|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
22.12.2008 20:41:30   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Kje pa ste danes vse? user posted image

Jaz počivam, bolj ležim. Me je danes presenetil krvav vložek. Kot kaže se je ulila še ostala kri, ki je bila v maternici in se ni izločila že v soboto. Samo, da bo sedaj mir in bo res že konec s temi  user posted image  izcedki, da bo vsaj nosečnost mirna, če je bila že zanositev tako burna.

Nič, grem nazaj počivat. 

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
22.12.2008 21:08:39   
neela
'čeeer!
Nekam lenobne ste mi danes klomifenke....nič preveč ne zgovorne!?!?
Fargi - lepa lepa in še enkrat lepa user posted image . Ja, tisti 'naborki' okrog pasu pa so res pripravljeni za zaobljeni trebušček. Bravo!

mami lučka - ti kar počivaj, naj detece malo miruje... user posted image

Bibabibona - ja, tud midva sva bila nekaj let nazaj na tem izletu...pa v predbožičnem Salzburgu, pa Grazu, pa Christlkindlu.... Meni so vsa taka, lepo okrašena mesta zelo všeč.... user posted image

tecnobica - tud jaz držim zate pesti, da dobiš božičkov user posted image ! Kdaj bo padel test?

Anya - če se ne motim je možnosti ob jemanju K nekaj takega (ali pa min večja), kot v vsakem ciklusu 'normalne' user posted image ženske - torej nekje okrog 15%.

In kje ste ostale??? Suzi, miška, nf....???

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
22.12.2008 22:18:18   
Fargesia
hej mačke...kako ste? jaz sem tok utrujena da se kr sama seb smilim..komaj čakam sredo po 13h...da bom končno lahko malo zadihala...kaj dobrega spekla...pa se predvsem spočila!!!

lučka, počivaj!!!!

Neela...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.12.2008 9:40:04   
tecnobica
Brrrrr jutrček. Men se čedalje bolj smeje. Danes je že 15 dan po ovulaciji in ni nobenih znakov za menstro. Testek bom pa jutri delala.

Lučka, pazi se ti, da ne bo kaj narobe z user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.12.2008 11:43:57   
Mona Liza
Brrr, joj je mraz danes. Prava zima, jeeeej user posted image  Samo še snega se manjka, vendar ga na božič žal ne bo user posted image

Jaz sem drugače ravno dobro prišla od gin. Mi je delala UZ, da vidimo folikle, če sem odreagirala na Klomifen pa je rekla, da se nič ne vidi, da se nič ne dogaja in da je očitno še prezgodaj. (1. dan user posted image  12.12., Klomifen začela 16.12.). Sicer je pa vse ostalo ok user posted image  Tako da me je spet naročila na UZ v nedeljo. Upam, da bo takrat kaj bolj očitno. Imela sem sicer ful šibko user posted image  , vendar mi je Pušenjak svetoval, naj kar začnem s Klomifenom. Tko da upam, da se bo v nedeljo kaj videlo, da je bila ta menstruacija ok, da sem začela s Klomifenom. Da mi vsaj pove, ali se vidi folikle ali ne, ali sem odreagirala ali ne...

Je bilo pri kateri podobno? Kdaj se ponavadi vidijo folikli, kdaj po Klomifenu?

user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.12.2008 13:27:23   
Matejčika
Lučka, sem šele zdaj vidla!user posted image user posted image user posted image Lepo počivaj in se merkaj! Itak da bo vse vredu!

Fargi, čudovita oblekca!user posted image user posted image user posted image Bi še kr enkrat...

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.12.2008 13:38:04   
lučka 25
Ojla, da se malo javim.

Za mene in user posted image  nič bat. Se ne dava kar tako. Je že vse v redu, včeraj se je lepo še dokonca vse ščistilo, tako da bo zdaj mir.user posted image
ja, ja, saj vas ubogam in lepo počivam. Moj dargi me pa tudi crklja, pa moja starša tudi. Sta tako dobra, da sta mi šla v Italijo po Prometrium. Zlata sta.user posted image

tecnobica, za jutri močno, močno, močno stiskam pestke, da bo test pokazal user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mona Liza, ti si imela UZ na 12. dan ciklusa, a ne? kaj pa vem, meni je takrat že pokazalo, da mi rasteta 2 folikla. Boš videla kako bo v nedeljo. Naj bo lep pogled na UZ, pa dobre novice.user posted image

suzi, nf a se igrata slepe miši? user posted image

miška, delavna kot zmeraj. Mora bit pridna še na mesto mene, ko tako počivam doma. user posted image

neela, hvala za magnetke.  user posted image

Fargi, še jutri, pa bodo počitnice in možgani na off. user posted image

Matejčika, kako si kaj moja sozelenka?user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.12.2008 14:57:33   
Mona Liza
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Mona Liza, ti si imela UZ na 12. dan ciklusa, a ne? kaj pa vem, meni je takrat že pokazalo, da mi rasteta 2 folikla. Boš videla kako bo v nedeljo. Naj bo lep pogled na UZ, pa dobre novice.user posted image

Lučka, a to se šteje v tem primeru 12. dan ciklusa od 1. dne user posted image  ? K sm mislila, da se šteje to od konca jemanja Klomifena. Sm bolj neuka pa nism vedla user posted image  Gin. pa je tudi rekla, da je mogoče še prezgodaj. Kdaj pa se ponavadi delajo UZ pr Klomifenu, kateri dan UZ? Joj, sam kr mislim, da se tudi v nedeljo ne bo nič videlo, k kljub temu, da mi je Pušenjak rekel, da naj kar jemljem Klomifen kljub šibki user posted image  , ne vem, če je bla to sploh prava user posted image , ampak samo manjše krvavitve iz bogve kakšnega razloga. K na vložku je blo mogoče samo kakšen dan malo, ostale dneve nič, tampon pa čisto malo napit... user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.12.2008 15:20:13   
lučka 25
Mona Luza, ja šteje se od 1. dne user posted image . Lahko, da bolj pozno reagiraš na K. Raje počakaj na nedeljo, kaj bo takrat rekla G. Pa omeni ji za šibko  user posted image , ki si jo imela. Lahko ti bo ona kaj svetovala, povedala. Kolikšno dozo K pa imaš?

Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.12.2008 15:49:09   
Mona Liza

Mona Luza, ja šteje se od 1. dne user posted image . Lahko, da bolj pozno reagiraš na K. Raje počakaj na nedeljo, kaj bo takrat rekla G. Pa omeni ji za šibko  user posted image , ki si jo imela. Lahko ti bo ona kaj svetovala, povedala. Kolikšno dozo K pa imaš?

Sem ji že povedala za šibko user posted image  pa ni rekla nič posebnega. Tečko sem pa dubla z Orgametrilom, ker od laparoskopije, ki sem jo imela že 2,5 meseca nazaj, sploh nisem dobila svoje naravne. Klomifen sem pa jemala 5.-9. dan, 2 tbl na dan (obe naenkrat zvečer). Imam pa Klomifen še za 2 ciklusa. Baje da bom naslednjo user posted image  dobila sedaj po naravni poti. Samo dvomim, ne vem no, do sedaj jo nisem še nikoli. Se mi  zdi, k da sm spet na začetku, kot pred operacijo. Čeprav je gin. rekla, da cist ni več, sluznica je lepa, endometrioze ni več... Bom vidla v nedeljo, čeprav se ne nadejam preveč user posted image

Ti se dobro počutiš? user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.12.2008 15:54:05   
lučka 25
Mona Liza, ja imaš težave kot jaz. No, jaz sem vsaj 2 M po lapari dobila na 29 dan in zame je to kar hitro. Ampak 3 mesece po lapari, sem že imela ciste, je rekel G da gremo na staro pot. S sluznico pa jaz nisem nikoli imela problemov. Je bila vedna lepa. Vsaj to.
Lahko, da boš ta ciklus slabo reagirala naK, potem pa bolje. Jaz sem šele v 3. ciklusu s K reagirala, prej ni bilo čutiti nobenega špikanja.

Drugače pa sem jaz v redu. Izcedki so se nehali in spet propagiramo belino. Se ne damo kar tako.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.12.2008 15:57:30   
Mona Liza
Joj, tega me je najbolj strah, da se mi bo PCO spet vrnil user posted image  Sicer pa ta ciklus dvomim, da bo kaj, ker ne čutim nič drugače kot sicer. Dobro, da me bo zdele spremljala še do konca leta na 3 dni je rekla, v začetku februarja sem pa itak naročena še k tej gin, k me je operirala.

Drži še user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.12.2008 16:00:47   
lučka 25
Mona Liza, nič bat. Jaz sem šla na IVF in je v 2. uspelo. So še možnosti. Ampak naj ti kar lepo že zdaj s K uspe. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.12.2008 16:14:50   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Mona Liza

Joj, tega me je najbolj strah, da se mi bo PCO spet vrnil user posted image  Sicer pa ta ciklus dvomim, da bo kaj, ker ne čutim nič drugače kot sicer. Dobro, da me bo zdele spremljala še do konca leta na 3 dni je rekla, v začetku februarja sem pa itak naročena še k tej gin, k me je operirala.

Drži še user posted image

SPCO se vedno vrne...oziroma ga nikoli ne morejo "odstraniti", ker to je napašno delovanje jajčnikov, ni nek del ki je moteč na jajčniku in bi ga lahko operativno odstranili...
žal sem jaz ena izmed teh srečnic, ki bo za vedno nosila to s seboj...

bemtiš, danes sem ful v k.....

Neposredna povezava do sporočila: 2189
23.12.2008 16:21:31   
Serendipity
fargi - na žalost je virtualni objem vse, kar ti lahko dam, da ti vsaj malo probam olajšat te dni ... user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
23.12.2008 16:46:56   
Fargesia
hvala, se*!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.12.2008 17:06:31   
trinity22
Ojla lep predpraznični pozdrav še z moje strani ...

Vidim, da se tukaj kar dogajauser posted image

Pri nas nič novega, pridno rastemo in se debelimo.

Neki me zanima, zakaj jaz po novem ne morem več albumov gledat, kr neki mi javi, da tam ni albumov. Jaz bi tudi gledala oblekico od Fargi user posted image

VSEM ŽELIM LEPE PRAZNIKE ...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.12.2008 17:11:21   
sonček85
Naj vas tudi jaz lepo pozdravim pred prazniki in vam vsem zaželim srečno in predvsem zdravo leto 2009 in kar se da plodno ,da vas bo čim več nosečkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa lepo rastemo in se debelimouser posted image

trinity:jaz sem pogledala album od Matejčike in se vse vidi ,lahko da imajo ostale blokirane da jih drugi ne vidimouser posted image
matejčika: zelo lepe poročne slike so in prav lepa sta bilauser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.12.2008 17:14:37 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
23.12.2008 17:39:25   
trinity22
sonček85 hvala za pojasnilo, jaz sem jih od matejčike tudi lahko pogledala sam od Fragi pa drugih pa ne ...
matejčika res so super lepe poročne fotke, lepa sta bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
23.12.2008 17:46:35   
Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ojla....fargi ma pa obleko!!!

trinity, klikni na oblekico...(na besedo oblekica)

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.12.2008 19:13:57   
tecnobica

Če je blo pri meni to to, kot mi kaže temperatura, potem sem ovulirala šele 20. dan.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
24.12.2008 9:31:40   
Anonimen
JJJJUUUUUTTTTRRRROOOO. user posted image

Za zaspanke: user posted image

o, neela, je M končno prišla?? user posted image  user posted image  Kdaj štartaš?'

lučka, najbrž je res bil drugi user posted image . Pazi nase in na malega škrata!!

uuuuaaaauuu, fargi, čudovita je!!!!

pin, žal mi je, da je prišla M. user posted image

mona liza, jaz pa mislim, da bi se moglo že kaj vidit. user posted image  Če sem prav na hitro zračunala je to potem nekje 11 dan?? si začela jemat 5 dan?

Jaz tudi pričakujem svojo M nekje v nedeljo. Upam, da v ponedeljek dobim dober datum za laparo!!

(odgovor članu soncek_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
24.12.2008 10:03:01   
tecnobica
Br juterček. No, zame še ni dober. Sem delala BC in je negativen user posted image Danes je 36 dan mojega cikla in 16 dni od ovulacije, menstre pa ni še. Ne vem, kaj naj si mislim. Še vedno upam, da je prehitro blo za test. Če ne bo prišla, bom delala test ponovno v soboto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
24.12.2008 10:46:19   
Mona Liza
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mona liza, jaz pa mislim, da bi se moglo že kaj vidit. user posted image  Če sem prav na hitro zračunala je to potem nekje 11 dan?? si začela jemat 5 dan?

Ja, jaz tudi mislim, da bi se že moglo vidt user posted image  Bil je pa to 12. dan ja, 5.-9. dan sem jemala Klomifen. Tko da je šu pomoje ta ciklus po gobe user posted image  Zdej me je pa ful strah, če bom sploh naslednjo user posted image  dubla po naravni poti. Gin. je rekla, da bi jo mogla. Samo jo nisem še nikoli, tako da bolj malo verjamem. Mam občutek, k da mi bo treba skoz spodbujat telo s to kemijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
24.12.2008 13:03:30   
Anonimen
tecnobica, žal mi je, da se ti ni pokazal +. user posted image  Mogoče je še prehitro?? ali pa bo srečen naslednji ciklus. user posted image

mona liza, jaz si vsak mesec sprožim M z Dabrostonom. Tudi ko sem jemala klomifen (zaradi tanke sluznice), sedaj ko pa klomifena ne jemljem, pa vsak mesec jemljem dabroston od 16-26 dne ciklusa. M pa dobim potem 29 ali 30 dan, tako da vsaj vem kdaj jo lahko pričakujem.

Drage moje klomifenke.

Želim vam in vašim najdražjim lep božič, dobro božično večerjo, veliko daril pod smrekco, veliko smeha in dobre volje in uresničene želje - takšne ali drugačne. user posted image

Zase vem, da darila pod smrekco bodo, ker sem bila celo leto zelo zelo pridna, večerja bo super, ker kuha tašča user posted image , smeha bo mogoče pri večerji malo manj, ampak ga bomo nadoknadili. user posted image  Glede želja je pa tako - zaenkrat imam samo 2 neuresničeni. Na eno računam, da se bo uresničila spomladi, za uresničitev ene pa moram prepričati user posted image . Sva v fazi težkih pogajanj. user posted image   user posted image   user posted image

Uf, sem naložila - evo hiter povzetek: lep božič!!!

Se tipkamo v ponedeljek.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?