa me zanima, če katera ve, al škodi tud jajčni celici al moti ta cikel razvijanja in sproščanja celice z jajčnika. sicer so itak veš čas z nami jajčne celice, sam mogoče pa le kaj zmoti to dozorevanje, al ne? Če kaj veste o tem mi prosim povejte, ker bom brez oklevanja ostala doma in si kolegici kaj zmislila.
No, grem zdaj.PA,pa.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
29.12.2008 10:27:25   
kitka1
Dorotea, brez skrbi greš lahko v savno - seveda ne pretiravaj, ker to v nobenem primeru ni dobro. Ostani toliko časa, da ti še paše.

Savna ni priporočljiva šele takrat, ko si že noseča (torej, ko se zarodek vgnezdi v maternico), ker pregretje telesa povzroči, da se veliko krvi porazdeli v zunanje dele telesa, kjer se hladi (reakcija telesa na pregretje), posledično pa je lahko maternica zato slabše prekrvavljena.

Če pa si savne vajena, pa je niti ne odsvetujejo, temveč priporočajo le krajši čas savnanja pri njižjih temperaturah.

Kakšna stara babca pa bo verjetno kar pozelenela, če bo slišala kakšno tako... Pravijo, da so ženske včasih splave delale tudi tako, da so se namakale v vroči vodi... Mogoče so dodale še kakšna zelišča, pa je uspelo. Seveda verjetno ne pri vseh, pri kakšni pa le.

Odločitev je seveda tvoja. Pred vgnezditvijo pa ni nobene panike.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
29.12.2008 10:50:06   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Fargesia, nič...spontani cikel. Bom vidla, kaj porečejo danes.
Zdajj pa v službo, uf kok se mi ne da!
Kdaj lohko zate spet stiskamo pesti?

midva bova oziroma že naravno poskušava...če ne rata, potem imam z naslednjo M postopek...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
29.12.2008 13:57:10   
mirabela
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

cestitke user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  za user posted image  in  za lulanjeeeeeeeee user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
29.12.2008 19:00:54   
neela

user posted image
  • dorotea - 1.IUI v postopku

user posted image

Novo leto je pred vrati....s tem pa tudi naši user posted image ! user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
30.12.2008 10:53:48   
boob
heeey punce,

a je katera tu gor da bi mal klepetali. . .men je tooookkk dolgčas tu v službi, domou pa nemorem, ker sm sama :(

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
30.12.2008 11:24:34   
kimsy
oj boob!
Evo, še ena, k je v službi! Pa mam kar precej dela, sam se mi nč kaj ne dela! user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

kupovanje vozička
chebeltza

Bi kupili nov voziček priznane znamke, pod drugim imenom ter po ugodnejši ceni (npr. pliko p3. namesto od peg perego, od mamas and papas ali sleepy feet?

da (37%)

ne (10%)

ne vem (7%)

odvisno od cene (13%)

odvisno od modela ter opreme (25%)

ne potrebujemo več vozička (8%)

Število vseh glasov: 470

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!