Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.12.2008 20:41:30
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Kje pa ste danes vse? Jaz počivam, bolj ležim. Me je danes presenetil krvav vložek. Kot kaže se je ulila še ostala kri, ki je bila v maternici in se ni izločila že v soboto. Samo, da bo sedaj mir in bo res že konec s temi izcedki, da bo vsaj nosečnost mirna, če je bila že zanositev tako burna. Nič, grem nazaj počivat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.12.2008 21:08:39
|
|
|
|
neela
|
'čeeer! Nekam lenobne ste mi danes klomifenke....nič preveč ne zgovorne!?!? Fargi - lepa lepa in še enkrat lepa . Ja, tisti 'naborki' okrog pasu pa so res pripravljeni za zaobljeni trebušček. Bravo! mami lučka - ti kar počivaj, naj detece malo miruje... Bibabibona - ja, tud midva sva bila nekaj let nazaj na tem izletu...pa v predbožičnem Salzburgu, pa Grazu, pa Christlkindlu.... Meni so vsa taka, lepo okrašena mesta zelo všeč.... tecnobica - tud jaz držim zate pesti, da dobiš božičkov ! Kdaj bo padel test? Anya - če se ne motim je možnosti ob jemanju K nekaj takega (ali pa min večja), kot v vsakem ciklusu 'normalne' ženske - torej nekje okrog 15%. In kje ste ostale??? Suzi, miška, nf....???
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.12.2008 22:18:18
|
|
|
|
Fargesia
|
hej mačke...kako ste? jaz sem tok utrujena da se kr sama seb smilim..komaj čakam sredo po 13h...da bom končno lahko malo zadihala...kaj dobrega spekla...pa se predvsem spočila!!! lučka, počivaj!!!! Neela...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 9:40:04
|
|
|
|
tecnobica
|
Brrrrr jutrček. Men se čedalje bolj smeje. Danes je že 15 dan po ovulaciji in ni nobenih znakov za menstro. Testek bom pa jutri delala. Lučka, pazi se ti, da ne bo kaj narobe z !
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 11:43:57
|
|
|
|
Mona Liza
|
Brrr, joj je mraz danes. Prava zima, jeeeej Samo še snega se manjka, vendar ga na božič žal ne bo Jaz sem drugače ravno dobro prišla od gin. Mi je delala UZ, da vidimo folikle, če sem odreagirala na Klomifen pa je rekla, da se nič ne vidi, da se nič ne dogaja in da je očitno še prezgodaj. (1. dan 12.12., Klomifen začela 16.12.). Sicer je pa vse ostalo ok Tako da me je spet naročila na UZ v nedeljo. Upam, da bo takrat kaj bolj očitno. Imela sem sicer ful šibko , vendar mi je Pušenjak svetoval, naj kar začnem s Klomifenom. Tko da upam, da se bo v nedeljo kaj videlo, da je bila ta menstruacija ok, da sem začela s Klomifenom. Da mi vsaj pove, ali se vidi folikle ali ne, ali sem odreagirala ali ne... Je bilo pri kateri podobno? Kdaj se ponavadi vidijo folikli, kdaj po Klomifenu?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 13:27:23
|
|
|
|
Matejčika
|
Lučka, sem šele zdaj vidla! Lepo počivaj in se merkaj! Itak da bo vse vredu! Fargi, čudovita oblekca! Bi še kr enkrat...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 13:38:04
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla, da se malo javim. Za mene in nič bat. Se ne dava kar tako. Je že vse v redu, včeraj se je lepo še dokonca vse ščistilo, tako da bo zdaj mir. ja, ja, saj vas ubogam in lepo počivam. Moj dargi me pa tudi crklja, pa moja starša tudi. Sta tako dobra, da sta mi šla v Italijo po Prometrium. Zlata sta. tecnobica, za jutri močno, močno, močno stiskam pestke, da bo test pokazal . Mona Liza, ti si imela UZ na 12. dan ciklusa, a ne? kaj pa vem, meni je takrat že pokazalo, da mi rasteta 2 folikla. Boš videla kako bo v nedeljo. Naj bo lep pogled na UZ, pa dobre novice. suzi, nf a se igrata slepe miši? miška, delavna kot zmeraj. Mora bit pridna še na mesto mene, ko tako počivam doma. neela, hvala za magnetke. Fargi, še jutri, pa bodo počitnice in možgani na off. Matejčika, kako si kaj moja sozelenka?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 14:57:33
|
|
|
|
Mona Liza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Mona Liza, ti si imela UZ na 12. dan ciklusa, a ne? kaj pa vem, meni je takrat že pokazalo, da mi rasteta 2 folikla. Boš videla kako bo v nedeljo. Naj bo lep pogled na UZ, pa dobre novice. Lučka, a to se šteje v tem primeru 12. dan ciklusa od 1. dne ? K sm mislila, da se šteje to od konca jemanja Klomifena. Sm bolj neuka pa nism vedla Gin. pa je tudi rekla, da je mogoče še prezgodaj. Kdaj pa se ponavadi delajo UZ pr Klomifenu, kateri dan UZ? Joj, sam kr mislim, da se tudi v nedeljo ne bo nič videlo, k kljub temu, da mi je Pušenjak rekel, da naj kar jemljem Klomifen kljub šibki , ne vem, če je bla to sploh prava , ampak samo manjše krvavitve iz bogve kakšnega razloga. K na vložku je blo mogoče samo kakšen dan malo, ostale dneve nič, tampon pa čisto malo napit...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 15:20:13
|
|
|
|
lučka 25
|
Mona Luza, ja šteje se od 1. dne . Lahko, da bolj pozno reagiraš na K. Raje počakaj na nedeljo, kaj bo takrat rekla G. Pa omeni ji za šibko , ki si jo imela. Lahko ti bo ona kaj svetovala, povedala. Kolikšno dozo K pa imaš?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 15:49:09
|
|
|
|
Mona Liza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Mona Luza, ja šteje se od 1. dne . Lahko, da bolj pozno reagiraš na K. Raje počakaj na nedeljo, kaj bo takrat rekla G. Pa omeni ji za šibko , ki si jo imela. Lahko ti bo ona kaj svetovala, povedala. Kolikšno dozo K pa imaš? Sem ji že povedala za šibko pa ni rekla nič posebnega. Tečko sem pa dubla z Orgametrilom, ker od laparoskopije, ki sem jo imela že 2,5 meseca nazaj, sploh nisem dobila svoje naravne. Klomifen sem pa jemala 5.-9. dan, 2 tbl na dan (obe naenkrat zvečer). Imam pa Klomifen še za 2 ciklusa. Baje da bom naslednjo dobila sedaj po naravni poti. Samo dvomim, ne vem no, do sedaj jo nisem še nikoli. Se mi zdi, k da sm spet na začetku, kot pred operacijo. Čeprav je gin. rekla, da cist ni več, sluznica je lepa, endometrioze ni več... Bom vidla v nedeljo, čeprav se ne nadejam preveč Ti se dobro počutiš?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 15:54:05
|
|
|
|
lučka 25
|
Mona Liza, ja imaš težave kot jaz. No, jaz sem vsaj 2 M po lapari dobila na 29 dan in zame je to kar hitro. Ampak 3 mesece po lapari, sem že imela ciste, je rekel G da gremo na staro pot. S sluznico pa jaz nisem nikoli imela problemov. Je bila vedna lepa. Vsaj to. Lahko, da boš ta ciklus slabo reagirala naK, potem pa bolje. Jaz sem šele v 3. ciklusu s K reagirala, prej ni bilo čutiti nobenega špikanja. Drugače pa sem jaz v redu. Izcedki so se nehali in spet propagiramo belino. Se ne damo kar tako.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 15:57:30
|
|
|
|
Mona Liza
|
Joj, tega me je najbolj strah, da se mi bo PCO spet vrnil Sicer pa ta ciklus dvomim, da bo kaj, ker ne čutim nič drugače kot sicer. Dobro, da me bo zdele spremljala še do konca leta na 3 dni je rekla, v začetku februarja sem pa itak naročena še k tej gin, k me je operirala. Drži še
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 16:00:47
|
|
|
|
lučka 25
|
Mona Liza, nič bat. Jaz sem šla na IVF in je v 2. uspelo. So še možnosti. Ampak naj ti kar lepo že zdaj s K uspe.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 16:14:50
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mona Liza Joj, tega me je najbolj strah, da se mi bo PCO spet vrnil Sicer pa ta ciklus dvomim, da bo kaj, ker ne čutim nič drugače kot sicer. Dobro, da me bo zdele spremljala še do konca leta na 3 dni je rekla, v začetku februarja sem pa itak naročena še k tej gin, k me je operirala. Drži še SPCO se vedno vrne...oziroma ga nikoli ne morejo "odstraniti", ker to je napašno delovanje jajčnikov, ni nek del ki je moteč na jajčniku in bi ga lahko operativno odstranili... žal sem jaz ena izmed teh srečnic, ki bo za vedno nosila to s seboj... bemtiš, danes sem ful v k.....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 16:21:31
|
|
|
|
Serendipity
|
fargi - na žalost je virtualni objem vse, kar ti lahko dam, da ti vsaj malo probam olajšat te dni ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 16:46:56
|
|
|
|
Fargesia
|
hvala, se*!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 17:06:31
|
|
|
|
trinity22
|
Ojla lep predpraznični pozdrav še z moje strani ... Vidim, da se tukaj kar dogaja Pri nas nič novega, pridno rastemo in se debelimo. Neki me zanima, zakaj jaz po novem ne morem več albumov gledat, kr neki mi javi, da tam ni albumov. Jaz bi tudi gledala oblekico od Fargi VSEM ŽELIM LEPE PRAZNIKE ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 17:11:21
|
|
|
|
sonček85
|
Naj vas tudi jaz lepo pozdravim pred prazniki in vam vsem zaželim srečno in predvsem zdravo leto 2009 in kar se da plodno ,da vas bo čim več nosečk Mi pa lepo rastemo in se debelimo trinity:jaz sem pogledala album od Matejčike in se vse vidi ,lahko da imajo ostale blokirane da jih drugi ne vidimo matejčika: zelo lepe poročne slike so in prav lepa sta bila
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.12.2008 17:14:37 >
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 17:39:25
|
|
|
|
trinity22
|
sonček85 hvala za pojasnilo, jaz sem jih od matejčike tudi lahko pogledala sam od Fragi pa drugih pa ne ... matejčika res so super lepe poročne fotke, lepa sta bila
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 17:46:35
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ojla....fargi ma pa obleko!!! trinity, klikni na oblekico...(na besedo oblekica)
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.12.2008 19:13:57
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Mona Luza, ja šteje se od 1. dne . Lahko, da bolj pozno reagiraš na K. Raje počakaj na nedeljo, kaj bo takrat rekla G. Pa omeni ji za šibko , ki si jo imela. Lahko ti bo ona kaj svetovala, povedala. Kolikšno dozo K pa imaš? Če je blo pri meni to to, kot mi kaže temperatura, potem sem ovulirala šele 20. dan.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.12.2008 9:31:40
|
|
|
|
Anonimen
|
JJJJUUUUUTTTTRRRROOOO. Za zaspanke: o, neela, je M končno prišla?? Kdaj štartaš?' lučka, najbrž je res bil drugi . Pazi nase in na malega škrata!! uuuuaaaauuu, fargi, čudovita je!!!! pin, žal mi je, da je prišla M. mona liza, jaz pa mislim, da bi se moglo že kaj vidit. Če sem prav na hitro zračunala je to potem nekje 11 dan?? si začela jemat 5 dan? Jaz tudi pričakujem svojo M nekje v nedeljo. Upam, da v ponedeljek dobim dober datum za laparo!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.12.2008 10:03:01
|
|
|
|
tecnobica
|
Br juterček. No, zame še ni dober. Sem delala BC in je negativen Danes je 36 dan mojega cikla in 16 dni od ovulacije, menstre pa ni še. Ne vem, kaj naj si mislim. Še vedno upam, da je prehitro blo za test. Če ne bo prišla, bom delala test ponovno v soboto.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.12.2008 10:46:19
|
|
|
|
Mona Liza
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi mona liza, jaz pa mislim, da bi se moglo že kaj vidit. Če sem prav na hitro zračunala je to potem nekje 11 dan?? si začela jemat 5 dan? Ja, jaz tudi mislim, da bi se že moglo vidt Bil je pa to 12. dan ja, 5.-9. dan sem jemala Klomifen. Tko da je šu pomoje ta ciklus po gobe Zdej me je pa ful strah, če bom sploh naslednjo dubla po naravni poti. Gin. je rekla, da bi jo mogla. Samo jo nisem še nikoli, tako da bolj malo verjamem. Mam občutek, k da mi bo treba skoz spodbujat telo s to kemijo
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.12.2008 13:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
tecnobica, žal mi je, da se ti ni pokazal +. Mogoče je še prehitro?? ali pa bo srečen naslednji ciklus. mona liza, jaz si vsak mesec sprožim M z Dabrostonom. Tudi ko sem jemala klomifen (zaradi tanke sluznice), sedaj ko pa klomifena ne jemljem, pa vsak mesec jemljem dabroston od 16-26 dne ciklusa. M pa dobim potem 29 ali 30 dan, tako da vsaj vem kdaj jo lahko pričakujem. Drage moje klomifenke. Želim vam in vašim najdražjim lep božič, dobro božično večerjo, veliko daril pod smrekco, veliko smeha in dobre volje in uresničene želje - takšne ali drugačne. Zase vem, da darila pod smrekco bodo, ker sem bila celo leto zelo zelo pridna, večerja bo super, ker kuha tašča , smeha bo mogoče pri večerji malo manj, ampak ga bomo nadoknadili. Glede želja je pa tako - zaenkrat imam samo 2 neuresničeni. Na eno računam, da se bo uresničila spomladi, za uresničitev ene pa moram prepričati . Sva v fazi težkih pogajanj. Uf, sem naložila - evo hiter povzetek: lep božič!!! Se tipkamo v ponedeljek.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?