lučka 25
|
suzi, vidim da imata pogajanja, kakšno obleko boš imela . Jaz pa sem sedaj kar malo prekinila s tem, ker mam dosti drugih stvari, al pa sem se že kar vdala v usodo koruznice (upam, da ne) V vsakem primeru vaju naslednje leto čaka dokončana hiška, pa ena lepa novica o , pa še bela obleka bi prišla prav. tecnobica, žal mi je, da je test pokazal -. Ponovi ga čez par dni, če ne pa pokliči G in ji povej kako je bilo. Upam, na veselo novico. Mona Liza, ja bi se res že zalo kaj videti, pa saj boš videla v nedeljo kako bo. Fargi, danes pa začetek zasluženega dopusta. Si danes kaj bolje? neela, kako pa kaj na vaših koncih? Delavno, ali užitkarsko? miška, a maš kaj dopusta, a bo december delaven do konca? Upam, da bo po novem letu malo manj norije v službi, da se počasi pripraviš na nov zmagovalni postopek. nf, kako kaj nosečka? A si tako zaposlena, a toliko počivaš? Upam, da si dobro. trinity, vidim da trebušček lepo raste in se veselo širiš in dojenček lepo raste. Kar tako naprej. No, pri nas bo večerja tudi pri tašči, itak da bo dobra. Mojega še čaka delo, da jima montira oz. priklopi nov TV, uf bo še zabavno (kako sem žleht). Pa da še poročam, kko je bilo na pregledu pri G. Najprej je bil jezen na dežurnega G, ki me je v soboto po pregledu zaradi krvavitev poslal kar domov, na mesto, da bi me zadržal v bolnišnici. Potem sva pregledala izvide in je kri v redu, voda pa ne, tako da jo moram dat v ponedeljek ponovno. Pri pregledu j rekel, da zdaj ni več sledi krvavitve, ampak me hoče v ponedeljek šeenkrat videti, da bo imel mirne praznike (pa jaz tudi). Napisal mi je za bolniško, do porodniškega dopusta. Nisem vam nič povedala, da sem dobila odločbo, da so mi bolniško podaljšali od 25.12. do 5.1. (ful veliko ). No, sem nesla mnenje G k osebnemu zdravniku, da ponovno pošlje za podaljšanje. Upam, da mi ugodijo. Moram pa zdaj pit nosečniški čaj, B kompleks in še ene svečke imam proti slabostim, da mi dvigne apetit (ampak imam do teh odpor, ker jih moram dat tja not v... ).
|